Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: FANFILM
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

FANFILM

Temat wielokrotnie już poruszany. Na ostatnim zlocie była nawet grupka chętnych aby to zrobić na miejscu, ale ich zapał szybko zgasł.
Wciąż istnieje możliwość, jeśli będzie oczywiście odpowiednia ilość, odpowiednio zaangażowanych osób. No i nie musi to być coś wielkiego w końcu. Wprawdzie te śvirusy nakręciły coś kamerę, jak mnie nie było, ale wątpię czy można to nazwać fanfilmem Razz Very Happy
A więc ? Jakiś odzew ?
2004-08-11 21:43:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Chyba wszyscy mecz ogladaja...ale ja jestem za Surprised
Pasowałoby na kolejny zlot ju miec jakies konkretne plany bo taka akcja "na miejscu" nigdy nie wypali.
2004-08-11 21:52:48
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

jestem za , nawet kurka bardziej niż za<wyciągam przzutą gume> ostatnio na zlocie nakręcałem jużkilku zeby choć fanfil evil dead zrobić :/ kurka tylko nikomu sie dupy ruszyc nie chce,kazdy sie wstydzi czy co??
2004-08-11 22:53:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jut tell me one thing, where they are...

Moze na zloty nie jezdze, ale przy fan filmie deklarowalem sie jeszcze za czasow scietych glow virusa.
I dalej sie deklaruje.
2004-08-12 00:33:01
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Vyso: trzeba bylo byc na zlocie, to mozna by cos dogadac osobiscie, a tak moze znowu skonczyc sie na deklaracjach i dobrych checiach.
IMHO, zeby cos z fan-filmu wyszlo, trzeba by uzgodnic kto jest za co odpowiedzialny, o jakiej dlugosci filmu myslimy, wogole zaczac mowic o jakis konkretach, a nie tylko ogolniki. Potrzebna by tez byla osoba, ktora by to korygowala. Inaczej sprawa znowu rozejdzie sie po kosciach. Zobaczcie, ile bylo gadki w poprzednim temacie o filmie, chyba z 15 stron. potrzebujemy zarys scenariusza. Wtedy bedziemy wiedziec jakie dopasowac do niego lokacje (lekko ograniczone mozliwosci). Ile osob mialo by "wystepowac" zeby bylo wiadomo ile i jakich rekwizytow potrzeba itp itd.
Czyli pierwsze podstawowa sprawa - pomysl na scenariusz - od tego trzeba zaczac, zeby myslec cos dalej. Cos na miare mozliwosci. Kto sie czuje na silach sklecic cos na czym mozna by bazowac? I kto wogole bylby pomoca przy fanfilmie zainteresowany.
2004-08-12 12:03:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
jeepers1
jeepers

Cannon fodder

ja tu nie chce nikomu reklamy robić ale tak naprawdę to z was sie najlepiej Was zna na rzeczy to wszystko Pozdrawiam!
2004-09-01 19:51:15
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 3855667 10 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu