Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: 4 lata, trzymaj tak dalej
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

4 lata, trzymaj tak dalej

195.116.163.23

Ciachu moje gratulacje. Dorobiłeś się na 100% najlepszej strony o Obcym w Polsce, na 90% w Europie, a na 70% w tej części galaktyki. Teraz walne wazeliną, ale nie nazywam się HICKS jak tak właśnie nie czuje.
Uczyniłeś ze swojej strony coś naprawdę wielkiego pomimo niedogodności w postaci małej ilości miejsca oraz pojawienia się kurewstwa w postaci plagiatorów. Mam nadzieje że to Memento, które walnąłeś w ostatniej aktualizacji nie jest zwiastunem tego że się wycofujesz. Obserwowanie rozwoju tej strony było i jest wielką przyjemnością.
Twoje osiągnięcia są niepodwarzalne i długo jeszcze nikt ci nie dorówna. Nie łam się nawet jak na choryzoncie widać gówniarską konkurencję (ale może to i lepiej - ostatnio jest więcej nowości u ciebie) Wink))))))))
Jest tylko jedna mała wada tej strony - dlaczego tu tak mało płci pięknej? Sad(((((((((

KOLEJNYCH 4 LAT ISTNIENIA I AKTUALIZACJI ŻYCZY HICKS

2002-03-11 04:15:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

re:

217.96.45.254

No tak, przyłączam się do życzeń. A co masz na myśli mówiąc o gówniarskiej konkurencji, czy mówisz o kimś konkretnie ? Smile)))

2002-03-11 10:09:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Re: 4 lata, trzymaj tak dalej

217.99.209.181

>Ciachu moje gratulacje.

Thanx!
Smile))

>Jest tylko jedna mała wada tej strony - dlaczego tu tak >mało płci pięknej? Sad(((((((((

A to juz tak jest... obcy i "niunie" nie ida w parze Sad((( - czy ktos z was zna w "real-life" jakas fajna laske - fanke obcego? Bo ja niestety nie znam zadnej Sad

CIACHO

2002-03-11 14:39:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu