Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Muzyka - Aliens RPG
huntermk

Private First Class

Muzyka - Aliens RPG

Mam małą prośbe szukam utworków, które nadawały by się do sesji aliena. Ale klimat ma pasować do opuszczonego miasta, lekko schizujący i taki że można poczuć się obserwowanym. Chyba wyobrażacie sobie sytuacje?

Muza z wszystkich części aliena nie wchodzi w grę - już mam Very Happy
2004-02-19 16:38:39
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
v i r u s

Major

....muza....

polecam muze z filmow 'avalon' & 'ghost in the shell' autorstwa k. kawaii

v_irus@interia.pl
2004-02-19 16:47:06
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Muza z Fallout i Fallou2 powinna sie nadawac. Na odpowiednich stronkach znajdziesz programy do przerobki tych plikow (po zainstalowaniu gry maja jakis dziwny format, program przerobi je na *.wav).
2004-02-19 16:51:20
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
huntermk

Private First Class

z fallouta odpada bo moi gracze to juz schize maja jak to slysza, a ja niechce zeby ich az taka zlapala :D

Najlepiej to ja bym widzial tytuly i wykonawcow bo se na kazie poszukam
2004-02-19 17:09:18
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Kazaa to narzędzie szatana... nie używaj go bo wyśledzą gdzie mieszkasz, przyjdą do Ciebie do domu i nie wypłacisz się do końca życia.

Sorry za offa ale taka prawda.
2004-02-19 21:39:41
Ender

MODERATOR

kabukiman:

hmmm interesujace...
jakies konkrety?

(sam kazaa nie uzywam, ale interesuja mnie wszelkie plotki)
2004-02-20 09:31:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
kabukiman
The Electrician ;)

First Sergeant

Wszystko zależy od firmy która zakłada Ci internet... jeżeli jej ufasz i wiesz że nie zrobią jakichś niedozwolonych rzeczy z logami twoich połączeń/wysyłanych/odbieranych plików itd. to możesz spać spokojnie.

Ale... jeżeli przez przypadek dane te dostałyby się w ręce Policji, to byłaby to dobra podstawa na wydanie nakazu oraz przeszukanie Twego domostwa, czego nikomu nie życzę.

BTW pamiętacie aferę z kontrolami Policji u Surta ??? U mnie też się zaczęło. I nie traktuję tego już w kategoriach żartu.

A tak całkiem poza tematem to razem z Kazą instaluje się cała masa niechcianego szajsu (spywary jakieś chyba też).. już lepiej EDonkeya używać albo Direct Connecta.
2004-02-20 14:25:52
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

E tam. Ja uzywam SDI, systemu dla firm od tpsa, moj numer IP jest staly i widoczny z kilometra, Namierzenie mnie to kwestia paru sekund.
Kazyy uzywalem baaardzo dlugo, sciagnalem tym i udostepnilem sam seetki plikow, filmow, gier, mp3 itd.
I nigdy nikt mi sie do chaty niepchal, nawet nikt nie zadzwonil, wogole kurde nic sie nie dzialo.
A teraz uzywam linuksa, wiec nawet jakby ktos chcial, w coo bardzo waatpie to nie moze mi udowodnic ze uzywam nielegalnej kopii windowsa (jak 90% spoleczenstwa posiadajaca kompy Very Happy).
Kabuki, to jak w tym starym dowcipie.
"Obywatelu, macie dzisiaj pecha"
Razz Very Happy
2004-02-20 15:09:34
huntermk

Private First Class

Eee ja mojej firmie ufam, taka mała co ma mało klientów i się rozwija (Visnet) przynajmniej u mnie tak jest. Ta firma dba o klientów i raczej nie bedzie ich kapowac, ale dzieki za info.

BTW: to nikt mi nie pomoze, znalezc cos fajnego? Jutro sesja, a ja nic jeszcze nie ma Sad
2004-02-20 15:50:01
Ender

MODERATOR

odpal se jakies radio intenetowe, np,. znajdz jakies na shoutcast, wybierz ajkies ambienty. zapusc na noc zgrywanie tego na dysk i bedziesz mial muzyke na kilkanascie godzin...

przejrzyj soundtracki zfilmow/gier komputerowych

zwracaj uwage na to co slyszysz dookola - w radiu,tv,u znajomych - moze cos trafisz ciekawego....

nie ma recepty na idealna muze na sesje, kazdemu pasuje cos innego
ja polecam jeden motyw muzyczny z pitch black (niestety soundtrack nie do zdobycia, ja sobie z DVD zgralem) - mozna zapetlic w nieskonczonosc....

powodzenia
2004-02-20 15:57:58
huntermk

Private First Class

Hmmm... zobacze
Ender: dzieki, ten utwor z filmu znajac moje ambicje napewno znajde Smile
2004-02-20 17:55:43
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu