Autor |
Temat: [OT] SYRENA TO LOL'e - czyli jaki kraj taki dystrybutor... |

MODERATOR
|
[OT] SYRENA TO LOL'e - czyli jaki kraj taki dystrybutor...
SYRENA S*U*C*K*S - czyli moje z dystybutorem "boje" :(
Ehhh... kolekcjonujac materialy na jakis niewielki update (powinien nastapic w ciagu tygodnia) postanowilem zaktualizowac nieco strone poswiecona PRESS KITOM, w zamierzeniu chcialem dorzucic info, zdjecia i iso z press kitu do ALIEN DC. Generalnie dla mnie jako kolekcjonera jest to ciekawy gadzet - a mozliwosc sciagniecia go w formie elektronicznej sprawilaby ze bylby pewnie atrakcyjny takze dla wszytskich fanow ALIEN'a odwiedzajacych strone.
Nie wiem co mi odbilo ale pomyslalem ze moze tym razem udalo by sie uniknac wydawania naprawde ciezko zarobionych pieniedzy na eBayu i moze dalo by sie "wytargac" PRESS KIT i komplet LOBBY CARDS od dystrybutora. Stuknalem wiec maila na dwa adresy zwiazane z public relations podane na internetowej stronie SYRENY... przez D*W*A tygodnie nie doczekalem sie na odpowiedz... napisalem wiec jeszcze raz... tym razem maile wrocily z adnotacja ze nie moga byc dostarczone... kolejna proba i znowu to samo... W koncu dzis wzialem za sluchawke i zadzwonilem do nich. Pogadalem z jakas pania ktora najwyrazniej nie miala ochoty na rozmowe i stanelo na tym ze podala mi swoj adres e-mail zebym napisal o co mi chodzi... wiec napisalem, ze chcialbym jesli to mozliwe dostac plakat, press kit i komplet lobby cards i ze jesli trzeba zaplace za przesylke... w odpowiedzi dostalem maila z badziewnym plikiem worda ktory na stronie dystrybutora jest dostepny od dawna... oni ten plik nazywaja "PRESSBOOK" ...
Odpisalem ze to nie calkiem to o co mi chodzilo... w odpowiedzi uslyszalem ze to max tego co moge od nich dostac...
Eh... JAKI KRAJ TAKI DYSTRYBUTOR... syrena entertainment grup to padaka - w sumie nie wiem na co liczylem piszac do nich i dzowniac... chyba jednak na cokolwiek wiecej a nie na "masz-byle-co-i-odwal-sie"... coz kupie pewnie wkrotce porzadny amerykanski CD ROM DIGITAL PRESS KIT - ktory w cywilizowanym swiecie dostawal kazdy kto tylko wyrazil zainteresowanie - i wrzuce tu wtedy iso i skany...
Szkoda ze przez minione lata nic sie nie zmnienilo... bieda, nedza, padaka... a syrena ma najwyrazniej w nosie co klienci mysla o tej firmie... coz szkoda... ale przecierz tu jest Polska wiec nie wiem czemu jednak poczulem sie nieco rozczarowany i zaskoczony podejsciem dystrybutora...
S Y R E N A S U C K S !!!! ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-11-12 17:11:24
|
|
MODERATOR
|
Ja do Syreny wyslalem 2 maile (do roznych osob) i zero odpowiedzi. Jaja sobie klasycznie robia czarnuchy. Widac jak to olewaja :/
|
|
2003-11-13 23:58:51
|
|

MODERATOR
|
Winner! :)
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3361135955
Chrzanic loli z syreny!
ISO bedzie na stronie do sciagniecia pewnie za jakis miesiac (10-12 dni zeby do kolesia doszla kasa, 10-12 dni zeby do mnie doszla paczka + pare dni rezerwy) ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-11-14 03:36:15
|
|
Private
|
NO to sie szef Syreny powiesi
A powinien !
|
|
2003-11-14 22:18:16