Autor |
Temat: ALIEN 5 ;-) |
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
ALIEN 5 ;-)
W chorych umysłach pewnych ludzi zrodził się pomysł aby zrobić fanfilm o przygodach klona Ripley która podróżuje ze szczątkami Bishopa i szympansem.
Można się naprawdę uśmiać. Część pierwsza i druga (podzielona na 5 osobnych plików) są do zassania na oficjalnej stronie projektu:
http://www.probotproductions.com/alien5squared.htm
I pamiętajcie że potrzebujecie programu Realmedia. ____________________________________
|
|
2004-07-06 15:53:35
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Ej jak dla mnie wypas!
I takie cos moglibysmy zrobic np. drugiego dnia na zlocie. Rogal bierze swoją królową, kazdy jakies byle-figurki i robimy.
Fajny pomysł, tyle ze dziwiek chwilami zryty...ale ogólnie wydaje mi sie ze mieli super pomysł i nawet fajne wykonanie...poste ale w zasadzie oryginalne nie?  ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2004-07-06 17:26:59
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
hehe niezłe, wręćz rewelacyjne a już napewno lepsze niż A:R (z którego zreszą też zlewają). Szkoda tylko że wpierdolili tam preda, ale coż, modny sie stał ;)
Swoją drogą nie zdawałem sobie sprawy że wymyślono tyle bzdurnych zabawek Obcych, BullAliena widziałem, ale PterodaktylAlien czy meduzaAilen rozpierdoliły mnie niemiłosiernie  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2004-07-08 08:35:02
|
|
|