Autor |
Temat: a new post on the old forum cont. |
Staff Sergeant
|
a new post on the old forum cont.
62.87.209.6
Sorry! palec mi się omsnął i niechcący jebnąłem w Enter:( Ciacho! Twój opis dot. Whiskey w kostkach jest bomba! Będąc miłośnikiem tego trunku(cóż, nie samym browcem człowiek żyje:))wizja spożycia tak szlachetnego trunku po "odzysku" z kostki,niczym "rosół znanej firmy" to IMO czysta profanacja!I jak tu się dziwić że ten film odstręcza fanów SAGI? Niemniej jednak jako facet siedzący od 22 lat w broni strzeleckiej,muszę stwierdzić że twój opis "strzelająco-alkoholowego" termosu Johnera jest niesamowity!!WOW!!(zwłaszcza wzmianka o sprzątaniu gościa trafionego tak dużym kalibrem,hie hie!)Co więcej,przeczytawszy w/w opis nabrałem chęci na obejrzenie "czwórki"(co jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło,hm!)i ze względu na fakt iż nie posiadam tego "dzieła" w mojej filmotece będę musiał go wypożyczyć,by obejrzeć scenę użycia tej,jakże ciekawej broni dokładniej. A swoją drogą,widziałem AR tylko 2 razy ale największą sympatię miałem dla bohatera granego przez Rona Perlmana,czy to aby nie Johner? Podobno "swój wyczuje swego" Hmmmmm...you never know:) Pozdro
|
|
2002-04-02 10:11:00
|
|
Staff Sergeant
|
Zapomniałem dodać...
62.87.209.6
Aha!Tak gwoli ścisłości.. na opakowaniu zawierającym kostkę Whiskey(to czysto amerykańskie określenie,Brytyjczycy i Irlandczycy mówią i piszą:Whisky,btw)po dokładniejszym przyjrzeniu się można zauważyć napis "2 OZ" OZ to skrót od "ounce" czyli uncja,czyli 1/16 funta,czyli 28,35g. I tutaj możemy zadać sobie pytanie czy 2 uncje to: a)waga nieprzetworzonej kostki,tu 56,7g b)waga płynu uzyskanego po naświetleniu kostki laserem. Co sądzicie? Pozdro
|
|
2002-04-02 10:36:00
|
|
|
|