Autor |
Temat: Board ALIENS jest na 3 miejscu w rankingu TOP 10 ! |
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
Board ALIENS jest na 3 miejscu w rankingu TOP 10 !
Zobaczcie: http://board.freeweb.pl/
[blockquote][b]
3. ALIENS (231)
[/b][/blockquote]
Musieli chyba zmienic zasady (na lepsze), bo z tego co pamietam kiedys na liscie TOP 10 byly tylko te fora, ktore sa najdluzej w serwisie, moze teraz ktos pomyslal i to zmienil. Albo tyle sie wykruszylo ; )
Aha mam jeszcze pytanie do ludzi uzywajacych Opery - mozecie sie zalogowac? Ja nadal mam z tym problemy... Oni chyba olewaja ludzi.. Placi sie kase i nic nie poprawili... Tak bylo od poczatku i nic sie nie zmienilo, i nie pomaga odswiezanie strony zaraz po zalogowaniu : /
|
|
2003-11-08 19:30:17
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Problem jest - zanzaczasz aby pamiętało zalogowaniu, a on uparcie nie chce tego robic :[ Tak więc wystarczy zamknąć wszystkie okienka forum i całą operacje musisz powtarzac:[:[ Na szczescie nie trzeba ponawiac co posta, bo chyba dałbym sobie spokój :|
Swoją drogą jest to ŻAŁOSNE !! TAK ŻAŁOSNE że ludzie ściągający pieniądze za usługi nie poprawiają błędów utrudniających życie ich klientów! ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-11-09 11:32:24
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] Problem jest - zanzaczasz aby pamiętało zalogowaniu, a on uparcie nie chce tego robic :[ Tak więc wystarczy zamknąć wszystkie okienka forum i całą operacje musisz powtarzac:[:[ Na szczescie nie trzeba ponawiac co posta, bo chyba dałbym sobie spokój :|
Swoją drogą jest to ŻAŁOSNE !! TAK ŻAŁOSNE że ludzie ściągający pieniądze za usługi nie poprawiają błędów utrudniających życie ich klientów![/blockquote]
no pewnie... wez daj spokoj... koles bierze ciezka kase a potem taki zonk :[
Oto tekst admina boarda pochodzacy z forum FAQ - Błędy (http://board.freeweb.pl/posts.php?board_id=1000&topic_id=33598&division=1)
[blockquote]Jural napisal:
(...)Jezeli uzywasz Opery to ona zachowuje sie dosc dziwacznie. Mianowicie po zalogowaniu sie, odswiez strone. [/blockquote]
Heh Opera zachowuje sie dziwacznie... jasne... Nawet nie potrafia porzadnie napiac silnika tego forum.
Wczoraj troche nad tym siedzialem i jest pewien postep; tzn musisz bedac na stronie glownej kliknac na "logowanie" wpisac wszystko ale NIE ZAZNACZAC zeby pamietal system (cookie) i kliknac na loguj (powinno zadzialac, a jak nie to odswiezyc i bedzie OK). Ale jak zamkniesz przegladarke to od nowa pozniej trzeba...
|
|
2003-11-09 11:56:22
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
a zapomniałem odrazu dodac, NIGDY nie włanczam tej opcji (zapisz cookie), inaczej faktycznie wkułko cofa do strony logowania :|
Sytuacja jest tymbardziej śmiesza, że inne oardy (NIE PŁATNE!) działają bezproblemowo przy zapisywaniu cooki ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-11-09 12:34:48
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] a zapomniałem odrazu dodac, NIGDY nie włanczam tej opcji (zapisz cookie), inaczej faktycznie wkułko cofa do strony logowania :|
Sytuacja jest tymbardziej śmiesza, że inne oardy (NIE PŁATNE!) działają bezproblemowo przy zapisywaniu cooki[/blockquote]
No bo tutaj sobie w kulki leca chyba.....
Musimy sie kiedys zmowic i dac posta na tych ich forum FAQ, wszystko dokladnie opisac... Jeden z nas zacznie temat a drugi go poprze; od razu bedzie to lepiej wygladalo niz gdyby jedna osoba napisala...
Albo najlepiej dodac ten caly serwis na strone z lista tzw Osiołków, czyli witryn zle dzialajacych z Operą.
|
|
2003-11-09 12:40:29
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
lista tzw. osiałków ?? hehehe nie wiedziałem że cośtakiego istnieje. Co do postu na FAQ, już szukam i zaraz coś zmaistruje. ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-11-09 12:42:55
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] lista tzw. osiałków ?? hehehe nie wiedziałem że cośtakiego istnieje. Co do postu na FAQ, już szukam i zaraz coś zmaistruje.[/blockquote]
:D
Osiołki: http://www.osiolki.net/
Mysle, ze chyba trzeba ich dodac, gdyby ten board byl darmowy to mozna by przymknac oko, ale jak sie placi to nie ma to tamto.
NIE dla IE: http://operapl.net/nie
Dlaczego Opera? http://operapl.net/why
/edit
Male sprostowanie odnoscie pierwszego mojego posta w tym temacie - przejrzalem FAQ i wychodzi na to, ze (cytuje admina):
[blockquote]
boardy na liscie top10 ulozone sa wedlug ilosci dni na koncie (waznosc boarda)
[/blockquote]
To znaczy, ze CIACHO musial sie niezle wykosztowac a forum jest oplacone na ponad pol roku.
Niezle :good:
Przeczytalem tez gdzies, ze jest bodajze na forum mozliwosc wlaczenia wyswietlania aktualnej listy osob przegladajacych forum i ilosc wejsc. U nas to jest nieaktywne, nie chcialbys tego uaktywnic [b]CIACHO[/b] ?
|
|
2003-11-09 12:47:58
|
|

MODERATOR
|
Macie problemy z Opera?
Hmm... fakt ze tworcy enginu forum mogliby cos z tym zrobic... z drugiej strony czemu po prostu nie zmienicie przegladarki?
To znowu moja calkowicie subiektywna opinia - ale generalnie uwazam opere za shita... rozumiem ze nie kazdy moze lubic (chocby ze wzgledow ideologicznych)IE... ale zawsze pozostaje w takim wypadku dosc przyzwoita Netszkapa... i kilka innych przegladarek.
Co do oplat za forum to nie sa to jakies duze pieniadze... sprawa rozbija sie o moje lenistwo - serwer IBT daje wszystko co jest potrzebne do napisania wlasnego forum - PHP, MYSQL, PERL'a i jeszcze jakies inne enginy bazodanowe i jezyki skryptowe... ale jestem za leniwy zeby sie z tym babrac - pozatym podoba mi sie to forum...
Co do usprawnien w stylu dzielenia forum na dzialy czy bajerow w postaci wyswietlania ile osob je aktualnie czyta... to jakos nie wydaje mi sie zeby bylo to potrzebne... grono stalych bywalcow to jednk dosc kameralna grupa jakis kilkunastu osob i wydaje mi sie ze jak na taka ilosc ludzi ustawienia takie jak obecnie sa optymalne. ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-11-09 15:06:19
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
troszke OT ;)
[blockquote] Macie problemy z Opera?
Hmm... fakt ze tworcy enginu forum mogliby cos z tym zrobic... z drugiej strony czemu po prostu nie zmienicie przegladarki?[/blockquote]
SAMMAEL zalozyl temat na forum FAQ Freeweb Boarda,
[URL=http://www.board.freeweb.pl/posts.php?board_id=1000&topic_id=66048&division=1]o tutuaj.[/URL].
Pewnie i tak admin nic nie zrobi, ale nigdy nie wiadomo.
[blockquote]
To znowu moja calkowicie subiektywna opinia - ale generalnie uwazam opere za shita... rozumiem ze nie kazdy moze lubic (chocby ze wzgledow ideologicznych)IE... ale zawsze pozostaje w takim wypadku dosc przyzwoita Netszkapa... i kilka innych przegladarek.[/blockquote]
,,De gustibus non disputandum disputare est"
Chociaz i tak cie nie przekonam (nic na sile) ; ) to musze ci szczerze powiedziec, ze wiele rzeczy sie zmienilo. Obecnie Opera jest naprawde przyzwoita przegladarka.
[blockquote]
(...) pozatym podoba mi sie to forum...[/blockquote]
ja tam do tego forum nic nie mam, jedyny maly minus to sprawa z Opera ; )
[blockquote]
Co do usprawnien w stylu dzielenia forum na dzialy czy bajerow w postaci wyswietlania ile osob je aktualnie czyta... to jakos nie wydaje mi sie zeby bylo to potrzebne... grono stalych bywalcow to jednk dosc kameralna grupa jakis kilkunastu osob i wydaje mi sie ze jak na taka ilosc ludzi ustawienia takie jak obecnie sa optymalne.[/blockquote]
Nie no wiadomo, ty placisz i ty robisz co uwazasz, ale wydawalo mi sie, ze tylko mala wzmianka o ilosci uzytkownikow gdzies z boku nie wadzila by tak bardzo... No ale to juz lezy w Twojej gestii.
pozdrowienia.
|
|
2003-11-09 22:30:46
|
|
|