Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] Drodzy Państwo Enderowie :D
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

[OT] Drodzy Państwo Enderowie :D

uff udało mis ie wbić na forum więc:
----

WSZYSTKIEGO NAJ, na nowej drodze życia Very Happy (i przeżycia)

Dużo radości, zdrowych Chestbursterów itd.:]

Obyś nie stracił swojej pogody ducha i nie wyłysiał ( Razz ) za szybko. Karen pozwól mu od czasu do czasu wyjść na piwko z kumplami (nie mówiąć o zlocie) Very Happy
2004-04-26 12:19:18
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
MIKET
The Great Cornhollio!

Lieutenant Colonel

Amen

Dołączam się do życzeń Smile
Wszyskiego Lepszego od tego co Najlepsze czyli jednym słowem Wszystkiego Najlepszejszego! :)

I również Wszystkiego Najlepszego dla Gothmoga i jego Damy (choć jeszcze nie miałem okazji poznać Jej osobiscie).

To w Waszych rękach jest przyszłośc świata :)

ech...Zakochani...Smile
2004-04-26 12:26:37
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 6890012 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Dzieki wielkie :))))

Sammael: przekaze Karen zyczenia (niech przeczyta i sieprzygotuje psychicznie- naj[pierw na piwko z kumplami, potem na Zlot...)

Zdrowko Smile
2004-04-26 12:58:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

wszystkiego naj - folks
For Ender & Karen
For Gothmog & His Lady :P

Macie przerąbane jak w ruskim czołgu :D

(to tylko taki dżołk Razz)
2004-04-26 13:40:53
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Wszystkiego naj (to juz bylo Razz), calego plutonu malych enderciatek Smile no i oczywiscie zeby cie nie wcielo z forum, bo zycie rodzinne te sprawy :d. Wspolnych rodzinnych polowan na robale i wakacyjnych wypadow na lv426 i wszystkich innych milych rzeczy z ktorymi kojarzy sie rodzina (jak pieluchy, "tato kopsnij dyche"(ale to juz pozniej Smile), mamo skad ja sie wzialem, syndrom czkawki i te urocze kwilenia na 300 decybeli o 5 rano) Very Happy Smile Razz
Gothmogowi ofkorsa tego samego zycze Smile
2004-04-26 13:59:38
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Wszystkiego dobrego SmileSmile
Pozdrowienia dla Karen !
2004-04-26 17:34:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

Rouge - twoje avatarki coraz straszniejsze - nie to zeby mi przeszkadzalo - wrecz przeciwnie... :D

Dzieki wielkie wszystkim za zyczenia - mam nadzieje, ze nadarzy sie okazja do osobistego spotkania na orbicie forumowiczow z moja DAMĄ - i hmmm... ze mna (bo cos nasze trajektoria do tej pory sie rozchodzily)...
Jeszcze raz dzieki - wrazenia ze slubu jak najbardziej pozytywne - nie taki diabel straszny jak go Rouge maluje Wink
Wszystkim polecam - dobrze to wplywa na otrzezwienie umyslu i ciala po snie hibernacyjnym... Tylko trza se znalezc dobry obiekt zainteresowan Smile
PS - moja luba to po prostu Madzia - bede musial jej wymyslic jakas sensowna qsywe - bo jak to brzmi - Gothmog z zona Madzia...
W tygodniu podrzuce jakas fote z weselicha...
2004-04-27 19:12:46
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

no

to NAJLEPSZEGO !!!!!
2004-04-27 19:23:40
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Goth

Hmm... może Magdah ? Very Happy
Też mam nadzieje że W KOŃCU zaszczycisz nas swoją obecnościa na jakimś zlocie Smile
Co do awatarkow - dziekuje, cały czas ciężko pracuję Very Happy
2004-04-27 19:37:48
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

Obiecalem - no i prosze...
Jedna z bardzo wielu fotek ze slubu.
W lewej rece ukrywam pirackie DVD jakie dostalem od jednego z moich kumpli w prezencie z masą filmow mangowych Smile- dlatego mam ja za plecami Very Happy.
Za mna gwardia najbardziej oddanych pracownikow Wayland-Yutani Smile
Cosik mnie drapie pod pacha, garnitury to nie dla mnie - GDZIE JEST MOJ MUNDUR U.S.M.C. ?!!!

[IMG=http://republika.pl/m_swiatkowski/TM_rulez1a.jpg]

Eh... bylo minelo...
2004-05-07 20:29:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

gratuluję

swoją drogą przypominasz mi tego pana:
http://www.imdb.com/name/nm0001199/
z czasów młodości Smile
Ten pan z boku jest za to bardzo demoniczny Very Happy
2004-05-07 21:04:08
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Rownież gratuluje :)

A pan z boku przypomina SAMMAELA z czasów młodości Very Happy
2004-05-07 21:30:44
J.Vasquez

Captain

a pan w okularkach przypomina Suchego z czasów młodosci muahahhahaha...żarty żarty :P

gratulacje Smile
2004-05-08 08:44:36
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

Dzieki za gratulacje Smile
No dobra - przyznam sie bo juz nie moge tego dluzej wytrzymac MUSZE SIE KOMUS WYGADAC - jestem synem D.Farina - niestety niechcianym Sad - koles w sumie cool, ale ciezko sie z nim rozmawia - na tle rodzinnym to twardy orzech Wink
Nie poraz pierwszy porownuja mnie do Pana Crime Story, jesli za 30 lat bede wygladal jak on to spoko Very Happy
Co do demonicznego goscia po prawicy mej luby to jedna uwaga - nie mowcie na niego per pan bo odsloni swoje prawdziwe oblicze - wierzcie mi - na zdjeciu to jego bardzo lagodna wersja Wink... a mowia na niego ... Stefan... lub THORGAL
2004-05-08 10:32:46
Ender

MODERATOR

Przylaczam sie do gratulacji. Spoznione ale szczere Smile
2004-05-11 12:54:12
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu