Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: dropship FILM
HunterKiller

Cannon fodder

dropship FILM

To jest moj tu pierwszy post takze witam!
A wiec napisze w skrocie ... Jestem fanem Obcego. Niedawno zaczelem bawic sie montazem filmow. Wzielem w swe rece wlasnie Aliens i zmontowalem cos takiego http://spin.ict.pwr.wroc.pl/hak/down/dropship.wmv .
Moze film nie jest w wysokiej jakosci ale przynajmniej jest maly i latwy do sciagniecia. Czekam na wszelkie opinie ...
pozdro!
2004-04-25 12:17:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

hmmm

podoba mi sie kilka pierwszych sekund (ta muzyczka przy Ripley). Potem tak jakos schodzi i nie ma klimatu, ale moje pierwsze "produkcje" wygladaly tak samo :d
2004-04-25 13:56:35
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
huntermk

Private First Class

Po pierwsze gratuluje ze udalo ci sie zrobic taki klip. Sam robilem kiedys takie rzeczy i dobrze wiem, ze zapal szybko gasnie.

Co do samego filmiku to mam mieszane uczucia. Zle jest dopasowana muzyka do materialu. Podklad dzwiekowy jest dynamiczny, a podczas calego klipu nic sie nie dzieje. Mam wrazenie, ze na sile probowales dopasowac muzyke, do kilku fragmentow filmu. Przez to reszta mocno kuleje. Po minucie reszte ogladalem juz na sile. Co oznacza ze filmik nie przykuwa uwagii.

W kazdym razie jestem pelen podziwu dla twojej pracy. Wiekszosc ludzi siedzi i narzeka, a ty przynajmniej tworzysz. Pracuj dalej i pamietaj, ze nie odrazu Krakow zbudowano.

Jak zmontujesz nastepny klip to daj znac.
2004-04-25 14:23:17
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

witamy na forum!

Film IMO bardzo fajny.
2004-04-25 20:04:43
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu