Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] Kevin Peter Hall Site
Yohnny

Private

[OT] Kevin Peter Hall Site

Hejka ludziska ! Na początek pozdrawiam całe forum bo jestem tu nowy i jak widać to mój pierwszy post Very Happy Mam nadzieję, że mnie zaraz nie zjecie za tak perfidną reklamę, lecz przy okazji czekam na opinie, porady i linki do newsów czego nie ma na stronce Very Happy
A o czym jest stronka ? O głównym odtwórcy roli Predatora - Kevin'ie Peter'ze Hall'u. Jest to z pewnością jedyna taka strona w Polsce i chyba też na świecie, chociaż nie ma się co dziwić, iż informacji o nim jest naprawdę niewiele. A oto link www.kevinpeterhall.prv.pl
Pozdrawiam
2004-09-03 06:34:29
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1941955 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hehe i zjebiemy Razz

Taka mała uwaga - na TYM forum siedzą tez modemowcy - zrób coś z tą przerośnietą reklamą! Shocked

a co do stronki, przyznam sie ze nawet nie wiedzialem ze pred był czarny - choc jego dredy sugerowały pochodzeine z jamajki Very Happy.
Aha i nie wiem jak u innych ale ja nie mam polskich literek na twojej stronie.
2004-09-03 11:29:00
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Yohnny

Private

No właśnie, coś się wali i ciągle trzeba zmieniać kodowanie Confused Wiecie jak to zmienic ???
2004-09-03 12:18:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1941955 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Yohnny napisał:
No właśnie, coś się wali i ciągle trzeba zmieniać kodowanie Confused Wiecie jak to zmienic ???

na jaki serwer wrzuciłaś stronę?
2004-09-03 13:11:58
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

SAMMAEL napisał:
hehe i zjebiemy Razz

Taka mała uwaga - na TYM forum siedzą tez modemowcy - zrób coś z tą przerośnietą reklamą! Shocked

a co do stronki, przyznam sie ze nawet nie wiedzialem ze pred był czarny - choc jego dredy sugerowały pochodzeine z jamajki Very Happy.
Aha i nie wiem jak u innych ale ja nie mam polskich literek na twojej stronie.

sammael... no co Ty? spales na zlocie jak lecial predator?? przecie rozmawialismy o tym przy okazji filmu ze predator pojawil sie na koncu filmu jako jeden z pilotow helikoptera ratujacego ekipe - ergo predator to opowiesc bez happy endu - wszystkich swiadkow przechwytuja predy bez kombinezonow - czyli klony kevina petera halla - wogole to predator to obcy z czaszki (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) :]

v_irus@interia.pl
2004-09-03 13:18:31
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Yohnny

Private

Surtsey napisał:
Yohnny napisał:

Wrzuciłaś ??? Very Happy Raczej wrzuciłeś Surprised No a stronka znajduje sie na webparku.
2004-09-03 13:56:37
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

(ś)Virus, jestś ostatnią osobą która może komukolwiek wytykac spanie na zlocie Very Happy Nie ja wchodziłem do pokoju, uruchamialem film i... kladlem sie spac Razz
2004-09-03 14:21:26
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Hehehe widze, ze zapamiętaliście mój wykład o Kevinie Very Happy. No ale fakt faktem oboje żeście spali, jak nie jeden w pierwszy dzień zlotu, tak drugi w czasie bodajże Predatora 2 :].
2004-09-03 16:24:41
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Yohnny

Private

Corvax, więc może wiesz coś czego nie umieściłem na stronie Question Rolling Eyes

EDIT: Właśnie przeczytałem twój komentarz w księdze gości i po
1. Nie jest to super mega portal o jakimś znanym aktorze tylko mały serwisik zrobiony w kilka chwil, gdyż informacji o nim jest nie wiele i dobrze wiadomo, że żadnych udpate'ów nie będzie.
2. Mylisz się co do czerwonego stroju gdyż Jean Calude występował we wcześniejszej, znacznie uproszczonej wersji kostiumu

3. Z textem "What tha fuck" może i masz rację, nie sprawdzałem tego tylko przeczytałem na jednym z serwisów filmowych.
4. Ja tu chwalę waszą stronkę i słyszę, że na mojej jest pełno błędów, powiedz mi jeszcze, że ortów to się uśmieję. Podaj mi TE błędy.
5. Kevin to może i dobry aktor ale informacji o nim jest naprawdę niewiele, więc co mam robić, zmyślać ??? Zastanów się co piszesz.

Na koniec tylko tyle, mega grafy nie będzie, flasha, PHP ani innych pierdół bo nie ma sensu odpierdzielać mega wypasionej stronki. Znasz się lepiej, to zrób lepiej. To nie jest moja pierwsza strona i przyznaję, że od samego początku nie twierdziłem, iż ta o Kevinie będzie najlepsza w mojej kolecji.

Pozdro
2004-09-03 17:04:10
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

...

Czesc grafy sie nie wyswietla na "glownej" stronie, a dalej jest jeszcze gorzej - zamiast podstron mam "420 przekroczony limit transferu"... zmien moze ten gowniany serwer webparku na inny...
2004-09-03 18:08:21
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Corvax
Hell awaits...

Lieutenant Colonel

Słuchaj, co ty mi gadasz, jakiej wczesniejszej wersji kostiumu:]. Wczesniejsza wersja kostiumu to była taka jakiej dałes zdjęcia, koles z dlugim nochalem i te sprawy. To co teraz wyświetliles to ejst własciwa wersja kostiumu i tutaj juz Peter występował. Jakbys posłuchał dodatków do PREDATORA SE DVD to byś wiedział.

Ja sie po drugie nie przyczepiam do tego, ze jest mało informacji, ale są po prostu błędy no, tyle powiem. Zaś orty to robisz, nie często ale są Wink.

Wiesz to, że naszą strone chwalisz nie znaczy od razu, że my musimy ciebie wielbić, bo nas zareklamowałeś, wierz mi nie jesteś jedyny :].
2004-09-03 21:51:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Yohnny

Private

A czy ktoś mówi o wielbieniu ? Doceniam słowa krytyki ale bez przesady. Niestety PREDATORA SE DVD nie mam i bazuję tylko na tym co mam w necie więc to chyba nie moja wina Shocked Dzięki za dotychczasowe informacje, które poprawią jedynie zawartość strony i czekam na więcej. Mam nadzieje, że tym razem milej Smile bo nie jestem członkiem rodziny Hallów i nie mam informacji z pierwszej ręki tylko tak jak już pisałem, bazuję na tym to co znajdę w necie.
Pozdro

PS. Pokaż mi te orty ;]
2004-09-04 10:34:40
Surtsey

Lieutenant Colonel

Yohnny napisał:
Surtsey napisał:
Yohnny napisał:

Wrzuciłaś ??? Very Happy Raczej wrzuciłeś Surprised No a stronka znajduje sie na webparku.

Spokojnie. Zrobiłem literówkę.. Wiadomo.. Johnny nie bardzo pasuje do rodz żeńskiego Smile

Powiem Ci tyle, że wybrałeś najgorszy serwer jaki był do wyboru. Webpark sucks. 3 mega pojemności to czyste drwiny. Sam miałem tam kiedyś stronę (kiedy było 6 mega) i wyniosłem sie na interie, kiedy zmniejszyli pojemność. Oferta WP to jakiś żart. Przenieś sie na interie, masz 12 mega i 6 miechów po których usuną Ci stronę jeśli jej nie odwiedzisz ani razu w podanym czesie (wp usuwa po 3 miechach).
A co do polskich znaków, to sprawdź kod iso coś tam, czy poprawnie wpisałeś.

Poz.
2004-09-06 13:15:29
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu