Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Temat: Czy powinnem wrzucac na strone materiały z Predatorem ???
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Czy powinnem wrzucac na strone materiały z Predatorem ???

Pare otatnich upgradów wiązało się z wrzucaniem na serwer różnych plików związanych z obcym przeważnie z grami (pathe, stare dema etc)na które ponatrafiałme robiąc porządki na dysku.

Mam też troche stuffu związanego z predatorem!

Ta strona jest o OBCYM, i chodź kiedyś zastanawiałem sie nad rozszerzeniem tematyki do AVP, doszedłem do wniosku że nie ma to sensu - po pierwsze jak na razie obcy "łaczy się" z predatorem tylko w komiksach i grach a ta strona jest poświęcona przede wszystkim filmom a dopiero potem "towarzyszącym" zjawiskom jak gry i komiksy, po drugie minie jeszcze pewnie kilka lat zanim "wyczerpią" mi się pomysly na upgrady związane z alienami, po trzecie jest naprawdę świetna polska strona o predatorach - chodź niestety cierpią tam na braki miejsca i zdaje się ze mają sita rozplacelowanwgo na kilka darmowych kont.

Wielu fanów Obcego lubi też łowców (sam lubie!), w związku z tym takie luźne zapytanie: czy bylibyscie zainteresowani gdybym w jakiejs odległej przyszłośći (raczej nie szybko ze względu na kłopoty z łaczem w domu) powrzucał tu nieco związanych z Predatorami rzeczy (mam na myśli przede wszystkim mp3 z soundtracków, oraz gry- straocie+emulatory)?
2002-03-17 20:33:35
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

PREDATOR

Ja też lubię łowcę Smile)))))))
Myślę że jeżeli nie będziesz miał materiałów o obcym przez dłuższy okres czasu to można by coś z PREDATORA w międzyczasie wrzucić.
2002-03-18 11:11:09
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

NIE!!!
ZADNEGO PREDATORA!!!
Wink

v_irus@interia.pl
2002-03-18 13:13:06
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Nie !

Zgadzam się z Virusem - to strona o Obcym a nie o Predatorze - poza tym moim skromnym zdaniem Predatorzy psują klimat ( choć sam lubię komiksy AvP i gry ) ....
2002-03-18 16:03:47
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

no wlasnie... Ciacho - niedlugo to zaczniesz pewnie wrzucac terminatora i supermena... (bo przeciez byly komiksy aliens vs predator vs terminator i vs supermen...) eeehhh nie kombinuj... co? Wink
chociaz soundtracki to by sie przydaly....

v_irus@interia.pl
2002-03-18 18:55:20
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Virus...

To sie zdecyduj czy "mam nie kombinować" czy "soundtracki by sie jednak przydały"...

Tak z ciekawosci zarzucilem to pytanie zeby sie przekonac co o tym sadzicie... ale chyba macie racje - predator pojawi sie wylacznie tam gdzie łączy sie bezposrednio z obcym - czyli w grach i komiksach, pozatym strona bedzie "czysta" - tj poswiecona wylacznie Obcemu.
2002-03-18 20:45:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

re:

Dla mnie nie było by problemu Smile mogłby się także pojawić Łowca...
Jakieś urozmaicenie.
2002-03-20 00:06:37
Ender

MODERATOR

Pytanie

Ile da sie pisac o ALIENS? (nie mowie o 1,3,4 czesci, tylko o kultowej dwojce)? Nawte opisywanie wszytkich filmow kiedys sie zakonczy. Mozna w ciaz snuc domysly, umieszczac kolejne powtorki tekstow, ktore sie ukazywaly po kilka razy. Ae chyba nie o to chodzi. Wedlug mnie mozna na stronie umiescic dodatkowy dzial, opisujacy Predatorow, swiat, ktory jest wynikiem polaczenia realiow znanych z ALIENS i z PREDATOR. Warunkiem wedlug mnie jest robienie strony o ALIENS, a predotara potraktowac jako malutki dzial, dodany do strony Wink
Pozdrawiam
2002-03-20 09:03:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Cyrozis

Lance Corporal

NIE

OSOBIŚCIE NIE LUBIE PREDATORÓW ANI TROCHE A WOGULE W GRACH O AVP MAM WRAŻENIE JAKBY PREDATOR BYŁ TAM "NA WKRĘTA" BO:
-LOKACJE BARDZIEJ KOJAŻĄ SIĘ Z ALIENEM
-NAWET MARINES SĄ Z ALIENS (MAJĄ PULSE RIFLE ITD)
-[YELLOW]A Z PREDATORA TO TYLKO PREDATOR JEGO STATEK ZE SPRZĘTEM[/YELLOW] Razz
2002-03-22 15:33:49
KainAbel

Lance Corporal

AvP

Predator 2 w pewnym sensie jest tez filmem z xenomorfami. Słynna scena z trofeum obcego. Dołozenie Prediego to nienajgorszy pomysł, szczególnie że nie odbiega klimatem od Aliensów.
2002-03-29 11:00:45
Cyrozis

Lance Corporal

eeeee tam.... moim zdaniem [powtarzam moim zdaniem][orange]Predator[/orange] odbiega od klimatu [green]AL()EN[/green] i to [red]BARDZO!!!![/red]
2002-03-29 19:22:45
Satham

Private

Z tym odbieganiem od klimatu to nie przesadzajmy. Obie rasy - [B]PREDATOR i ALIEN[/B] - mają ze soba naprawde wiele wspólnego.
2002-03-30 18:25:51
tomexx

Second Lieutenant

Ciacho po co sie pytasz skoro ta strona to twoja brocha? Smile
2002-03-31 17:30:53
Kocureq

Cannon fodder

E-e ;]

Zadnego Predatora ;]

Mozna stworzyc przeciez osobna strone o Predatorze, jak ktos nowy wejdzie na stronke to po co ma przekopywac sie przez caly fluff zeby dotrzec do info o Alienach.
2002-03-31 17:37:02
zakrzak

Private

DAJJJJJJJJJ DAJJJJJJJJJJJJJJ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ŁOWCA TEZ BYC FAJNY
2004-10-02 17:10:33
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 5538411 brak Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Kto tego starocia odkopał? ? ?

Swoje zdanie wyraziłem aczkolwiek po AvP mam traumę i lepiej abyś CIACHO darował sobie umieszczanie materiałów z łowcą.
2004-10-02 19:25:02
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

co do soundtracków, to się zgadzam, tym bardziej, że suchar się obija i chyba ich nie zobaczę na żywca. Sam nawet będę miał w niedalekiej przyszłości expanded z Predzia 1, więc nie widzę przeszkód. Można też przecież zrobić mały poddział Predator Smile
2004-10-03 03:22:31
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Hej Ciacho, a może by tak połączyć strone Naszą The-Predator.prv.pl i Twoją ?Very Happy Można by zrobić jeden mega Portal z obiema postaciami (nie VS tylko I)??
2004-10-03 23:53:14
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Settesz
17 days?!

Gunnery Sergeant

Polaczenie stron mogloby byc fajne.
Moze nie tyle zlepienie ich w jedna cos scisla wspolpraca(typu,gdy na jednej stronie znajduje sie odnosnik do materialow z drugiej,umieszczamy link;).
A soundtracka bym sobie posluchal,sasa;]

Ssy
2004-10-04 09:11:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1203848 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

zdecydowanie bez zlepiania, Ciacha strona ma klimat terminala i niech nic sie nie zmienia Smile

Co do preda to mi osobiscie dynda ale z uwagi na innych mozna by zrobić własnie takie odnośniki do zaprzyjaźnionej strony Smile
2004-10-04 10:21:39
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi