Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ALIEN 5 ;-)
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

ALIEN 5 ;-)

W chorych umysłach pewnych ludzi zrodził się pomysł aby zrobić fanfilm o przygodach klona Ripley która podróżuje ze szczątkami Bishopa i szympansem.

Można się naprawdę uśmiać. Część pierwsza i druga (podzielona na 5 osobnych plików) są do zassania na oficjalnej stronie projektu:

http://www.probotproductions.com/alien5squared.htm

I pamiętajcie że potrzebujecie programu Realmedia.
2004-07-06 15:53:35
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Ej jak dla mnie wypas!
I takie cos moglibysmy zrobic np. drugiego dnia na zlocie. Rogal bierze swoją królową, kazdy jakies byle-figurki i robimy.
Fajny pomysł, tyle ze dziwiek chwilami zryty...ale ogólnie wydaje mi sie ze mieli super pomysł i nawet fajne wykonanie...poste ale w zasadzie oryginalne nie? Smile
2004-07-06 17:26:59
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hehe niezłe, wręćz rewelacyjne a już napewno lepsze niż A:R (z którego zreszą też zlewają). Szkoda tylko że wpierdolili tam preda, ale coż, modny sie stał ;)

Swoją drogą nie zdawałem sobie sprawy że wymyślono tyle bzdurnych zabawek Obcych, BullAliena widziałem, ale PterodaktylAlien czy meduzaAilen rozpierdoliły mnie niemiłosiernie Very Happy
2004-07-08 08:35:02
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu