Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: [OT] TERMINATOR 3 DVD PREMIERA
mares
Hitman

First Lieutenant

[OT] TERMINATOR 3 DVD PREMIERA

dziś oficjalna premiera 3 częsci sagi , ja mogę sie pochwalić, ze mam ją od wczoraj. Oto kilka uwag na temat produktu:
Płyta 1:
film DD 5.1 Angielski , polski lektor( oczywiście opcjonalnie)
na tej samej plycie mozna znależć małe dodatki ( 2 reklamy T3, oraz reklamy hiciorów kinowych - Bad boys 2 , SWAT , Aniołki Charliego(kto oglada taki shit??? )
na płycie nr 2 , standardowo dodatki:
-usunieta scena przedstawiajaca powstanie pierwowzoru T 800 ( dobra akcja Wink )
-sceny humorystyczne ( ala Jackie chan )
-kilkanaście filmików o powstawaniu efektów specjalnych
-zabawa w efekty specjalne(mozna wstawiać rózne efekty jak dym ,ogień i obejrzeć swoje dzieło - ale w sumie nic zachwycającego)
-film o powstaniu gry T3
-film o powstaniu i produkcji figurek Mc Farlane
-storyboards

w Sumie jest tam grubo ponad godzina dodatków , konkretnie opracowanych, na niekorzysć tylko przemawia fakt ze nie są opracowane w polskich napisach , ale najwidoczniej nie można mieć wszystkiego ...

Reasumując, konkretna pozycja na pewno warta uwagi , polecam nie tylko maniakom tematu Wink
2003-11-28 09:44:35
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

[OT]

Tak się zastanawiam, nie lepiej poczekac aż wyjdą wszystkie części filmu i producent wypuści wydanie zbiorcze (takie jak, np.ALien Legacy czy A:Q) ? zdaje mi się ze w ten sposób mielibyście więcej bajerków które chyba zawsze umykaja przy wypuszczeniu pojedynczych płyt ;)

Wyjądkiem może być Władca Pierścini, do którego teraz dodają figurkę goluma, ale byćmoże w wersji 3paka będą 3 figórki i 10 płyt z dodatkami RazzRazz
2003-11-28 11:11:47
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Czytalem, ze wydanie brytyjskie ma obok DD sciezke w DTS-ie, no ale u nas jak zwykle lepiej dac lektora, i pewnie wycieli DTS...

Chociaz i tak aby poczuc roznice pomiedzy DD a DTS trzeba miec dobrej klasy sprzet, wiec moze nie ma co narzekac ;]

Gratuluje zakupu Wink
/edit

Sammael - na to nie ma co u nas liczyc, bo kazda czesc jest/bedzie wydana przez innego dystrybutora.
T1 - Imperial
T2 - Vision (juz w styczniu)
T3 - Warner

skoro przez 2 lata nie potrafili wydac T2 na skutek niejasnych praw to tym bardziej trylogii szybko nie bedzie... Nie u nas w kazdym razie ...
2003-11-28 11:16:10
mares
Hitman

First Lieutenant

nie no faktycznie , szkoda ze nie ma DTS ...
pamietam że kiedy kupowałem pierwszy film nagrany w tym systemie ( gladiator ) to maxymalnie wgniotło mnie w fotel !!!na moim sprzecie na szczescie "czuć" tą subtelną różnicę .
a co do opakowania zbiorczego ...
jedynka w wersji specjalnej 2 plytowej jest super , dwójka bedzie wypas , 3 też niczego nie brakuje ... jest dobrze ...wiec z terminatorem nara mam spokój ,ale nasuwa sie kolejne pytanie - skąd skolować teraz tą kase na Quadrilogy WinkVery HappyVery Happy ???
2003-11-28 12:04:18
Suchy
F161

MODERATOR

Mares

O ile dobrze wyliczylem, to przedwczoraj miales urodziny Very Happy Wszystkiego Tyskiego! Razz [IMG=http://www.republika.pl/hrgiger/emotsy/piwo.GIF]
2003-11-28 13:24:22
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

O tak

.. i Wszystkiego OBCEGO ! Very HappyVery Happy
2003-11-28 13:35:12
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Dzięki , Panowie , Dzieki !!!
w urodziny sie oszczedzałem ponieważ jutro mam zaległe zaliczenie , ale za to wieczorem dam czadu !!!
2003-11-28 21:30:19
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

wszystkiego najlepszego Very Happy
2003-11-28 21:50:02
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

NAJLEPSZEGO
2003-11-29 20:58:47
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

fakt

Najlepszego Quadrilowatego Smile
2003-11-29 21:32:12
xenomorph

Lance Corporal

Spoko spoko jak już mówiłem/pisałem zbliża się gwiazdka, tak więc wszystko jest możliwe. Licze na rodziców Razz
2003-11-30 12:37:08
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 328378267 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu