Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: ile czasu...
tomexx

Second Lieutenant

ile czasu...

Wczoraj sobie obejrzalem stronke Suchego o Alien3.
Scislej mowiac quiz, Taaa ciagle w czolowce niewielu sie zbluzylo, niewielu lepszych Very Happy
Ksiega gosci moj wpos z przed niemal 3 lat. Z nostalgia bede wspominac czasy gdy, jak szalony poczalem tworzyc swoj sajt. Najpierw dosc surwy pozniej wraz z praktyka stawal coraz bardziej sysublimowany, Szalone szukanie stuffu, na tysiace sposobow w wszelakich wyszukiwarkach.

Kazdy kto robil strone od siebie pewnie zna te emocje???

Sam proces tworzenia, okrywania tematyki bylo dla mnie najwartosciowszy bardziej niz gotowa strona. W zasadzie kiedy zrobilem ktoras tam z kolei wersje strony, przytloczyl mnie i niebywale zafrasowal fakt, ze ja moglem ja co najwyzej uzupelnic o jakies detale, a nie cigle kreowac i odkrywac nieznane......
2003-11-03 19:40:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

No własnei Suchy, tak sobie weszłam na tą stronę quizu i nadal mnie nie wpisaleś! Ile to już pół roku? Geez czuje sie pominieta Sad
2003-11-03 21:17:21
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Podobnie ja. Zrobiłem tylko jeden błąd Smile Nie zapominaj o fanach.
2003-11-03 23:26:57
Suchy
F161

MODERATOR

Nie zapominam o fanach Smile
Quiz mam zamiar aktualizowac przy najblizszej ogolnej aktualizacji strony, ale po sformatowaniu dysku stracilem wszystkie starsze maile :/
Mail Hicksa jednak mam, bo to jeden z "nowszych" a wynik Vas pamietam, takze tez spoko (powyzej przecietnej Wink ) Szkoda ze starcilem wyniki ok 15 innych osob :/
Najblizsza aktualizacja z paroma ciekawymi rzeczami (np kilka "conceptual drawings" czy co ciekawsze strony storyboarda z A3 - calosci skanowac nie bede Wink ) bedzie jeszcze przed 14.XI z okazji przeniesienia strony na wiekszy serwer (dzieki Ciacho Very Happy), strona bedzie miala tez nowy adres www.fiorina.ibt.pl, ale glowny ciagle pozostanie www.fiorina.prv.pl
Poza tym ciekawie zapowiada sie inna aktualizacja, ale to nie zalezy juz ode mnie tylko od Rogala, ktory sie obija i nie chce mu sie konczyc tego co zaczal dawno temu Very Happy
Plany rozwoju sa, wiec spokojna wasza "fanowska" glowa Wink
2003-11-04 09:04:11
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Od razu mówie ze ma byc 18 punktow, miałam 17 ale co do jednego pytania to sam dobrze pamiętasz, ze jest źle sformułowane a odp na nie znam.
I jeszcze coś, nie zgadzam sie na ten umowiony dodatkowy punkt! Niech każdy sie dowie, ze Suchy oszukuje! WSTYDZ SIĘ! Razz
A wszystko przez to, jak stwierdził, ze jestem dziewcyzna Razz
2003-11-04 14:35:36
Suchy
F161

MODERATOR

Oficjalna wersja wydarzen... ;)

No to sie zdecyduj Very Happy Chcesz 17 punktow, czy 18 z tym dodatkowym za "niby zle Wink" sformulowane pytanie? Mialem wpisac 18, ale teraz juz nie wiem Very HappyRazzVery Happy
2003-11-04 15:48:06
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
tomexx

Second Lieutenant

Dobra daj jej 18 Razz :D

BTW wyslij do mnie GG ze swoim numerasem bo niedawno robilem remanent katatrynki i wszystko swiezo poinstalowane, nie mam twojego nr a tych Suchych w katalogu sa hordy ! Very Happy
2003-11-04 16:38:46
J.Vasquez

Captain

Nie, nie, nie, to nie było tak, miałam mieć 18 bo przeciez znam odp na to pytanie!!! Ty chciałes mi dać 19(!)
Tak bylo.
2003-11-04 20:03:10
Suchy
F161

MODERATOR

Czlowiek chcial byc mily i uprzejmy. Wyciaga pomocna dlon, a tu od razu ze oszust Very HappyVery HappyVery Happy Juz dobra, dobra, przyznaje sie, wynik mial byc lekko wydrukowany, ale tylko lekko RazzWink
2003-11-05 09:04:22
Ender

MODERATOR

Daj jej 118

Skoro juz sie "klocicie" to niech to bedzie sprzeczka o 100 punktow a nie o jeden, bo tak dziwnie wyglada ;-)

Pozdrowka
2003-11-05 10:09:56
tomexx

Second Lieutenant

Troche zmieniacie tory
Ja tu pisze z nostalgia, o glebakich emocjach, transcendetalnych doswadczaniach a wy toczycie prostacka klutnie ile sie punktow nalezy :-/ . Ja tam w swoim klizie nie dyskutowalem, sprawdzalem pytania i czesc. No bo kto by smial dyskutowac z Tomexxem ? hym. Ale to tylko pozory wcale taki nie jestem Very Happy
Jak by mi ktos uroczy pomrogal no to moze bym zmiekl i oszukal o kilka punktow....heh.
2003-11-05 11:25:17
Ender

MODERATOR

Normalne..... [Dalszy offtopic]

ze dyskusje zlaza z tematu i sie rozlaza. Mi troche brakuje w tym forum podzialu wiadomosci na watki. Widac by bylo wtedy kto komu odpowiada i ktore drzewko wiadomosci w danej dyskusji jest calkowicie offtopic....

Co do quizu: ja nie rozwiazywalem Razz
2003-11-05 11:33:23
Surtsey

Lieutenant Colonel

wracam do tematu. To prawda, to wspaniałe uczucie budować stronę internetową, umieszczać an niej własne myśli, recenzje, opinie. Zrobić stronę samemu i być dla siebie sterem , żeglarzem i okrętem.Nie ma nikogo kto może Ci mówić, że masz robić tak i tak. Jesteś szefem sam dla siebie. Codzień zbierasz nowe materiały, rozważasz - czy lepiej zrobić tak, czy tak, szukasz nowych technik wykonania, masz tysiące pomysłów i selekcjonujesz który jest dla Ciebie najważniejszy. Bo stronę robisz dla siebie, dla własnej satysfakcji, ludzie, którzy później zobaczą Twoję stronę są wazni, ich zdanie także się liczy, bo otwiera Twoje oczy na nowe choryzonty i myślisz, że może mają słyszność, ale to w dalszej kolejności.
To niewątpliwie fajne uczucie i nielicha satysfakcja, cieszę się, że zabrałem sie za tworzenie mojego sajtu. Najwięcej problemów jest zawsze ze znalezieniem w miarę niebanalnego tematu, czegoś czego w necie jest niedobór . Ja chyba taki temat znalazłem i super. Największą frajdą jest przelanie własnych myśli na stronę a nie bezmyślne kopiowanie czyichś zdań. Nie przecze, że sam nie umieszczałem czyichś recenzji, ale większość tekstów jest wyłącznie mojego autorstwa.
2003-11-06 11:29:44
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu