Autor |
Temat: DO WSZYSTKICH KURNA NOWYCH |

Captain
|
DO WSZYSTKICH KURNA NOWYCH
Jak w temacie, wszyscy nowi, kule, wasiele, kisiele, kartmany, psychopacostam i cala reszta, przeczytac to i wziasc sobie cholera do serca.
Dobra.
Widze ze delikatne aluzje nie odnosza skutku, czuje sie wiec w obowiazku zabrac glos, bo jakos wszyscy chca, tylko nikt nie moze.
Postaram sie to zrobic mozliwie delikatnie.
Zeby tylko pozniej nie bylo marudzenia jaki jestem okropny i nietolerancyjny i wogole be.
Po pierwsze, tyczy sie to was wszystkich.
NIE SPAMOWAC KURWA, zwlaszcza ty kulka i kisiel czy jak ci tam, naprawde tak cholernie ciezko jest sklecic wiecej niz jedno zdanie, i takim kurewnym problemem jest napisanie tego zgodnie z zasadami polskiej ortografii i gramatyki?
I gowno mnie obchodza wasze dysleksje, anoreksje i inne choroby wrzodowe. Piszac cos musicie sie liczyc z tym ze ludzie to beda czytali, wiec pasowaloby pisac tak zeby MOGLI to przeczytac co nie?
PRZYPOMNE
TO FORUM, TO NIE JEST JAKIS JEBANY CZATROOM NA CZATERII, ANI ZADNE INNE PUBLICZNE FORUM NA KTORYM ZBIERA SIE GOWNIARZERIA CELEM NAPIERDALANIA POSTÓW.
Nie miski, to forum jest kameralne i calkowicie nie publiczne , ludzie ktorzy tu pisza, odznaczaja sie kultura, i wyksztalceniem, co umozliwia swobodna konwersacje na poziomie.
Jezeli chcecie tu przebywac to z laski swojej to uszanujcie.
Piszcie przestrzegajac zasad gramatyki i ortografii i wysilcie sie na wiecej niz jedno pieprzone, jebane bezsensowne zdanie.
Po drugie, kultura osobista.
Przylazicie tutaj i kurwa co?
Nikt was jeszcze nie nauczyl, ze jesli pojawia sie w obcym miejscu (mozecie rozumiec doslownie, jesli chcecie) to wypadaloby sie kurwa przedstawic i przywitac?
Jak juz mowilem, to nie jest zadne publiczne gowno, na ktore mozna wlezc tak sobie z ulicy, wiec albo zaczniecie sie zachowywac jak ludzie, i uszanujecie to miejsce i przebywajace tu osoby albo wypierdalac.
Debilne dowcipy Wasiela czy jak mu tam, bo nie wierze ze ktos moglby pisac w ten sposob powaznie, nikogo nie bawia. Wasze spamowanie tez nie. Kretynskie, infantylne i nie gramatyczne posty rowniez.
Zasyfiacie nam NASZE forum, wiec powtorze po raz ostatni.
Albo zaczniecie sie zachowywac, albo won.
I serio, jezeli ktos ze starszych userow, powie ze sie czepiam, albo przesadzam to sam pojde w cholere, bo tego co sie z tym miejscem zaczyna dziac powoli nie moge strawic.
Tego co bedzie po premierze AvP, nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic.
I jestem smiertelnie powazny w tym momencie. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2004-03-04 12:20:02
|
|

Lieutenant Colonel
|
ehm
Vyso można było jednak CIUT delikatniej
Ale masz racje.
Niestety.
Jak zwykle w okresie zimowym na forum jest lekki zastoj, ale wolalbym aby przez miesiac nie pojawil sie ani jeden post, niż trzydziesci postow kartmanna, wasiela-kisiela itd.
Do Moderatorow :
Odnośnie tego że czepiamy sie że cenzura itd.
Każdy moze mieć gorszy lub lepszy dzien Ale faktycznie, Hicks mial ciut racji, bo Suchar usunal tylko 2 posty z calej bezsensownej dyskusji o "okuliscie" i o tym czy quizer kasowal posty czy nie. No litości Trzeba bylo wywalic wszystkie posty ktora nie mają najmniejszego związku z tematem.
Proponuje wprowadzić delikatny reżim.
Za bluzg w kierunku kogoś innego - BAN.
Tak jak Wasiel - nazwal kogoś tam szczawiem, bo druga osoba delikatnie wyśmiala jego pomysl.. zalozenia FAN KLUBU marines.
BAN za zalozenie wiecej niz dwoch spamowatych i bzdurnych tematow.
Szczerze mowiąc, liczę na większą ingerencję Ciacha, bo wszystko ostatnio jest na głowie Suchego :)
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-03-04 12:35:53
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Taaak... no, niestety.
Moim zdaniem powinno się ustanowić oficjalny topic "REGULAMIN" każdy z nowych do odpowiedzi na jego pierwszy post dostawał by link do tematu REGULAMIN. Może by to poskutkowało. Jako regulamin proponuje dość restrykcyjną listę "przykazań" Tomexa.
No i faktycznie z forum powoli robi się trzoda. A co do obaw o forum po premierze AvP to wyraziłem je także na zlocie. ____________________________________
|
|
2004-03-04 12:45:45
|
|

MODERATOR
|
LOL!
1) Mogles to Vys ujac niecobardziej delikatnie...
"Tego co bedzie po premierze AvP, nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic"
No... strach sie bac... moze sie po premierze AvP prewencyjnie zablokuje na miesiac dodawanie nowych userow czy cos w tym guscie?!
2) NOWI: Rzczywiscie to forum jest w zasadzie dosc kameralne i stad te "ataki"... Fakt faktem - to nie jest chat interii wiec i styl i tematyka wypowiedzi z zalozenia jest tu inna... nowi userzy sa zawsze mile widziani... ale spamowanie i jednozdaniowe posty nie!
3) Wszyscy ktorzy narzekaja ze sie burdel zaczyna robic: Naskoczyliscie na Suchego to macie... Przeprosic mi tu zaraz Suchara...
4) Suchy... gdzie kurde jestes?! Moderowac mi tu natychmiast! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2004-03-04 13:08:58
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Przepraszam Suchego ;)
Przyznaję że należą mi się baty bo byłem krótkowzroczny i wogóle.
Zatem Suchy... DO ROBOTY  ____________________________________
|
|
2004-03-04 13:40:53
|
|
Private
|
sory , boys...
To ja , Wasiel... pszepraszam że się wygłupiłem, ale uderzyłem sie w głowę. ale fan klub marines chyba warto by było złożyć.. o kazaliście mi się przedstawić , jestem Paweł wasiel obcym interesuje się od 4 lat , mój e- majl to wasqez1@op.pl
Wybaczcie mi, bo gszesznym się wybacza.....
|
|
2004-03-04 15:39:50
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote]I serio, jezeli ktos ze starszych userow, powie ze sie czepiam, albo przesadzam to sam pojde w cholere, bo tego co sie z tym miejscem zaczyna dziac powoli nie moge strawic.[/blockquote]
Vyso, czepiasz się  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-03-04 16:06:05
|
|
Lance Corporal
|
Ciekawe...
Patrze na to co tu piszecie i sie nadziwic nie moge. Qrde form jest janso sprecyzowane z nazwy i innych dodatkow. Dla kazdego usera jet profil w ktorym podaje sie dane o mailu numerze GG czy tez innych. Czy to jest az tak duzy problem dla ludzi, zeby wziasc sobie do serca charakter tego forum i wypowiadac sie na nim tylko i wylacznie w jasno okreslonej dla tego forum kwestii. Nie robic oderwanych watkow. Jesli ktos chce o czyms pogadac to niech da znac na gg czy tez mailem - wiem to zajmie wiecej czasu - ale tak trzeba. Jesli nowi sie nie naucza o co w tym chodzi to nalezy ich uswiadamiac poprzez banowanie i tyle. Tu nie ma wiecej kombinacjj. Jesli komus sie to nie podoba to zapraszam na najblizszy zlot. Z mila checia wyjasnie osobisicie o co mi chodzi (i to bez urywania glowy:)
|
|
2004-03-04 16:19:52
|
|
Private First Class
|
Co racja to racja...
We wszystkim macie racje. Powinienem się przedstawić: Jestem Marek Narożniak. Moim największym zainteresowaniem jest wszystko związane z aliens. Nie mam, nie miałem zamiaru i na tym forum ani razu nikogo nie obraziłem nie przezwałem itp. Wytłumaczcie mi jedno co to jest SPAM bo ogólnie jeśli chodzi o internet jestem nowy i nie wiem zbyt wiele.
|
|
2004-03-04 16:45:53
|
|

First Lieutenant
|
[b]Kurwa , weżcie i mnie dobijcie ...[/b]
nazywam się Marian Koniuszko i najbardziej co lubię to taksufwki , miodek, seriale brazylijskie i jeszcze film o takim smoku co wyhodzi ze ścian i plóje kfasem....
Może ktoś lepiej coponiektorym objaśni co znaczy słowo [b]LAMER[/b]
|
|
2004-03-04 17:09:59
|
|

Major
|
niech szanowne towarzystwo wyluzuje
juz ich zjechaliscie wystarczajaco :)
kazdy na poczatku jest zdeka zdezorientowany. moje pierwsze posty byly tak zalosne ze az sie ich teraz wstydze :D
ale i tak mowie do "nowych": lepiej sie sluchajcie
|
|
2004-03-04 18:35:32
|
|

Lieutenant Colonel
|
Mares - ROTFL :D
Chryste, dobrze że nie ja tu moderuje. POSYPAŁYBY SIĘ GŁOWY, OJ POSYPAŁYBY SIĘ :D
Kochani NOWOBRZYBYLI. To nie jest zaden kącik towarzyski. To nie jest fan klub gazu CN-20, ani pluszowyk przytulanek twarzołapkow. NIE jest to także przedszkole ani forum porad użytkowania internetu.
TO FORUM DYSKUSYJNE O OBCYM. Tu sie dyskutuje ( przeważnie ).
Podejrzewam że większość mlodziakow lubi ALIENS bo jest tam rozpierdol, wielkie spluwy i brzydki boss na końcu.
arrrrr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-03-04 18:39:22
|
|
Private First Class
|
Ja jestem tu po to żeby dyskutować o obcych a nie o miodku, serialach brazylijskich i "taksufwkach".
Wiem że nie jest to forum porad urzytkowników internetu ale jak mam nie "spamować" jak nie wiem co to jest do cholery ?!!
|
|
2004-03-04 19:54:35
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] To nie jest zaden kącik towarzyski. To nie jest fan klub gazu CN-20, ani pluszowyk przytulanek twarzołapkow. NIE jest to także przedszkole ani forum porad użytkowania internetu.[/blockquote]
nie? o cholera, to ja kasuję konto ! Tyle czasu straciłem myśląc, że Wy lubicie CN-20 i przytulanki, a tu takie buty !
[blockquote] TO FORUM DYSKUSYJNE O OBCYM. Tu sie dyskutuje ( przeważnie ).[/blockquote]
Ha-ha-ha !!
[blockquote] Podejrzewam że większość mlodziakow lubi ALIENS bo jest tam rozpierdol, wielkie spluwy i brzydki boss na końcu.[/blockquote]
a to nie dlatego lubimy Aliens? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-03-04 20:27:37
|
|
Gothmog
Liberate tute me!
|

Staff Sergeant
|
Nie odzywałem sie dosyc dlugo, bo wiele rzeczy tutaj zaczęło mnie wk...ć! I nie mowie tylko o nowych "twarzach", ale rowniez o tzw. elicie. Niektore dyskusje, riposty przyprawialy o mdlosci i wybrzuszyny w zoladku...
Mimo to sledzilem forum z nadzieja, jednak stacza sie ono wprostproporcjonalnie do rosnacej ilosci forumowiczow i uplywajacego czasu, ale nie da sie zbytnio nic na to poradzic.
Temat podjety w tym watku juz rozsmieszyl mnie do lez... Rozumiem wybuch Vysa, ktory najwyrazniej mial handre, ale texty typu "ludzie KURWA kultury!!!" budza smiech a nie pukniecie sie w leb nowego i nagle uswiadomienie ze rzeczywiscie jest lameram psujacy lad wszechswiata...
Podobnie teksty ze wypadaloby sie przedstawic??? Co to za qrna bzdury - co to klub AA ????!!!!!!!
Nie poto sa avatarki, linki do prywatnych stron i opisy zeby sie przedstawiac - ktos sie chce dowiedziec o kims wiecej to niech wali na zalaczone linki. Na dobra sprawe sam avatarek powinien wystarczyc i ksywa - reszte mozna obgadac na gg...
Nie chce bronic nowych, ale jak ktos nie wie jak sie zachowac w spolecznosci netowej to mu nikt nie pomorze dopoki sam pewnych rzeczy nie odkryje...
Zwracam sie do jasnie wielmoznych moderatorow i innych zaangazowanych w to forum, ktorym tutaj powoli szajba odbija... Wyluzujcie troche bo niedlugo z tej strony zrobi sie skostnialy klubik waskiej rzeszy fanatykow - do ktorego wstep beda mialy tylko osoby zdajace wczesniej test psychologiczny i ortograficzny! Nie kazdy forumowicz ma szeroka wiedze na temat Obcego - wchodza tu ludzie dopiero wciagnieci klimatem, ktorzy chca sie czegos dowiedziec, bo dany problem ich gryzie a nie maja czasu przeczytac od deski do deski calego forum od poczatku jego istnienia. Wiec troche wyrozumialosci...
Jesli chcecie tego uniknac do zalozcie haslo na forum, bez ktorego nie bedzie sie dalo tu wejsc zwyklemu przechodzacemu, a wy bedziecie mogli prowadzic rozmowy na poziomie...
Jak mowilem nie chce bronic nowych, bo czasami potrafia solidnie wk...ć, ale zawsze ktos taki sie znajdzie i nie pomoga tu regulaminy i inne bzdety - to taki + prowadenia forum w ogolnie dostepnej sieci... Trzeba sie z tym pogodzic lub stosowac radykalne srodki, ktore skutecznie odstrasza wszystkich od tego forum... A chyba nie o to chodzi... ____________________________________ \"To stworzenie jest organizmem doskonaďż˝ym, organizmem o niezwykďż˝ej wprost budowie. Jest przebiegďż˝e, agresywne, jest zďż˝e, jest kwintesencjďż˝ zďż˝a...\"
A.D.Foster
|
|
2004-03-04 20:28:49
|
|
Private First Class
|
Do Vyso....
Vysogotek czy jak ci tam...
Czego chcesz od gimnazjalistów. Moja buda ma dopiero 4 lata i prawie nic nie jest zniszczone.
Cytuje: "...wiecej niz jedno pieprzone, jebane..."
i ty mówisz o kutlurze osobistej, jeśli mowa o kulturze nie nazywaj mnie gówniarzem. A tak przy okazji, jeśli ktoś robi jakieś błędy ortograficzne to się nie przyczepiajbo to nie twoja sprawa. Ja nie mam zamiaru się kłócić o głupoty bo to nie ma sensu. Wszyscy uważacie tak samo jeśli chodzi o nowych i całkowicie się z wami zgadzam. Rozumiem że możesz być nieźle wkurzony ale to nie powód żeby nas obrażać czy się wyładowywać na nas.
Chłopie wyluzuj. Ja nie chcę się z tobą kłucić bo już nam dałeś jedną lekcje i nie wiem jak inni ale ja zrozumiałem.
Wreszcie się znalazł taki który to precyzyjnie i sprawiedliwie określił - Gothmog
|
|
2004-03-04 20:42:41
|
|
Private First Class
|
Ja proponuje, zebysmy sobie siedli wszyscy razem i obejrzeli Obcego. Nic nie lagodzi tak obyczajow jak obcy.
Sam nie jestem tu zbyt dlugo, ale zauwazam pewien kryzys jaki to forum przechodzi. Mozna wyroznic elite i noobies. Mam wrazenie ze zaraz wybuchnie pomiedzy nimi wojna. Zapisalem sie na te forum, z podwodu pewniego takiego jak kazdy z was - obcego. Chce poznac ludzi ktorzy sie interesuja obcym, wymienic poglady, wrazenia z filmow.
Dlatego jeszcze raz prosze dajmy sobie spokoj, wszyscy juz wszystko wiedza - czego nie nalezy robic, a co nalezy. Wiec porozmawiajmy sobie... o obcym
|
|
2004-03-04 21:07:39
|
|

Lieutenant Colonel
|
auć
[blockquote]A tak przy okazji, jeśli ktoś robi jakieś błędy ortograficzne to się nie przyczepiajbo to nie twoja sprawa.[/blockquote]
właśnie, że jego, bo to m.in. on będzie Twoje posty czytał. Mnie osobiście też niesamowicie wkurwia to, że ktoś nie potrafi sklecić bezbłędnie zdania. To nie japoński, gdzie jedno słowo można napisać na 30 sposobów. I gówno tu da zasłanianie się dysleksją, bo to chora, wymyślona wymówka i tyle. ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2004-03-04 21:13:00
|
|
Private First Class
|
A ty niby skąd wiesz ? Jesteś dyslektykiem, bo ja jestem. Dla was to tylko wymówka ale ja wiem prawdę. To jest przecierz forum o tematyce dobrze nam znanej. Z szacunku dla tego forum staram się pisać normalnie ale to nie jest takie łatwe dla dyslektyków jak wam się wydaje. A pozatym to niby kto wymyślił tą pisownie !!! Dlaczego jest "rz" i "ż" to jest jeden z najbardziej porąbanych języków na świecie którego nie nawidzę.
|
|
2004-03-04 21:33:44
|
|
Lance Corporal
|
[blockquote] Jak w temacie, wszyscy nowi, kule, wasiele, kisiele, kartmany, psychopacostam i cala reszta, przeczytac to i wziasc sobie cholera do serca.
Dobra.
Widze ze delikatne aluzje nie odnosza skutku, czuje sie wiec w obowiazku zabrac glos, bo jakos wszyscy chca, tylko nikt nie moze.
Postaram sie to zrobic mozliwie delikatnie.
Zeby tylko pozniej nie bylo marudzenia jaki jestem okropny i nietolerancyjny i wogole be.
Po pierwsze, tyczy sie to was wszystkich.
NIE SPAMOWAC KURWA, zwlaszcza ty kulka i kisiel czy jak ci tam, naprawde tak cholernie ciezko jest sklecic wiecej niz jedno zdanie, i takim kurewnym problemem jest napisanie tego zgodnie z zasadami polskiej ortografii i gramatyki?
I gowno mnie obchodza wasze dysleksje, anoreksje i inne choroby wrzodowe. Piszac cos musicie sie liczyc z tym ze ludzie to beda czytali, wiec pasowaloby pisac tak zeby MOGLI to przeczytac co nie?
PRZYPOMNE
TO FORUM, TO NIE JEST JAKIS JEBANY CZATROOM NA CZATERII, ANI ZADNE INNE PUBLICZNE FORUM NA KTORYM ZBIERA SIE GOWNIARZERIA CELEM NAPIERDALANIA POSTÓW.
Nie miski, to forum jest kameralne i calkowicie nie publiczne , ludzie ktorzy tu pisza, odznaczaja sie kultura, i wyksztalceniem, co umozliwia swobodna konwersacje na poziomie.
Jezeli chcecie tu przebywac to z laski swojej to uszanujcie.
Piszcie przestrzegajac zasad gramatyki i ortografii i wysilcie sie na wiecej niz jedno pieprzone, jebane bezsensowne zdanie.
Po drugie, kultura osobista.
Przylazicie tutaj i kurwa co?
Nikt was jeszcze nie nauczyl, ze jesli pojawia sie w obcym miejscu (mozecie rozumiec doslownie, jesli chcecie) to wypadaloby sie kurwa przedstawic i przywitac?
Jak juz mowilem, to nie jest zadne publiczne gowno, na ktore mozna wlezc tak sobie z ulicy, wiec albo zaczniecie sie zachowywac jak ludzie, i uszanujecie to miejsce i przebywajace tu osoby albo wypierdalac.
Debilne dowcipy Wasiela czy jak mu tam, bo nie wierze ze ktos moglby pisac w ten sposob powaznie, nikogo nie bawia. Wasze spamowanie tez nie. Kretynskie, infantylne i nie gramatyczne posty rowniez.
Zasyfiacie nam NASZE forum, wiec powtorze po raz ostatni.
Albo zaczniecie sie zachowywac, albo won.
I serio, jezeli ktos ze starszych userow, powie ze sie czepiam, albo przesadzam to sam pojde w cholere, bo tego co sie z tym miejscem zaczyna dziac powoli nie moge strawic.
Tego co bedzie po premierze AvP, nie jestem sobie nawet w stanie wyobrazic.
I jestem smiertelnie powazny w tym momencie.[/blockquote]
Panie Vysogotek
Czy Pan ma jakis problem?
Mam wchodzic na kazdy z watkow i pisac-jestem XXX i mam X lat?
Prosze bardzo-Wojtek, 20 lat, pochodze z Gornego Slaska.
Spamerskie wpisy? Gdzie kur**? Jezeli jest cos, na co mozna odpisac w jednej linijce-odpisuje w jednej linijce. Wskaz te moje kujace w oczy bledy ortograficzne i gramatyczne!! Gdzie nie udzielam konretnej odpowiedzi na dany temat? Jedyna "spamerska" rzeczy to byl moj wpis w topicu o statku Auriga.
Wiec w skrocie-o co chodzi? Bo nie mam ochoty dociekac.
|
|
2004-03-04 22:21:24
|
|
|
|