Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ALIENS VS PREDATOR
Poldek

Private

ALIENS VS PREDATOR

Nie wiem jak wy ale ja czekam z niecierpliwością na ten film. Ale mam lekkiego dola jak o tym mysle bo u mnie zamknięte jest kino. Bede musial chyba czekac na film DVD lub video.

Mam nadzieje ze Paul Anderson nie zrobi kaszany z tego tematu. Bo jest naprawde dobry na film.
Oskara Pewnie nie dostanie, no ale wazne zeby byl fajny i z sensem
2004-01-27 18:22:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

WITAMY SERDECZNIE NOWEGO UŻYTKOWNIKA

Ponieważ jesteś tu pierwszy raz, proponuje abyś zaznajomił się z nieoficjalnym regulaminem który oobowiązuje (?) na forum.

Autorem poniższego regulaminu jest Tomexx

[orange]1. Kazdy moze pisac, na tym forum (LOL)

2. Kazdy moze miec wlasna syganturke i ikone

- jezeli ikona nie jest zwiazana tematycznie z forum pownna byc na poziomie: nie moze wplywac ujemnie na psychike i komfort uzytkowania borda (kwestie te pozostawiam moderatorm)

3 Bezwzglednie zabronione jest pod grosba permanentnego BANA

-spamowanie

-flodowanie(zamieszczanie wielu krotkich jednozdaniwych tekstow zamienajacych forum w chat lub nabijanie na licznik)

-nagminne offtopicowanie tematow

-uzywanie bardzo duzej ilosci usmieszkow

-zbyt czeste uzycie miesa i promowanie buractwa zascankowego (wymyslanie dennych topicow itp)

-prywatne spory prowadzone w 2giej osobie z uzyciem miesa i wyzywaniem od czegokolwiek

-dyskusje (waty) z moderatorami w przypadku zwrcenia przez nich uwagi odnosnie spraw porzadku.

4. Mile widziany jest szacunek do starszych userow borda (nie tylko chodzi o wiek ale i dlugosc czlonkostwa) W innym wypadki kazy ma prawo skrytkowac i zwrucic uwage na zle zachowanie.

5. Powienienes wiedziec ze...
-to nie forum publiczne
-to nie chat
-to forum scisle tematyczne
-liczba postow nic nie znaczy
-tematy nie na temat oznaczamy slowem "offtopic"
-generalne sporo o Obcym
-userami sa ludzie o roznych pogladach, wieku itp

6. WWW
W wypadku posiadania strony internetowej, wykrycie permanentnego LINKERSTWA do stron userow(wymienionych na banerze tego forum), jest niedopuszczalne. W takiej sytuacji poszkodowany powinien uzgodnic wraz z wladza borda jakie sankcje zastosowac. (sadzac z doswiadczenia niewielkie szanse na taryfe ulgowa)

7. Nie pytaj sie co BOARD moze zrobic dla ciebie, ale co TY mozesz zrobic dla BOARDA![/orange]
2004-01-27 18:46:28
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Również

Witam nowego usera Smile
2004-01-27 19:00:05
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
kubik

Private

Po takim

takim wstepie to az strach nie zostac :>
Również witam
2004-01-27 22:08:15
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Witam rowniez.
Hicks, czemu ja widze ten regulamin DOPIERO teraz Razz
Poldek, zerknij na ten temat, powinien cie zainteresowac.
http://board.freeweb.pl/posts.php?board_id=1278&page=1&topic_id=63937&division=279
2004-01-28 01:53:02
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Vyso:
Trzeba czytać posty z lipca i sierpnia. Razz
Dzięki za przedstawienie nowemu użytkownikowi linka powyżej. Może w końcu ożywi się rozmowa w tym topicu bo na razie to tylko ja i Delano.

Kubik:
Nie bój się Wink
2004-01-28 10:49:34
Poldek

Private

Obrazek

Chce se zrobic obrazek ale nie wiem czy tera musze sie ponownie rejestrowac czy jak?? Help me!!

Pozdro 4 all!!!
2004-01-28 14:17:55
Robalek

Lance Corporal

Witam!

Jako że również jestem nowy : po zalogowaniu na board'zie w lewym górnym rogu (pod obcym) masz "profil" - wchodzisz tam i mozesz poprawić wszelkie (no, oprócz nick'a) swoje dane wpisane przy rejestracji

pozdrawiam
(my, nowi musimy sie trzymać razem Smile )

Dodane:
Hmmm... troche to OT, ale zakładać nowy temat byloby jeszcze bardziej bez sensu.... mysle że nikt bić za to nie bedzie Smile - zbyt mocno
2004-01-28 15:07:23
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 69095 21885870 rrobalek Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Rowniez witam. Pewnie przegladacie juz forum od jakiegos czasu, wiec wiecie czego sie tu spodziewac Wink
Jakby co, to przypominam, ze na forum dostepna jest opcja "szukaj" - zeby ew. nie dublowac wczesniejszych tematow.

29.01
OK. Kolejne posty w temacie avp dawajcie juz w temacie Majkela http://board.freeweb.pl/posts.php?board_id=1278&topic_id=63937&division=279
2004-01-28 15:22:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu