Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: WYPRZEDAZ
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

WYPRZEDAZ

Starsi userzy pamietaja pewnie, jak targany zajebistymi problemami finansowymi usilowalem wyprzedac swoja kolekcje, i jak to sie skonczylo.
Ostatnim razem cudem uszedlem z zyciem, unikajac topora pewnego wnerwionego wikinga (Schamman Razz), ale moze tym razem pojdzie lepiej.
Zeby nie bylo, nie mam problemow finansowych, nie znudzil mi sie obcy, nie zamierzam odchodzic z forum, ani dublowac sytuacji w jakiej postawilem Schammana.
Poprostu. W dajacej sie przewidziec przyszlosci, o czym niektorzy juz wiedza kroi mi sie staly wyjazd zagranice, w zwiazku z czym zaczynam poprostu zbierac fundusze, wszelkimi dostepnymi metodami. jedna z nich jest sprzedanie tego co mam. Pewnie, kiedy sie juz urzadze i cala sytuacja sie wyreguluje, to powoli kawalek po kawalku odtworze wszystko, wiec nie ma strachu Smile.
Nizej lista wszystkiego co mam, wsio oczywiscie w stanie bardzo good, osoby zainteresowane prosze na mail (vysogotek@interia.pl) albo na gg.
Nie chce zulic, wiec bede sprzedawal na zasadzie co laska. Powiem poprostu ile zaplacilem za dany przedmiot, a kupujacy sam zdecyduje ile mi odpali. Uczciwie chyba nie?
Na allegro poleci jeszcze pewnie cala moja biblioteka tolkienowska (ze 30 ksiazek) i druga dwa razy wieksza poswiecona Historii Sztuki. Do tego ide do roboty. Wyjezdzajac, chce poprostu moc zaczac zyc jak czlowiek, a poniewaz nie mam zamiaru pasozytowac na rodzicach, wiec start postanowilem sobie zapewnic sam.
Oto kompletna lista:

[yellow]GRY[/yellow]
-Aliens vs. Predator CCG (Karcianka, wszystkie trzy startery do kazdej rasy, plus masa boosterow, kilkadziesiat kart z dodatku Resurrection, razem 333 karty, sporo rarow i uncommonow, oczywiscie do tego spis wszystkich kart, tokeny (nawet nie rozciete, tak jak byly firmowo, instrukcje do kazdej rasy i instrukcja glowna, kosci, firmowe pudelko (po starterze Marines)
-Obcy (gra planszowa, DWA rozne wydania, oba oczywiscie kompletne i w swietnym stanie)
-Alien Trilogy (pudelko, instrukcje, wkladki, plyty wsio w zajebistym stanie)
-Aliens vs Predator Gold (To samo)
-Aliens vs Predator 2 (To samo)
-Aliens vs Predator 2 Primal Hunt (To samo)
-Alien Resurrection (Psx) (To samo)
-Alien Breed (Amiga) (To samo)
-Alien 3 (Sega Genesis) (Stan sklepowy, czyli to samo Razz )
-Alien 3 (Gameboy) (sam cart)
-Aliens Thanatos Encounter (Pudelko, instrukcja, na moje oko neizbyt oryginalny, ale w stanie idealnym)
[yellow]FILMY[/yellow]
-ALIEN SAGA (W etui, kasety nowe)
-ALIEN TRILOGY (3 kasety, oryginalne wydanie amerykanskie)
[yellow]KSIAZKI[/yellow]
-Obcy Mrowisko
-Obcy Azyl
-Obcy Wojna Samic
-ALIEN (Foster)
-ALIENS (Foster)
-ALIEN3 (Foster)
-ALIEN Resurrection (Crispin)
-H.R. Giger ARH+
-ALIENS THE OFFICIAL MOVIE BOOK
[yellow]KOMIKSY[/yellow]
-Wszystko co wyszlo w polsce
Oryginaly:
-Aliens Newt Tale
-Aliens Xenogenesis 4 of 4
-Aliens Xenogenesis 3 of 4
-Aliens Labirynth 3 of 4
-Predator Xenogenesis 3 of 4
-Predator Xenogenesis 2 of 4
-AvP Xenogenesis 1 of 4
-Mindhunter 3 of 3
-Dark Horse Presents #34
[yellow]INNE[/yellow]
-Walizka, czyli jeden z 9000 (albo 3000, ciezko ustalic) limitowanych wydan ALIEN TRILOGY, wydanie z 1992 roku, nie wznawiane, zajebista walizka z wytloczonym Fh, Wydany na zajebistym papierze ALIEN TRILOGY, czyli przewodnik pokazdej czesci, 3 czesci na VHS, Making of ALien 3, 3 przypinki, 16 Lobby cards, karta przywilejow, certyfikat oryginalnosci z indywidualnym numerem walizki

Chyba wszystko, pamiecjuz nie ta co kiedys, wiec jak jeszcze cos przypomne sobie to dopisze.
Osoby ktore nie ufaja mi bezgranicznie (Sa takie? Very Happy), np nowi userzy ktorzy jeszcze nie do konca wszystkich znaja, a chcieliby miec cos z tej listy, moga sie nie martwic, wszystko mozna sfinalizowac przez allegro.
Pytania, i wogole na gg, maila albo tu walcie.
2004-03-15 08:06:44
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Zastanow sie lepiej dobrze co robisz, bo sprzedac zawsze zdarzysz Wink Piszesz ze idziesz do roboty a i tak sie wszystkiego pozbywasz? Ja bym sie na cos takiego nie zdecydowal.
Dzisiaj wyslalem ci plytki z filmami. Tez sprzedasz??? Wink
2004-03-15 12:00:43
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

No raz juz prawie sprzedalem wiekszosc, ale naszczescie wtedy moja sytuacja materialna poprawila sie i kolekcja zostala.
teraz nie mam problemow (nie wieksze niz zawsze Wink ), tylko poprostu zaczynam zbieranie gotowki wedlug dokladnego planu i robie to z czystym sumieniem, bo jak juz mowilem kiedy juz sobie ustawie zycie to odtworze wszystko bez problemu.
A plytek nie sprzedam Razz, pol roku na nie czekalem, jak nie lepiej Wink, wzialbys sie na gg pojawil takswoja droga
2004-03-15 12:21:48
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Vys co ty odpierdalsz?

Dopier co chciales kupowac ksiazke na allegro... walizke kupiles kiedy? dwa tygodnie temu? I juz ja chcesz sprzedawac?

Moim zdaniem kompletnie bez sensu to wszystko... "wielkiej" kasy z tego i tak nie bedziesz mial a rozwalisz sobie fajna kolekcje... jak sie wybierasz za granice to spakuj to lepiej w pudla porzadnie i daj komus na przechowanie...
2004-03-15 17:17:35
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

E nie chce, tylko mi sie mieszkanie graci Wink, jak juz mowilem spokojnie moge byc fanem bez tych wszystkich rzeczy. Wejde na wyzszy rozwoj duchowy Very Happy. Goood, jak sie tu wszyscy o mnie martwia. Razz
Spoko jest, bede zyl.
Co sie uda to sprzedam, co nie to albo wrzuce na allegro, albo rozdam.
Dobrze jest.
2004-03-16 09:06:03
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

VYS

Jak juz bedziesz rozdawal to pierwszy stoje w kolejce nie?
Pamietasz jak zawsze Cie lubilem Very Happy
2004-03-16 09:12:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

Łee, jak rozdajesz, to ja jestem za rozdaniem mi nowelizacji Fostera, no i Crispinowej, buahah
Very HappyVery HappyVery Happy
2004-03-16 09:43:39
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Jak rozdajesz to tez sie zapisuje Wink A na powaznie, jak masz zamiar sprzedac ta walize (oby nie Very Happy ) to najpierw zrob forme na odlewy tego facehuggera Smile
2004-03-16 11:27:07
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jak narazie sprzedalem walize i ARH+.
Mysle ze pojdzie jeszcze Alien Trilogy, oryginalne kasety, movie book moze nowelizacje.
Reszte trza bedzie na allegro dac, albo rozdac jak juz mowilem :]
Ciacho, skany wszystkich loby cards z walizy sa w linku ktory dalem w topicu o aukcjach.
Suchy, teraz problem odlewow nalezy juz do Delano Wink.
2004-03-16 11:34:43
Surtsey

Lieutenant Colonel

dobra, jak opychasz nowelizacje, to trudno, ale i tak sie zapisuje na cokolwiek (byleby alienowe było Very Happy)
LOL
2004-03-16 11:46:44
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kartman

Private First Class

Ja bym chętnie kupił Aliens vs. Predator CCG ale wolałbym abyś ty mi zaproponował ile za to chcesz.
Nie jestem zwolennikiem sposobu "co łaska". Czy karty są w dobrym stanie ?
2004-03-16 23:27:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

karty sa w stanie IDEALNYM, nie moga byc w innym, skoro caly swoj zywot spedzily w specjalnych koszulkach na karty.
Po za tym zetony do gry nie rozciete, mam tez instrukcje do kazdej rasy i chyba dwa egzemplarze glownej instrukcji.
Oczywiscie pudelko, segregator i koszulki dorzucam gratis Wink
Po szczegoly napisz do mnie na mail :]
2004-03-17 11:42:11
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Chcialem tylko przypomniec (Moze zainteresuje to nowych fanow, ktorych jest ostanio coraz wiecej i dopiero zaczynaja kompletowac wlasne kolekcje), ze oferta jest w dalszym ciagu aktualna :]
Jak narazie poszly z wiatrem walizka i ARH+ Gigera, cala reszta niestety dalej lezy. :]
2004-05-25 18:28:41
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

> Aliens vs Predator Gold

za ile?
2004-05-27 09:44:52
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Maly Update, czyli to co juz wyszlo:
Poleciala walizka i ARH+, no i niestety polecialy gry Turek Very Happy, to znaczy AvP gold, Avp2 i Primal Hunt. Reszta jest.
2004-05-27 14:34:20
Sonic2

Lance Corporal

Vysogotek: Właśnie mój e-mail z pytaniami do ciebie poszedł, luknij se i odpisz tu albo na emila, dzienx Very Happy
2004-06-04 20:57:13
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu