Autor |
Temat: ALIENS VS PREDATOR |
Private
|
ALIENS VS PREDATOR
Nie wiem jak wy ale ja czekam z niecierpliwością na ten film. Ale mam lekkiego dola jak o tym mysle bo u mnie zamknięte jest kino. Bede musial chyba czekac na film DVD lub video.
Mam nadzieje ze Paul Anderson nie zrobi kaszany z tego tematu. Bo jest naprawde dobry na film.
Oskara Pewnie nie dostanie, no ale wazne zeby byl fajny i z sensem
|
|
2004-01-27 18:22:25
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
WITAMY SERDECZNIE NOWEGO UŻYTKOWNIKA
Ponieważ jesteś tu pierwszy raz, proponuje abyś zaznajomił się z nieoficjalnym regulaminem który oobowiązuje (?) na forum.
Autorem poniższego regulaminu jest Tomexx
[orange]1. Kazdy moze pisac, na tym forum (LOL)
2. Kazdy moze miec wlasna syganturke i ikone
- jezeli ikona nie jest zwiazana tematycznie z forum pownna byc na poziomie: nie moze wplywac ujemnie na psychike i komfort uzytkowania borda (kwestie te pozostawiam moderatorm)
3 Bezwzglednie zabronione jest pod grosba permanentnego BANA
-spamowanie
-flodowanie(zamieszczanie wielu krotkich jednozdaniwych tekstow zamienajacych forum w chat lub nabijanie na licznik)
-nagminne offtopicowanie tematow
-uzywanie bardzo duzej ilosci usmieszkow
-zbyt czeste uzycie miesa i promowanie buractwa zascankowego (wymyslanie dennych topicow itp)
-prywatne spory prowadzone w 2giej osobie z uzyciem miesa i wyzywaniem od czegokolwiek
-dyskusje (waty) z moderatorami w przypadku zwrcenia przez nich uwagi odnosnie spraw porzadku.
4. Mile widziany jest szacunek do starszych userow borda (nie tylko chodzi o wiek ale i dlugosc czlonkostwa) W innym wypadki kazy ma prawo skrytkowac i zwrucic uwage na zle zachowanie.
5. Powienienes wiedziec ze...
-to nie forum publiczne
-to nie chat
-to forum scisle tematyczne
-liczba postow nic nie znaczy
-tematy nie na temat oznaczamy slowem "offtopic"
-generalne sporo o Obcym
-userami sa ludzie o roznych pogladach, wieku itp
6. WWW
W wypadku posiadania strony internetowej, wykrycie permanentnego LINKERSTWA do stron userow(wymienionych na banerze tego forum), jest niedopuszczalne. W takiej sytuacji poszkodowany powinien uzgodnic wraz z wladza borda jakie sankcje zastosowac. (sadzac z doswiadczenia niewielkie szanse na taryfe ulgowa)
7. Nie pytaj sie co BOARD moze zrobic dla ciebie, ale co TY mozesz zrobic dla BOARDA![/orange] ____________________________________
|
|
2004-01-27 18:46:28
|
|

Lieutenant Colonel
|
Również
Witam nowego usera  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2004-01-27 19:00:05
|
|
Private
|
Po takim
takim wstepie to az strach nie zostac :>
Również witam
|
|
2004-01-27 22:08:15
|
|

Captain
|
|
2004-01-28 01:53:02
|
|
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
Vyso:
Trzeba czytać posty z lipca i sierpnia.
Dzięki za przedstawienie nowemu użytkownikowi linka powyżej. Może w końcu ożywi się rozmowa w tym topicu bo na razie to tylko ja i Delano.
Kubik:
Nie bój się  ____________________________________
|
|
2004-01-28 10:49:34
|
|
Private
|
Obrazek
Chce se zrobic obrazek ale nie wiem czy tera musze sie ponownie rejestrowac czy jak?? Help me!!
Pozdro 4 all!!!
|
|
2004-01-28 14:17:55
|
|

Lance Corporal
|
Witam!
Jako że również jestem nowy : po zalogowaniu na board'zie w lewym górnym rogu (pod obcym) masz "profil" - wchodzisz tam i mozesz poprawić wszelkie (no, oprócz nick'a) swoje dane wpisane przy rejestracji
pozdrawiam
(my, nowi musimy sie trzymać razem )
Dodane:
Hmmm... troche to OT, ale zakładać nowy temat byloby jeszcze bardziej bez sensu.... mysle że nikt bić za to nie bedzie - zbyt mocno ____________________________________
|
|
2004-01-28 15:07:23
|
|
MODERATOR
|
|
2004-01-28 15:22:28
|
|
|