Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: III Ogolnopolski Zlot w Warszawie
Kolabor
Uuuuu...

Major

III Ogolnopolski Zlot w Warszawie

a raczej pod Warszawa ;)

OK, zaczynamy...

Zlocior odbecie sie w wakacje, dokladna data nieznana.
Lokacja: Boża Wola, kilkanascie kilosow od Wawy. duzo miejsca, sasiedzi nie narzekaja (impre mojego brata jakos przezyli a to juz cos). slowem, cale dziesiatki metrow kwadratowych dla nas w domku + garaz na "zabawy w spawarzy i budowniczych". Sklepik oddalony o jakies 100-150 metrow (mniej wiecej tyle ile od Endera) czynny w godzinach dziennych. dodatkowo mamy pole jakichs niezidentyfikowanych owocow typu jablka, gruszki, agrest, truskawki, wisnie, czeresnie itp.

Jedynym problemem jest to, ze niema tam kompa ani telewizora. Moze cos uda mi sie skombinowac dot. TV, niestety niemam jak zabrac tam kompa, wiec ktos bedzie musial sie poswiecic Very Happy poza tym, niemam pewnosci czy bedzie tam juz podloga, narazie jest cos co chyba nazywa sie otynkowana cegla, ale niedam za to glowy. Trza w kazdym razie wziac se soba tyle karimat ile sie da, ja biore chyba 3. Beda jakies materace i moze kilka łóżek. W najblizszym czasie bede tez miec worek treningowy.

oraz.. UWAGA! UWAGA!
osoba, ktora sie poswieci najbardziej, bedzie mogla liczyc na jakas nagrode- niespodzianke, jeszcze nie wiem jaka.

trwaja takze przygotowania do bardziej hardcorowych rzeczy, np. mozliwosc zbudowania ruchomego APC i ogolnie majsterkowania w garazu. Beda mozliwosci, beda tez materialy, no i bedzie czas, poniewaz jest to lato, kazdy moze sobie kopsnąć jakis urlopik, a nikt niema zamiaru nas stamtad wyganiac, chyba ze spalimy chawire albo stodole :d albo obrzygamy podloge.
a wlasnie, apropo zygania etc.: kazdemu, komu sie zachce bedzie musial bezzwlocznie isc do kibelka albo na podworko, moze to wies ale cywilizowana Smile
a jesli sie komus nie podoba to ---> .|.(-_-).|.

odpowiem na kazde MĄDRE pytanie. Info bede aktualizowal tutaj, w tym poscie, albo w nastepnym, w zaleznosci od pewnych czynnikow technicznych.

pozdro, Wasz lojalny kolabor
2004-03-09 15:26:18
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Na pewno część z was weźmie mnie z mąciwodę, ale...

Tak się zastanawiam...

Czy jednak nie byłoby lepiej gdybyśmy zrobili III zlot tak w okolicach 5 listopada?? Ja wiem że to późno, zimno i wogóle ale moglibyśmy urządzić zlot podczas premiery AvP.

Kolabor byłby na tyle miły i wynajął dla nas całą salę Very HappyVery Happy:D

Z drugiej strony... Można by wtedy urządzić IV zlot :D

Ale pomysł jest
2004-03-09 15:46:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

heheheheheheh

bylbym na tyle mily, gdybyscie mi potem zwrocili kase, bo sam pomysl z wynajeciem sali jest jak najbardziej mozliwy, natomiast, fundusze panowie, fundusze.

BTW nie jestem pewien, czy domek juz oblozyli styropianem, a gdyby tego nie zrobili do listopada, to wszyscy by sie zamrozili, nawet po vódce.
2004-03-09 16:53:14
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

listopad odpada

(kto wie, co wtedy będę robił), a "wakacje" absolutnie tak ! Ale mam myśl inną - skoro to "wakacje", to może nie dwa dni, a tydzień ?? Chyba do przeżycia, a najwyżej, kto będzie chciał wcześniej, to sobie wyjedzie.
Co do kompa, to względnie mogłbym wziąść, ale jeszcze się zastanowię Smile
2004-03-09 17:43:15
Kolabor
Uuuuu...

Major

Nagroda czeka

Very Happy

mefi, ja wlasnie mialem na mysli tydzien :)

ps.
jak sie dogadam ze stara, to bedzie mozna pieprznac jakiegos obcego na murze ogrodu niedaleko nas.
w ogole fajnie by bylo pierdolnac na jakims wiekszym formacie obcego albo cus takiego Smile
2004-03-09 17:51:00
Kolabor
Uuuuu...

Major

no ludzie

dajcie odpa :d

jakies pomysly/sugestie???

od siebie moge jeszcze dodac, ze powstaja nowe plany APC z napedem :)

i plakietki tez beda wyjebane ^^
2004-03-09 19:58:23
v i r u s

Major

zlot pod warszawa...

...dear kolabor....
o kompa, filmy, dzwiek 5.1, telewizor to sie nie martw... dobry wujek virus sam temu i wszystkiemu innemu zaradzi... byleby zlotowicze dopisale i pogoda.... ;PPP
reszta milem...

pozdro

v_irus@interia.pl
2004-03-10 10:46:51
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Mnie wakacje odpowiadaja. Ale termin jakis juz moglbys Kolabor podac, zeby ci pracujacy mogli ew ustalic sobie czas wolny.
Potwierdzam swoja obecnosc Smile
2004-03-10 13:52:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

virus, mowisz serio? Wink jak tak, to sprzet mamy juz zalatwiony :d

a co do daty, to planuje tak, jak rok temu: poczatek lipca.

czyli mamy juz tak:
suchy, virus, mefi i ja Wink
piszcie ludzie, i zajmujcie juz sobie łóżka i materace :d
2004-03-10 17:08:01
v i r u s

Major

...zlot....

...tylko uprzedzam!!! bedzie to nietypowy zlot - bardzo rygorystyczny... na marginesie powiem ze baaaardzo podobal mi sie klimat (byc moze dlatego ze bylo nieoficjalnie i kameralnie...) jaki stworzyl sie na (nieoficjalnym) zlocie u schamanna (tu pozdrawiam w/w i jego mopa... Razz) i zyczylbym sobie podobienstw czyli OGLADAMY FILMY Z UWAGA wszelkie dyskusje, spory, klutnie i tym podobne - po filmie... zlot bedzie trwal tyle czasu ze wszystko znajdzie swoje miejsce... tak ja to widze... i cholera... moze zamiast tv uda sie zalatwic projektor..??? jak wspominalem kompa, filmy, dzwiek, ostatecznie tv gwarantuje (chybaze mnie okradna do tego czasu... :PPP Smile))

[red]EDIT!!!
- kolabor - tv tez mam 21" niestety ale zawsze.... jedyny problem bedzie z transportem ale to chyba da sie zalatwic... Wink))
ENDOFEDIT!!![/red]

v_irus@interia.pl
2004-03-10 17:32:08
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

projektora niestety nie zalatwie, niemam jak :(

natomiast o TV bede miec wiecej wiadomosci wieczorem.
i virus, daj odpa mailowego Smile
2004-03-10 17:34:10
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

A ja bym optował za tym by zlot odbyl się w drugiej połowie lipca...jeśli tak będzie to "count me in"
W pierwszej nie dam rady...
Kolabor - mógłbyś się dowiedzieć ile wynosi np. taxówka albo ile wyniesie podróz np. tramwajem?z miasta do Ciebie?
2004-03-10 18:03:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Do pierwszej połowy nie będę mógł na 90 %. Potem zależnie od tego czy będę miał jakieś poprawki.
2004-03-10 18:25:19
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

Tak dla sprostowania

JA MIESZKAN W WARSZAWIE Very Happy
nie chce zadnych domyslow tutaj, ze pochodze z Bozej Woli :p to jest tylko moja dzialka. no! :)

tramwaje ani taksowki tam nie jezdza. albo sie wszyscy przedostana jakos samochodami, albo.. pojada kawalek pociagiem albo... czesc pojedzie samochodem a reszta pociagiem :p ale ostatnia opcje bedzie ciezko urzeczywistnic. do lata moj brat bedzie mial juz prawko, moze kilka osob podrzuci Smile
2004-03-10 20:05:56
J.Vasquez

Captain

Tak sie składa, całkiem przypadkowo, ze nie mam planów na wakacje Wink
Możecie mnie wpisac na liste.
2004-03-10 21:24:20
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
voytass

Lance Corporal

Ja potrzebuje dokladny termin zlotu. Im wczesniej tym lepiej. Musze sobie to jakos zaplanowac. Jesli nie bedzie dokladnej daty wczesniej to uprzedzam ze moze byc krucho z ustaleniem urlopiku na ostatnia chwile Smile
2004-03-11 10:48:44
Schamann
...but there are

First Sergeant

[blockquote] ... na marginesie powiem ze baaaardzo podobal mi sie klimat (byc moze dlatego ze bylo nieoficjalnie i kameralnie...) jaki stworzyl sie na (nieoficjalnym) zlocie u schamanna[/blockquote]

bo miałeś browar i popcorn za friko przy oglądaniu....dlatego ci się podobało ochlapusie jeden :D

[blockquote] (tu pozdrawiam w/w i jego mopa... Razz)[/blockquote]

mop nie był mój - ja byłem tylko operatorem - trzeciej kategorii :D

[blockquote]OGLADAMY FILMY Z UWAGA wszelkie dyskusje, spory, klutnie i tym podobne - po filmie... zlot bedzie trwal tyle czasu ze wszystko znajdzie swoje miejsce... tak ja to widze... [/blockquote]

a pod tym się podpisuję ręcyma i nogyma, dodatkowo będzie tez sporo miejsca, więc jak kogoś bardziej od filmów interesować będą inne formy spędzania wolnego czasu, czy to chlanie, czy prowadzenie wykwintnych konwersacji, czy wycinanka łowicka, można sobie, z tego co pisał Kolabor, na świeże powietrze wyskoczyć i generalnie bawić się poza salą kinową.

Ale dośc wymądrzania się. To jest teren Kolabora, Kolabor ustala zasady, koniec, kropka. Ja zresztą nie jestem nawet pewien, czy będę mógł się pojawić, bo po pierwsze urlop mam juz na sierpień zaplanowany, a po drugie dokładnie w podobnym czasie - 7-16 lipca, odbywa się inna imprezka, za którą czuję się współodpowiedzialny i przy której organizacji zasuwam już czas jakiś ze szczerym zamiarem doprowadzenia sprawy do końca.
2004-03-11 12:47:49
Kolabor
Uuuuu...

Major

schamann, virus

popieram Was, ja tez bardzo bym chcial obejrzec film po filmie w spokoju.

a co do daty, to panowie (i panie)...
dla mnie to zlot moze trwac nawet i 3 tygodnie, bo nikt tam nie mieszka i raczej to jest rzadko odwiedzany teren, nawet przez mego dziadka.

mi najbardziej pasuje 2 i 3 tydzien lipca. na samym poczatku sierpnia mam juz wyjazd na oboz TKD, wiec mysle, ze najlepszym terminem bylby 10-24 lipca. tak mniej wiecej oczywiscie.

p.s.
lista "zabaw" juz prawie ukonczona, kto ma jakas dobra idee niech zglasza Smile
2004-03-11 15:34:34
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

no ja

ponawiam ryzykowny pomysł budowy APC Smile
Ponadto będzie ciepło i w ogóle, więc możnaby (aczkolwiek tu pewien nie jestem, bo tym moim shitem to zbyt wiele się zrobić nie da) nakrecić jakiś fanfilm.
2004-03-11 18:14:08
v i r u s

Major

...mefi....

...spokojna twoja potargana... jest okladka do manuala bedzie i fanfilm... Wink wez tylko ten swoj przyrzad do kamerowania.... a o budowie APC to z kolaborem juz rozmawialem... na pewno maluch odpada... poza tym to troche on za drogi... mefi chciales nas wydymac czy jak Very Happy

v_irus@interia.pl
2004-03-11 18:34:24
Strona: 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu