Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: No Subject
EII

Gość

No Subject

217.99.209.181

EII:

Wlasnie widzialem nowy trailer do EII WOJNA KLONÓW... juz po EI nie spoedziewalem sie zeby wiele bylo z dalszych czesci a po obejrzeniu tego trailera moge z czystym sumieniem stwierdzic : SZYKUJE SIE PYTA NA MAXA... Sad(((

NOWE FORUM:

No i zalozylem do testow na tym samym enginie co Kabukiman... nie wiem... jakies to marnie konfigurowalne... nadal mi sie nie podoba Sad((((

TPSA:

Od tygodnia jestem skazany na modem bo D*E*B*I*L*E z TPSA nadal nie naprawili naszej lini dzierzawionej... Najwyrazniej sprawienie zeby na tak na oko 800 metrowym kawalku kabla jaki oddziela nas od serwera proviodera nie bylo zwarcia przekracza ich mozliwosci umyslowe...

CIACHO

1970-01-01 01:00:00
Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

:)

217.99.209.181

Taaaaaaaa .... Piok mnie zagadal na GG i wpisalem topic w miejscu ksywki a ksywki nie wpisalem wogóle... dobrze ze sie chociarz podpisalem :)

2002-03-11 14:32:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

GW

195.116.163.23

Tak, sfilmowanie 3 pierwszych części sagi nie było głupim pomysłem, ale jak ktoś się zabiera za całość nie mając nawet ogólnego pojęcia o czym film ma opowiadać to tak to później wychodzi. Co ciekawe do scenariusza drugiej części Lucas musiał nająć pomocnika:((((((((((((

2002-03-12 02:40:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Re: GW

217.99.208.94

>Co ciekawe do scenariusza drugiej części Lucas musiał >nająć pomocnika:((((((((((((

Pewno jakiegos speca od marketingu - bo te "filmy" to juz nie sa filmy tylko takie dluzsze reklamowki zeby sprzedac wiecej maskotek jar-jara... Sad(((

2002-03-12 04:53:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu