Autor |
Temat: Jak bardzo tęsknisz za Rogalem ? |

Captain
|
Jak bardzo tęsknisz za Rogalem ?
Temat jak wyżej. Mr Rogal jest pozbawiony sprzetu itd z tego względu go nie ma na forum (bogu dzięki) żartuje zartuje boszzzzzz zabije mnie
No wiec....z własnej nieprzymuszonej woli........teraz jest na necie itd.....jesssu nie znam żadnych wierszy
Jak ktoś sie chce z Rogalem porozumieć to niech oleje sygnały dymne tylko tu pisze
|
|
2004-09-11 08:34:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
No
Ja za soba tesknie BARDZO.
Mile widziana wszelka tworczosc. Nawet poetycka
Hehehe
|
|
2004-09-11 08:48:24
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
KURWA ROGAL, nie zapomniałeś przypadkiem o czymś?!?!
pozatym moze chcesz kupic p166? na nic poza netem ci sie nie przydal ale w tej chwili to chyba lepsze niz nic  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-09-11 11:19:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
hmmmm
Zapomnialem ???????????
Nie pamietam
P166 ..... hyhyh nie, bo mi potrzebna plyta i procek.
|
|
2004-09-11 11:49:54
|
|

Lieutenant Colonel
|
co to ma wogóle być?
po co taki temat?
Rogal, przestań świrować i skorzystaj z jednej z tych bezcennych rad, którymi swojego czasu mnie raczyłeś i wpadnij do kawiarenki (macie tam jakieś na tej waszej wsi, nie?). Też nie mam sprzętu (i nigdy nie miałem), a daję radę.
Jakby ktoś miał do Ciebie jakieś ważne info, to by założył temat: "Do Rogue" i tyle. Poza tym od czego jest pw?
I wcale nie widać, żeby userzy walili drzwiami i oknami z utęsknienia. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
Ostatnio zmieniony przez Surtsey dnia 2004-09-14 17:00:44, w całości zmieniany 1 raz
|
|
2004-09-14 16:24:31
|
|

Lieutenant Colonel
|
Ja tam tęsknie ;( buuuuu Rogue, wróć!! (jak do lassie )
Surtsey, troche luzu .
|
|
2004-09-14 16:34:08
|
|

Lieutenant Colonel
|
Wiesz Corvax, bo ja rogali nie lubie, mak chrzęści mi między zębami i takie tam. I rogale nie lubią mnie
BTW: Kto pije i pali, ten nie ma rogali, ot co Zaczynam od dzisiaj . ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-14 16:44:12
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Surt co ty sie czepiasz? Rogal utworzył temat? NIE , wec co do niego masz, jak kurwa ktos utworzy temat Rogal jest boski to tez na nim siądziesz ze sie chwali? Weź sie ogarnij troche ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-09-14 17:20:55
|
|

Lieutenant Colonel
|
ja tam tęsknię za państwem S. :> ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-09-14 17:34:43
|
|
Mr Brightside
Village Idiot
|

Private First Class
|
To jest ktoś taki jak Rouge?
|
|
2004-09-14 18:59:16
|
|

Lieutenant Colonel
|
SAMMAEL napisał: | Surt co ty sie czepiasz? Rogal utworzył temat? NIE , wec co do niego masz, jak kurwa ktos utworzy temat Rogal jest boski to tez na nim siądziesz ze sie chwali? Weź sie ogarnij troche |
ale to Rogal robi bałagan, jakby nie mógł skorzystać z kawiarenki
Ale, racja! Wasquezowa! Co to ma być? Towarzystwo Adoracji Rogali???!

____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-15 10:16:38
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Surtsey poczytaj sobie ciekawą książkę, zobacz ambitny film, idź do teatru tylko błagam nie czepiaj się wszystkich. To już dzisiaj twój drugi post z pretensjami.
Vasquez założyła ten topic i nie widzę w tym nic złego. ____________________________________
|
|
2004-09-15 12:03:01
|
|

Lieutenant Colonel
|
no to... idę  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-15 16:15:57
|
|

Captain
|
Surt tak jak Ty to nikt nie potrafi wkurwiac ludzi, Rogal jest na tym forum dłużej niz ty i wiecej do niego wniosł niż ty wiec zamknij sie choc na chwile, dobra!!!
Ja do Ciebie człowieku nic nie mam, ale be przesady!
Rogala podan miesiac nie ma na forum i zamaist przegladac ze 100 nowych postów moze sobie przynajmniej jeden włączyc!
Nie bój sie, jak Ciebie nie będzie nie będe Cie denerwować i nie zrobie dla Ciebie nowego tematu, masz to jak w banku
Zresztą ja sie musze Rogalowi podlizac jak chce AVP zobaczyc
wiec ludzie pomóżcie i napiscie coś miłego, no!!!
|
|
2004-09-15 19:55:13
|
|

Lieutenant Colonel
|
Rogal wróć, bo nie ma nic prócz sucharów do jedzenia
Nie słuchaj się Surta, nie słuchaj się matki, słuchaj się tylko seksownej sąsiadki  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-09-15 20:32:22
|
|
MODERATOR
|
W tym czasie jak nie masz kompa to polep jakies cuda z modeliny. No i zrob fote tej Krolowej ktora ostatnio zmajstrowales
|
|
2004-09-16 08:47:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
J.Vasquez napisał: | Surt tak jak Ty to nikt nie potrafi wkurwiac ludzi, Rogal jest na tym forum dłużej niz ty i wiecej do niego wniosł niż ty wiec zamknij sie choc na chwile, dobra!!!
|
To nie ma najmniejszego znaczenia, kto jest dłużej na tym forum. Co to znaczy, że wiecej wniósł?
Nie rozumiem. My tutaj gadamy o uniwersum obcego. Na tej działce nie ma nic ważniejszego. Owszem Rogal zrobił naprawdę wiele, jest jednym z tych gości, którzy przykładali sie najwięcej. Ale to nie znaczy, że jest świętą krową. I to nie on zrobił coś dla tego forum. To forum zrobiło coś dla niego. Dzięki forum się rozwijał - jako plastyk, jako autor opowiadań. Trudno powiedzieć, czy doszedłby do takiej wprawy, czy wystarczyłoby mu determinacji, żeby rozwijać swoje pasje, gdyby nie ludzie, userzy tego forum, którzy to oceniają.
Nie jest tajemnicą, że ja i Rogue się zwyczajnie nie lubimy. Dogryzamy sobie na każdym kroku. Nawet nie pamiętam kiedy to sie zaczęło. To jest błędne koło. Wiele razy sobie mówiłem: koniec! To głupie, bezsesowne, nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Ale, kiedy po chwili widze jego docinki, krew się we mnie gotuje, heh.
Nie pojęte, nie był na forum od jakiegoś czasu, ale kiedy tylko dostał się do netu, od razu obczaił moje posty i zaczął pyskówkę (którą Suchy po jakimś czasie usunął).
Stąd moja reakcja.
Cytat: |
Nie bój sie, jak Ciebie nie będzie nie będe Cie denerwować i nie zrobie dla Ciebie nowego tematu, masz to jak w banku
|
Szczerze mówiąc nigdy na to nie liczyłem. Za mało zrobiłem dla tego forum (nie pytaj co board moze zrobić dla ciebie, zastanów sie co możesz zrobić dla boarda!)
Vas, też nic do Ciebie nie mam, tak jak do nikogo tutaj, z wyjątkiem R., ale ciężko mi to jakoś logicznie wytłumaczyć. Jemu też byłoby pewnie ciężko powiedzieć o co tak naprawdę poszło i kiedy to sie zaczeło...
btw: i uprzejmie proszę moderatorów o nie kasowanie tego posta, bo nie jest jakiś wybitnie jadowity, a niektóre rzeczy moze w końcu uda sie wyjaśnić... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-16 11:32:11
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
Suchy - i Ty sie potem dziwisz, że rzadko tu zaglądam - jakbym miał na codzień kwasów wokół siebie mało
Surt, wiemy wszyscy ze się z Rogalem nie lubicie, nie trzeba przypominać.
Że sam wątek i jego tytuł nie najmądrzej były dobrane IMHO, to jeszcze przecież nie powód, żeby wytaczać armaty, co Ci wątek szkodzi? Ci co za Rogalem tęsknią to się wpiszą, Ci co nie, to oleją i pełen lusss.
Rogue - wracaj na forum, kiedy tylko będziesz mógł. I błagam, nie podnoś rękawicy, bo się zrobi trzoda jak ostatnio. Jest mail, są privy.
|
|
2004-09-16 15:38:00
|
|

Lieutenant Colonel
|
Niby nie szkodzi, gdyby nie pewien motyw... Mój temat o maturze nikomu nie przeszkadzał, ale mimo tego został zgnojony przez pana R (który zresztą sam wcześniej powielił ten wątek).
Tyle.
Anyway Roguowi dobrze zrobi odpoczynek od forum. To nie jest towar niezbędny do życia. Ja sobie wybrałem pare miechów odpoczynku od boarda i czuję sie świetnie.
I mam nadzieje, że uda się z Rogalem zawiesić broń. Nie cierpimy sie, ale mozemy sie chociaż tolerować. Ale do tego potrzeba współpracy. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-16 16:08:12
|
|

Captain
|
Surt to moze zrób sobie jeszcze kilka miesięcy wolnego od forum to inni też sie poczuja świetnie
ja sie juz nie wypowiadam na ten temat.
|
|
2004-09-16 16:44:37
|
|
|