Autor |
Temat: [OT] Sprawdzenie poprawności działania |

Lieutenant Colonel
|
[OT] Sprawdzenie poprawności działania
Mam kłopoty ze stronką, na kompach w mojej budzie nie chodzi poprawnie, tzn nie ładuje się strona właściwa, wchodzi tylko brama. Dalej wyskakuje błąd, że explorer nie odnalazła pliku. Mam prośbę, możecie sprawdzić na swoich kompach czy moja strona chodzi poprawnie. Całkeim możliwe, że błąd jest tylko u mnie.
Z góry dzięki.
Pozdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-20 13:37:52
|
|

Lieutenant Colonel
|
Surts, mam to samo dzisiaj na niektórych stronkach, może jakiś wirus czy co.
Jesli pojawi Ci się takowy komunikat, nacisniej enter i odswież strone. Powinna sie załadować.
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-10-20 14:26:30
|
|

Captain
|
Surt dziala ci strona.
Mi od piatku allegro sie nie wczytywalo, ale na szczescie udalo mi sie wygrac aukcje, w ktorej bralem udzial. ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-10-20 14:59:14
|
|
MIKET
The Great Cornhollio!
|

Lieutenant Colonel
|
Jeszcze w zeszłym tyglu miałem ten sam problem ze stroną CIACHA.
Jak tylko zrobiłem defragmentację dysku to już było normalnie. Może o to chodzi...ale to tylko przypuszczenie...może pomoże. ____________________________________ MU-TH-UR 6000
|
|
2003-10-20 17:58:07
|
|

Lieutenant Colonel
|
strona nadal nie działa poprawnie Ładuje się brama i dalej lipa. "Explorer nie odnalazł pliku, blah, blah" I tak na każdym kompie w szkole. No, ale jeśli u was chodzi poprawnie, to może ten problem jest tylko u mnie ? ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-23 13:48:13
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] strona nadal nie działa poprawnie Ładuje się brama i dalej lipa. "Explorer nie odnalazł pliku, blah, blah" I tak na każdym kompie w szkole. No, ale jeśli u was chodzi poprawnie, to może ten problem jest tylko u mnie ?[/blockquote]
Pewnie net w szkole idze przez jakies proxy, albo transparentne proxy.
Oproznij pamiec podreczna przegladarki, ustaw zeby pobieral nowe pliki przy kazdej wizycie a nie tylko sprawdzal czy sa (IE).
PO wejsciu na strone nacisjij z 10 razy "F5" lub kliknij na odswiez.
Lub prawy na stronie i "odswiez".
|
|
2003-10-23 17:36:48
|
|

Lieutenant Colonel
|
sprawa jest trudniejsza. Mianowicie odświerzająć stronę, cały czas ładuje się brama, czyli strona główna. Kiedy ponownie ładuję stronę właściwą cały czas wyskakuje ten sam błąd. RZadne odświerzania nie pomagają.
[edit]
Prawym na stronie działa odświerzanie. Ale bardzo uciążliwe, za każdym razem to samo  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-10-24 13:26:12
|
|
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !
|

Captain
|
[blockquote] sprawa jest trudniejsza. Mianowicie odświerzająć stronę, cały czas ładuje się brama, czyli strona główna. Kiedy ponownie ładuję stronę właściwą cały czas wyskakuje ten sam błąd. RZadne odświerzania nie pomagają.
[edit]
Prawym na stronie działa odświerzanie. Ale bardzo uciążliwe, za każdym razem to samo [/blockquote]
sztuczka z F5 nie dziala jak masz w adresie URL z deomny *.prv.pl, dlatego otworz docelowa strone i tam ponaciskaj pare razy F5 a nie jak masz na belce adresu prv.pl
Poza tym zobacz po zalogowaniu sie do prv gdzie jest kierowany alias, czasem cos sie moze poknocic.
|
|
2003-10-24 14:41:40
|
|

Lieutenant Colonel
|
ostatnio stronka mi się nie ładuje
w ogóle, nawet brama. Czy to ma coś wspólnego z niedawnym zastojem forum czy to tylko u mnie? ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-11-02 19:47:09
|
|

MODERATOR
|
Ktora stronka?
Moja?
Serwer chyba sie wywrocil (mam nadzieje ze sie nic w nim nie spalilo), a admina nie ma...
Dlatego sie tez nie laduje logo forum...
Moze jutro to odfixuja... ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-11-03 02:40:27
|
|

Lieutenant Colonel
|
no i kicha
problem z moja stroną jest grubszy niż się wydawało. Kumple mówią, że ładuje się tylko brama a dalej lipa. To znaczy, że mam problem i to nie jest błąd tylko w mojej szkole. Damn it Ciekawe co jest grane z tą interią ??  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-11-12 17:06:13
|
|

Lieutenant Colonel
|
ja jeszcze na chwilę w kwestji działania mojej strony. Wszystkie sposoby jakie mi polecaliście zawiodły. Ładuje się tylko brama, później trzeba odświerzać na stronie. Tak jest nie tylko w mojej szkole ale i u innych userów netu.
Postanowiłem zastosować inną sztuczkę, może to pomóc. Zrobiłem teraz tak, że po wejściu na bramę i kliknięciu na wejście właściwa strona otwiera się w nowym oknie. Teraz ułatwi to odświerzanie i userzy nie będą musieli się domyślać, że trzeba odświerzyć klikając prwym klawiszem myszy itd..
Czy mozecie sprawdzić, czy terez jest wszystko ok ?
Na kompie w szkole działa.
Z góry dziękuję.
POzdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-11-20 13:14:02
|
|

Lieutenant Colonel
|
AAAAAAAAARGH !!!!!!!!!!
szlag by to trafił, dopiero co powiedziałem ,ze działa! A po chwili znowu ten (*^)&^)(^ komunikat, no i jak tu się nie wkur*** :[
Pytanie za sto punktów, kto wie i powie jak można zniwelować ten &%#&@# błąd ????
Pozdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-11-20 13:21:48
|
|

Lieutenant Colonel
|
ok, dopuki nikt na nic nie wpadnie wywale bramę i strona będzie sie ładować bezpośrednio. I hope so, że więcej żadne zonki nie wyskoczą  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-11-20 14:09:53
|
|
|