Autor |
Temat: TATOO dla Suchego - odrzucone projekty |

Lieutenant Colonel
|
TATOO dla Suchego - odrzucone projekty
Zrobiłem Suchemu wedle prośby kilka projektów tatuażu z Obcym. Dwa szczęśliwie zaakceptował - niestety NIE POZWOLIŁ ich umieścić   Hyhyhy. No więc daję te, ktore odrzucił. Wspolnie doszlismy do wniosku, że fajnie byłoby mieć taką laskę jako wielkie plakat   Oczywiście te rysunki nawet nie liżą stóp rysunkom Virusa, ale za kilka latek kto wie  
Laska
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/lad.JPG]
Ten mi się w sumie nie podoba, jakoś dziwacznie wyszedł
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/ali.JPG]
Ten jest lepszy, ale nie idealny
[IMG=http://obcyrysunek.w.interia.pl/Glowna/al.JPG] ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-09 12:33:46
|
|

Lieutenant Colonel
|
Rogue
not bad.. for a human  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-05-09 12:46:37
|
|

MODERATOR
|
Calkiem niezle!
A jakie projekty wybral Suchy?!
Pewnie cos bardziej swojskiego ... jakas kompilacje rodzimych i popularnych od lat motywow - gola baba + kotwica + logo swojego ulubionego klubu + jakis detal z obcego?  ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-05-09 13:35:24
|
|

Lieutenant Colonel
|
Hmm... No nie ... Suchy ma dobry gust i faktycznie wybrał te najlepsze. Nie chce za wiele zdradzać, jak będzie chciał to sam je opisze  Ja nie umieszczę ich zdjęć, bo te projekty są własnością Suchego już
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-09 14:15:19
|
|

Major
|
...hmmm...
a ciekawe co tam z moim projektem...
pewnie odszedl do lamusa... no Suchy co tam?
moze jakis comment?
co do rusunkow Rogue`a - calkiem przyzwoite - polecam szubkie szkice koncepcyjne olowkiem na to kalka techniczna i ciagnac gotowca stalowa i tuszem...(ostatecznie kalke tech mozna sobie odpuscic i jechac od razu na szkicu...) dla wprawy proponuje rysowac od razu na mokro - dlugopis, flamaster, tusz... olowek daje za duza swobode jezeli chodzi o poprawki wiec jest narzedziem bardziej uwsteczniajacym niz rozwijajacym...to tyle porad...
pozdro ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-05-09 14:35:31
|
|
MODERATOR
|
TO VIRUS
Twoje projekty wcale nie odeszly do lamusa. Tyle ze ostatnio jakos nie miales czasu :> Chyba nie bedziemy liczyc, od kiedy wymieniamy maile na ten temat :p Wydawalo mi sie ze masz teraz sporo na glowie i troche tego czasu ci "zabraklo". Bo ten obcy ktorego narysowales jest zajebisty, ale brak mu jeszcze szczegolow, a nie chce zeby koles robiacy tatuaz mial JAKIEKOLWIEK pole do wlasnej interpretacji. Wzor MUSI byc dokladny w kazdym szczegole, bo przeciez pozniej nie zmaze go gumka myszka :>, zreszta pisalem ci o tym a tu narazie cisza... Dlatego zglosilem sie do Rogue, bo wiem ze ma talent i troche wiecej czasu. I co by nie mowic w tydzien zrobil 5 projektow + pajaka dla pewnej Agaty, ktorej bardzo kiedys zalezalo na czasie, a bylo to jakos w lutym... ;)
Jak bedziesz mial czas to ja jestem ciagle otwarty i bardzo mi na tym wzorze zalezy bo jest rewelacyjny. Miejsca mam jeszcze sporo na tattoo, bo mam dopiero jednego obcego wytatuowanego na lopatce, a beda kolejne :p
BTW: Wzorom, ktore Rogue umiescil na forum daje ocene 2/5 w porownaniu z tymi 5/5 ktore wybralem
|
|
2003-05-09 16:01:45
|
|

First Lieutenant
|
dziaraj się Suchy , dziaraj !!! ja jestem juz wstępnie umówiony na " cyca " z moim tatuatorem , a przedstawiał będzie chestbustera "wychodzącego" z pyska Rottweilera ! trochę jakby nierealnie , ale jak to wygląda w całości !!! juz się nie mogę doczekać he he !!!
|
|
2003-05-09 17:28:14
|
|
MODERATOR
|
Mares: Wiem o jakim wzorze mowisz bo widzialem go w jednym z łodzkich salonow. Jak chcialem zrobic ksero, to laska powiedziala, ze nie pozwoli, bo pojde sie dziarac z nim gdzie indziej I dorwij wreszcie ten aparat i porob foty !!!
|
|
2003-05-09 17:33:30
|
|

First Lieutenant
|
ja musze przyznać ,ze go zerznąlem z gazety " tatuaż " ale Radek odpowiednio go podrasował ... bedzie wypasiura ! narazie podesłałem Ci jedna szt. reszta bedzie niedlugo . właśnie - pytanko : ile u was kosztuje powiedzmy " krotki rękawek " ?
Słyszałem że im blizej stolicy, tym drożej...
|
|
2003-05-09 17:46:07
|
|
MODERATOR
|
Maila wyslales, ale bez zalacznika
Co do kosztow, to zalezy od studia. W najdrozszym i wg wielu najlepszym w Lodzi "ZOOL-u" ok 1000zl, na badziewnym "Manhattanie" ok 300zl. No i wszystkie ceny posrednie w innych salonach.
|
|
2003-05-09 17:52:13
|
|

First Lieutenant
|
U nas są narazie 2 studia , z tym ze do jednego lepiej nie wchodzić - bo koleś tylko blizny potafi robić , rzeżnik cholerny .Natomiast w Trytonie jest super jazda , co do cen jest różnie - stali klienci mają dużą zniżkę   teraz nie mozna się tam dopchać , bo tyle tam "sezonów" ze nie można w spokoju piwka walnąć , nie mówiąc o dziaraniu . lato minie , zacznie sie jazda hehe !!!
|
|
2003-05-09 18:01:43
|
|
MODERATOR
|
Hehehe. Niezla dziara Mares.
I rzeczywiscie potwierdzam ze w lato jest do bani w salonach. Masa ludzi, ktorzy robia tatuaz "bo modnie". W Lodzi i chyba w wiekszosci wiekszych miast najlepiej isc robic tatuaz miedzy listopadem i koncem lutego. Ruch prawie zaden, bliskie terminy i co najwazniejsze jest TANIEJ, bo to okres poza "sezonem".
|
|
2003-05-09 18:08:35
|
|

Lieutenant Colonel
|
a propos tatuaży
w salonie tatuażu w Zielonej Górze (niedaleko Soli ) najbardziej popularnym wizerunkiem, jaki ludziska każą sobie dziarać są motywy biomechaniczne. Najczęściej obce
Wydzierganie aliena kosztuje od 50 zeta wzwyż (jeden koleś pokrył sobie prawie całą skórę).
Info z gazety wyborczej, tytuł artykułu: "Z obcym na plaże"  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-08-23 12:09:11
|
|

First Lieutenant
|
Unikaj tego miejsca jak ognia !!!
Jeżeli ktoś w tych czasach zaczyna "sztukę" od 5 dyszek, to szczerze współczuje jego klientom ...
Pewnie ma dyplom o ukończeniu kursu tatuatorskiego, żenujące ...
|
|
2004-08-23 12:32:50
|
|

Lieutenant Colonel
|
a ile kosztuje porządna dziara?
bez lewych dyplomów. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2004-08-23 12:39:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
3 dni mnie nie ma i chuj kurwa nie widać żadnych zdjęć. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-08-23 13:29:25
|
|
MODERATOR
|
Hehehe, salon za 50 dyszek... najgorsze jest to, ze pewnie kilka osob uda sie kolesiowi oszpecic.
Btw, ostatnio na onecie byl artykul o dziarach w stopniu conajmniej nieprzychylnym. Wynikalo z niego ze kazdy salon to siedlisko zoltaczki, a kazdy wydziabany to nosiciel minimum 5 chorob wynikajacych z zakazenia. Usmialem sie calkiem niezle podczas lektury
Xenomorph: masz gdzies na dysku ten artykul o dziarach, ktory ci podsylalem? Mnie wcielo go po formacie dysku. Jak masz to wklej go w ten topic
Mefi: o co cho?
I przy okazji do Virusa: PEJUCHU!!!!! TY JUZ WIESZ CO
|
|
2004-08-23 14:03:22
|
|
|