Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] tajemnice syriusza
goreman ( vel wasyl )

Private

[OT] tajemnice syriusza

Czy ktookolwiek z forumowiczów oglądał film "screamers" vel "tajemnica syriusza" ???? i czy powstał seqel tegoż filmu ??
2004-09-28 15:17:01
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

Tak tak - mysle ze wszyscy go widzieli. Było juz na forum cosik o nim.
Ja nawet byłem na tym w kinie - wówczas się równo uśmiałem na nim, ale po kolejnych gniotach, jakie wchodziły na ekrany - nabrałem do filmu szacunku.
Nabyłem go ostatnio w jakimś numerze PC World (DVD) i im dłużej go oglądam tym bardziej mi się podoba. Jednak nie powiem, abym piał z zachwytu nad nim. Dzielo to mozna zaliczyc mimo wszystko do jakiejs tam klasyki S-F.
O sequelu nic mi nie wiadomo...
2004-09-28 19:25:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

Re: [OT] tajemnice syriusza

goreman ( vel wasyl ) napisał:
Czy ktookolwiek z forumowiczów oglądał film "screamers" vel "tajemnica syriusza" ???? i czy powstał seqel tegoż filmu ??

bylem na tym w kinie - zamiast na urodzonych mordercach....
dla mnie (i pewnie nie tylko...) KLASYK! koncowka wgniata w fotel (czulem sie prawie jak po bladerunnerze...) wg mnie lepszy od b.dobrego impostora... ze juz o gniocie MR nie wspomne

v_irus@interia.pl
2004-09-29 11:43:24
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
dj

Private

film rzeczywiscie jest wypasiony. ja zaliczam go do klasyki za niepowtarzalny klimat. niestety sekłela sie nie doczekal...
2004-09-29 12:20:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Fakt, film był niezły - klimat rozpierduchy i zagłady, szkoda tylko że nie było wiencej mięsa armatniego Very Happy
2004-09-29 16:04:10
dj

Private

nom i troszke zbagowany byl motyw rozwalenia tamtego bunkra bo jeden robocik by se ze zgraja takich ziomow nie poradzil a watpie zeby goscie wposcili tam tyle niewiadomo skad wzietych bachorow. ale i tak spoko.
2004-09-29 16:20:11
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu