Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: AVP 2 - pełna wersja już jest
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

AVP 2 - pełna wersja już jest

W stanach wyszło to ze dwa dni temu - tak sie właśnie zastanawiałem, patrząc na ISO NEWS czy juz będzie dzis na giełdzie... i było... kolega miał mi wziąść ale odstawił maniane Sad(((((((( - jutro pojade sobie kupić z samego rana. Oficjalna premiera w Europie (kto to wie czy obejmuje to także polske ?!) 16 listopada.

2001-11-03 13:32:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

AVP2 - full ver = W*Y*P*A*S !!!!

Juz mam i jest naprawde zajebiste ! (dziwne ze nikt nic nie postuje na tym bordzie na ten temat) - wiec kilka szczegolow:

Pirat, 2 CD, full instal 1,3 GB. Na plycie zalaczony jest crack - skrackowane exe odpowiadajace za poprawna weryfikacje cd 1 po odplaeniu gry. Pomimo to udalo mi sie zainstalowac patha go gry ktory jest juz dostepny, chwile potem znalazlem na necie cracka "no - cd" dzieki czemu plyty nie sa mi juz wlasciwie dluzej potrzebne. Gra po prostu wymiata - jest bardzo ladna i miodna, choc na razie mialem czas zeby pograc tylko chwile. wymagania chyba spore - pisze "chyba" bo na moim "main frame" 1.4 GHz z GFORCEM 400 zapierdala az milo, ale na drugim kompie z celeronem 300a przepietym na 450 i riva TNT2 tez sie pokojnie daje grac 800x600 z detalami na medium.

Jest tylko jeden bol - multiplayer tylko po lokalnej bo do polaczenie sie z serwerem potrzebny jest cd-key... moze ktos napisze wkrotce jakis generator do tego bo jak nie to trza bedzie kupic oryginal. Gre bardzo polecam.

2001-11-04 07:24:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
e o s
"GAME OVER, MAN!"

Gość

NO MORE LIES!!!

.......!!!R*E*D*F*A*C*T*I*O*N!!!.......
NEVER DIES!!!NEVER DIES!!!NEVER DIES!!!

2001-11-04 22:54:00
Odpowiedz z cytatem
Paweł

Private

re (to Ciacho)

No jeśli Ty mówisz,że jest zajebista,to na pewno jest zajebista Smile))
Jesli mógłbyś to podaj na jakiej stronce znalazłeś tego cracka no Z góry thx.

2001-11-06 03:57:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Re: re (to Ciacho)

nie pamiętam skad go dokladnie sciagnąłem - znalazłem bodajrze poprzez www.cracks.ru Smile)))))) - wrzuce na strone przy nastepnej aktualizacji bo nawet jak ktos ma oryginal to koniecznosc ciaglego zaglowanie krazakmi dziala nieraz na nerwy.

2001-11-06 10:43:00
v i r u s

Major

Re: AVP2 - full ver = W*Y*P*A*S !!!!

TAAA!!! gra po prostu zabija!!! ma calkiem spore wymagania /trza miec porzadna karte graficzna - na matroxie g450 32MB chodzi dobrze w niskiej rozdzielczosci i detalach na low...Sad((/ ale to poprostu nowa jakosc!!! zaraz wracam do chaty i odpalam u siebie... - zaopatrzylem sie w 1CD wersje - mam nadzieje ze duzo nietrace...?!?poza tym dziala i niezniosl bym niespodziewanego komunikatu przy kolejnym levelu typu 'insert CD2'... jeszcze jedno...mam jakas wersje z polskim tlumaczeniem... mam nadzieje ze niejest to oficjalne tlumaczenie polskiej wersji - bo jezeli tak to zakup odradzam...CHUJOWIZNA JAK PRZECIAG!!! tlumaczenie komunikatow i tekstow to kompletne dno - pewnie tlumacz ni razu niewidzial anijednego z filmow...spadam grac - dla mnie dzis nr 1 na PC!!!

v_irus@interia.pl
2001-11-17 10:46:00
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

re: AvP2

Lepiej pozno niz wcale, ale w koncu kupilem ...
Gierka jest super .. Co tu duzo mowic Smile))))

2001-11-30 07:39:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu