Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: TATOO dla Suchego - odrzucone projekty
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

TATOO dla Suchego - odrzucone projekty

Zrobiłem Suchemu wedle prośby kilka projektów tatuażu z Obcym. Dwa szczęśliwie zaakceptował - niestety NIE POZWOLIŁ ich umieścić Very HappyVery HappyVery Happy Hyhyhy. No więc daję te, ktore odrzucił. Wspolnie doszlismy do wniosku, że fajnie byłoby mieć taką laskę jako wielkie plakat Very HappyVery HappyVery Happy Oczywiście te rysunki nawet nie liżą stóp rysunkom Virusa, ale za kilka latek kto wie Very HappyVery HappyVery Happy
Laska
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/lad.JPG]

Ten mi się w sumie nie podoba, jakoś dziwacznie wyszedł Razz
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/ali.JPG]

Ten jest lepszy, ale nie idealny Razz
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/al.JPG]
2003-05-09 12:33:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Rogue

not bad.. for a human Smile
2003-05-09 12:46:37
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Calkiem niezle!
A jakie projekty wybral Suchy?!
Pewnie cos bardziej swojskiego ... jakas kompilacje rodzimych i popularnych od lat motywow - gola baba + kotwica + logo swojego ulubionego klubu + jakis detal z obcego? Razz Razz
2003-05-09 13:35:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Hmm... No nie ... Suchy ma dobry gust i faktycznie wybrał te najlepsze. Nie chce za wiele zdradzać, jak będzie chciał to sam je opisze SmileSmile Ja nie umieszczę ich zdjęć, bo te projekty są własnością Suchego już Very Happy
Pozdr
2003-05-09 14:15:19
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

...hmmm...

a ciekawe co tam z moim projektem...
pewnie odszedl do lamusa... no Suchy co tam?
moze jakis comment?
co do rusunkow Rogue`a - calkiem przyzwoite - polecam szubkie szkice koncepcyjne olowkiem na to kalka techniczna i ciagnac gotowca stalowa i tuszem...(ostatecznie kalke tech mozna sobie odpuscic i jechac od razu na szkicu...) dla wprawy proponuje rysowac od razu na mokro - dlugopis, flamaster, tusz... olowek daje za duza swobode jezeli chodzi o poprawki wiec jest narzedziem bardziej uwsteczniajacym niz rozwijajacym...to tyle porad... Wink
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-05-09 14:35:31
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

TO VIRUS

Twoje projekty wcale nie odeszly do lamusa. Tyle ze ostatnio jakos nie miales czasu :> Chyba nie bedziemy liczyc, od kiedy wymieniamy maile na ten temat :p Wydawalo mi sie ze masz teraz sporo na glowie i troche tego czasu ci "zabraklo". Bo ten obcy ktorego narysowales jest zajebisty, ale brak mu jeszcze szczegolow, a nie chce zeby koles robiacy tatuaz mial JAKIEKOLWIEK pole do wlasnej interpretacji. Wzor MUSI byc dokladny w kazdym szczegole, bo przeciez pozniej nie zmaze go gumka myszka :>, zreszta pisalem ci o tym a tu narazie cisza... Dlatego zglosilem sie do Rogue, bo wiem ze ma talent i troche wiecej czasu. I co by nie mowic w tydzien zrobil 5 projektow + pajaka dla pewnej Agaty, ktorej bardzo kiedys zalezalo na czasie, a bylo to jakos w lutym... ;)

Jak bedziesz mial czas to ja jestem ciagle otwarty i bardzo mi na tym wzorze zalezy bo jest rewelacyjny. Miejsca mam jeszcze sporo na tattoo, bo mam dopiero jednego obcego wytatuowanego na lopatce, a beda kolejne :p

BTW: Wzorom, ktore Rogue umiescil na forum daje ocene 2/5 w porownaniu z tymi 5/5 ktore wybralem Very Happy
2003-05-09 16:01:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

dziaraj się Suchy , dziaraj !!! ja jestem juz wstępnie umówiony na " cyca " z moim tatuatorem , a przedstawiał będzie chestbustera "wychodzącego" z pyska Rottweilera ! trochę jakby nierealnie , ale jak to wygląda w całości !!! juz się nie mogę doczekać he he !!!
2003-05-09 17:28:14
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Mares: Wiem o jakim wzorze mowisz bo widzialem go w jednym z łodzkich salonow. Jak chcialem zrobic ksero, to laska powiedziala, ze nie pozwoli, bo pojde sie dziarac z nim gdzie indziej Razz I dorwij wreszcie ten aparat i porob foty !!! Smile
2003-05-09 17:33:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

ja musze przyznać ,ze go zerznąlem z gazety " tatuaż " ale Radek odpowiednio go podrasował ... bedzie wypasiura ! narazie podesłałem Ci jedna szt. reszta bedzie niedlugo . właśnie - pytanko : ile u was kosztuje powiedzmy " krotki rękawek " ?
Słyszałem że im blizej stolicy, tym drożej...
2003-05-09 17:46:07
Suchy
F161

MODERATOR

Maila wyslales, ale bez zalacznika Very Happy
Co do kosztow, to zalezy od studia. W najdrozszym i wg wielu najlepszym w Lodzi "ZOOL-u" ok 1000zl, na badziewnym "Manhattanie" ok 300zl. No i wszystkie ceny posrednie w innych salonach.
2003-05-09 17:52:13
mares
Hitman

First Lieutenant

U nas są narazie 2 studia , z tym ze do jednego lepiej nie wchodzić - bo koleś tylko blizny potafi robić , rzeżnik cholerny .Natomiast w Trytonie jest super jazda , co do cen jest różnie - stali klienci mają dużą zniżkę Very HappyVery HappyVery Happy teraz nie mozna się tam dopchać , bo tyle tam "sezonów" ze nie można w spokoju piwka walnąć , nie mówiąc o dziaraniu . lato minie , zacznie sie jazda hehe !!!
2003-05-09 18:01:43
Suchy
F161

MODERATOR

Hehehe. Niezla dziara Mares.

I rzeczywiscie potwierdzam ze w lato jest do bani w salonach. Masa ludzi, ktorzy robia tatuaz "bo modnie". W Lodzi i chyba w wiekszosci wiekszych miast najlepiej isc robic tatuaz miedzy listopadem i koncem lutego. Ruch prawie zaden, bliskie terminy i co najwazniejsze jest TANIEJ, bo to okres poza "sezonem".
2003-05-09 18:08:35
Surtsey

Lieutenant Colonel

a propos tatuaży
w salonie tatuażu w Zielonej Górze (niedaleko Soli Smile) najbardziej popularnym wizerunkiem, jaki ludziska każą sobie dziarać są motywy biomechaniczne. Najczęściej obce Smile
Wydzierganie aliena kosztuje od 50 zeta wzwyż (jeden koleś pokrył sobie prawie całą skórę).

Info z gazety wyborczej, tytuł artykułu: "Z obcym na plaże" Very Happy
2004-08-23 12:09:11
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Unikaj tego miejsca jak ognia !!!

Jeżeli ktoś w tych czasach zaczyna "sztukę" od 5 dyszek, to szczerze współczuje jego klientom ...
Pewnie ma dyplom o ukończeniu kursu tatuatorskiego, żenujące ...
2004-08-23 12:32:50
Surtsey

Lieutenant Colonel

a ile kosztuje porządna dziara?
bez lewych dyplomów.
2004-08-23 12:39:25
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

3 dni mnie nie ma i chuj kurwa nie widać żadnych zdjęć.
2004-08-23 13:29:25
Suchy
F161

MODERATOR

Hehehe, salon za 50 dyszek... Razz najgorsze jest to, ze pewnie kilka osob uda sie kolesiowi oszpecic.
Btw, ostatnio na onecie byl artykul o dziarach w stopniu conajmniej nieprzychylnym. Wynikalo z niego ze kazdy salon to siedlisko zoltaczki, a kazdy wydziabany to nosiciel minimum 5 chorob wynikajacych z zakazenia. Usmialem sie calkiem niezle podczas lektury Smile

Xenomorph: masz gdzies na dysku ten artykul o dziarach, ktory ci podsylalem? Mnie wcielo go po formacie dysku. Jak masz to wklej go w ten topic Wink

Mefi: o co cho?

I przy okazji do Virusa: PEJUCHU!!!!! TY JUZ WIESZ CO Rolling Eyes
2004-08-23 14:03:22
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu