Autor |
Temat: [OT] SPECIES III |
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
[OT] SPECIES III
W grudniu na DVD ma się ukazać trzecia odsłona "Gatunku". Film będzie opowiadał historię córki Ewy - Sary. Co ciekawe piękna Natasha także się pojawi.
W sieci można już pobrać teaser filmu, który bardzo przypomina teaser z AvP (mam nadzieję że nowy "Gatunek" okaże się lepszy)
Oficjalna strona:
http://www.mgm.com/species/trailer3.html
I fotka:
2004-09-22 11:02:02
|
|

Major
|
:[
ale paskudna ta laska! ciekawe czy dziadzio giger maczal swoje brudne paluchy... ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2004-09-22 19:01:52
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Giger chyba jednak nie współpracował Przeszukałem całe IMDB. A co do designu na podstawie jednej foty trudno coś powiedzieć... Moim zdaniem chyba to nie odbiega od dwójki. ____________________________________
|
|
2004-09-22 20:13:15
|
|

Gunnery Sergeant
|
Hm..Pamietajac kiepsciutka druga czesc Gatunku nie spodziewam sie raczej niczego dobrego..Pewnie zobacze od niechcenia popijajac piwo(o,albo sie upije-wtedy filmy nabieraja sensu;),ale bedzie to anjpewniej przypadek.Wogole,to dosyc ciekawe,ze ostatnimi czasy wiekszosc filmow sf to shity..
I to naprawde straszne gnioty..:/
Ale pierwsza czesc Gatunku byla niczego sobie,nie powiem;]
Ssy ____________________________________ Destiny has many faces-life has but only one.
|
|
2004-09-22 21:47:02
|
|
Gothmog
Liberate tute me!
|

Staff Sergeant
|
Ostatnio kino S-F jest w bardzo głębokim dołku i chyba przydałby sie osobny wątek aby podyskutować nad tego przyczyną... Ostani dobry film z tego "gatunku" :] jaki widziałem to Pitch Black - ale kiedy to było...
Co do Gatunku to pierwsza część była naprawde niezla i milo się do tego wraca słuchając mrocznie kołysajacej muzyki. Druga czesc byla jednak potwornym gniotem przy ktorym robiło sie niedobrze... Niestety spodziewam się tego samego po cz. III, tak jak sie spodiewalem po AvP...
Virus - nie znasz się - ta laska jest w pewnien specyficzny sposób urocza . Przypomina nieco Kerrigan ze Starcrafta - i widac tutaj reke Gigera na kilometr - wprawdzie nie macza zdolnych paluchów w trojce, ale prawa autorskie zostaja - nie wiele sie to coś rózni od laseczki z cz. I. ____________________________________ \"To stworzenie jest organizmem doskonaďż˝ym, organizmem o niezwykďż˝ej wprost budowie. Jest przebiegďż˝e, agresywne, jest zďż˝e, jest kwintesencjďż˝ zďż˝a...\"
A.D.Foster
|
|
2004-09-23 08:26:35
|
|

Major
|
Gothmog napisał: | Ostatnio kino S-F jest w bardzo głębokim dołku i chyba przydałby sie osobny wątek aby podyskutować nad tego przyczyną... Ostani dobry film z tego "gatunku" :] jaki widziałem to Pitch Black - ale kiedy to było...
Co do Gatunku to pierwsza część była naprawde niezla i milo się do tego wraca słuchając mrocznie kołysajacej muzyki. Druga czesc byla jednak potwornym gniotem przy ktorym robiło sie niedobrze... Niestety spodziewam się tego samego po cz. III, tak jak sie spodiewalem po AvP...
Virus - nie znasz się - ta laska jest w pewnien specyficzny sposób urocza . Przypomina nieco Kerrigan ze Starcrafta - i widac tutaj reke Gigera na kilometr - wprawdzie nie macza zdolnych paluchów w trojce, ale prawa autorskie zostaja - nie wiele sie to coś rózni od laseczki z cz. I. |
hmmmm 'pitch black' poza efektami i kilkoma naprawde goracymi kawalkami (kraksa i atmosfera na planecie) to byl raczej sredni....o wiele lepiej wypada 'impostor' i uwielbiany przez prawdziwych mezczyzn 'screamers'fakt wielkie kino sf zlazi na psy...
gothmog - znam sie - nie chcodzilo mi o te komputerowa niebieska laske ktora jest calkiem fajna ale o jej ziemskie wcielenie - corke sil czy eve... pasztet jak nic.... :] w porownaniu z natasha to normalnie czlonki opadaja i nie chca sie podnosic....  ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2004-09-23 13:33:54
|
|

MODERATOR
|
...
Ehh... osobiscie nie trawie ani pierwszej ani drugiej czesci Gatunku... obie beznadziejne (druga moze aspirowac do miana MEGA-gniota, pierwsza jest po prostu straszliwie slaba). Kino klasy juz nie C a D po prostu... Gatunek, Mimic, etc - kto to wogule oglada?!
Od "Gatunku 2" slabszy byl chyba tylko "Mimic 3"... to naprawde zaskakujace ze ktos chce kontynuowc te gniotowata serie... ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2004-09-23 15:07:09
|
|
Gothmog
Liberate tute me!
|

Staff Sergeant
|
v i r u s napisał: |
hmmmm 'pitch black' poza efektami i kilkoma naprawde goracymi kawalkami (kraksa i atmosfera na planecie) to byl raczej sredni....o wiele lepiej wypada 'impostor' i uwielbiany przez prawdziwych mezczyzn 'screamers'fakt wielkie kino sf zlazi na psy...
gothmog - znam sie - nie chcodzilo mi o te komputerowa niebieska laske ktora jest calkiem fajna ale o jej ziemskie wcielenie - corke sil czy eve... pasztet jak nic.... :] w porownaniu z natasha to normalnie czlonki opadaja i nie chca sie podnosic....  |
Impostor miodzio, ale o tym już kiedyś mówiłem. Filmik zajebioza...
Masz racje Virus - znasz sie . Aktorka pasztet, a natasha przy niej to boginia. Myslalem ze masz cosik do tej pociagajacej buzki na fotce. ____________________________________ \"To stworzenie jest organizmem doskona�ym, organizmem o niezwyk�ej wprost budowie. Jest przebieg�e, agresywne, jest z�e, jest kwintesencj� z�a...\"
A.D.Foster
|
|
2004-09-23 16:42:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
już chyba kiedyś sie wypowiadałem na temat Specieses...
jak dla mnie to bardzo marne gnioty, jedynka - dno, dwójka jeszcze gorsza.
Jak pierwszy raz je widziałem, to chciało mi sie najpierw śmiać jakie to żałosne, a później rzygać..
Jedyne pozytywy, to laska grajaca główna rolę i postacie dziadka Gigera...
ech, wygląda na to, że mamy trzeciego gniota (bo nie wierzę, by to było cos lepszego, po tym co zrobił ostatnio pan Anderson, zaczynam poważnie wątpić by nakrecili w dzisiejszych czasach jakiś naprwadę dobry film s-f...)  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-09-23 17:17:38
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
a ja powiem ze jak bylem maly to mnie jedynka straszyła...tak tak...
nie jest to dla mnie gniot - dla mnie to film horror-sf chociaz gorszy niz alien (no ba)
dwójka to juz taki ssobie a po trójce...nie wiem...pewnie bedzie to samo...
 ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2004-09-23 19:22:05
|
|
|