Autor |
Temat: AVP fan movie i "kwiatki z forum" |

MODERATOR
|
AVP fan movie i "kwiatki z forum"
CZE:
Wlasnie przegladalem posty od poczatku istnienia tego boardu )) - co utwierdza mnie w przekonaniu ze wato zebrac co ciekawsze wypowiedzi i umiescic na specjalnej podstronie w sekcji STUFF coby nie odeszly w zapomnienie w otchlaniach forum - bo chyba malo komu z nowo odwiedzajacych (zakladajac ze wogule tacy tu sa) chce sie klikac tle razy "next page" i przegladac stare wypowiedzi, a bylo tam naprawde kilka ciekawych dyskusji.
Jutro chyba bedzie kolejny update - jesli tylko lacze mi pozwoli (tpsa sucks!) zaladowac 25 megowy plik - a plik ten to trailer do fanowskiego filmu AVP na podstawie kuktowego komiksu w ktorym o ile mi wiadomo obcy po raz pierwszy spotkali sie z predatorem )))) - film jest renderowany (czyzby na enginie jakiesj gry) i jak na fanowska produkcje zapowiada sie naprawde ciekawie - wiecej informacji miejmy nadzieje juz jutro...
Pozdro CIACGO
____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2002-01-20 13:38:00
|
|

Staff Sergeant
|
Re: AVP fan movie i "kwiatki z forum"
hia No wlasnie , kiedy zamiescisz te kwaitki z forum ? :> czekam czekam z niecierpliwoscia
btw, pojawcie sie czasem na nostromo , tym ircowym czy tez ircdowym , nudno samemu. tomexx juz sie w ogole nie pokazuje , tomexx zyjesz jeszcze ? ;/
over and out
____________________________________ A ty gdzie masz swój receptor??
|
|
2002-01-22 07:55:00
|
|
|