Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: <> TERMINATOR 2 3D
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

<> TERMINATOR 2 3D

Chyba wszyscy znają ten tytuł. J. Cameron nakręcił 15 minutowy film dla parku rozrywki Universal Studios. Zagrała w nim śmietanka z Terminatora 2: A.S., Linda Hamilton, Edward Furlong i Robert Patrick. Ostateczna rozgrywka między ludźmi a maszynami robi cholerne wrażenie. W sieci krąży niestety tylko workprint T2 3d i to nie cały. Czy ktoś z was wie gdzie mogę dostać ten tytuł skompresowany do formatu DiVX?
2003-09-21 19:57:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Dr_Bakier

Private

A czy wogóle filmy 3D są konwertowane na DVD (a potem w DivX ofkorZ)? W jednym z numerów DVD magazyn (czy coś w tym stylu) czytałem że "T2:Battle Across Time" można obejrzeć w niektórych zagranicznych IMAXach, a nawet w polsce można kupić płytki DVD z IMAXa (widziałem ze 3, o stacji kosmicznej, o tyranozaurze itp.). Szczerze mówiąc myślałem że T2:BAT zostanie jednym z dodatków do T2 na DVD, oczywiście przeliczyłem się. Być może będzie to dodatek do DVD z 3 Terminatorem, choć wątpie.
2003-09-29 11:38:29
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

Oczywiście na oficjalne wydanie Terminatora 3d na płycie DVD raczej nie ma co liczyć. Jednak z pewnego źródła:

http://napisy.info/szukaj.php?sID=15bfe5206409f647707f2aa768c64e19&tytul=Terminator+2%3A+3-D&t=or

wiem iż istnieje wersja w formacie .wmv. Podany tam adres już nie istnieje Sad Ale nadal poszukuje tej wersji.

Surtsey

Rozumiem, że witasz się z nowym użytkownikiem tego forum, ale na przyszłość mała prośba - zrób to przy pomocy jego konta pocztowego lub GG, a nie rozmywaj tematu.
2003-09-29 20:37:40
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote] Oczywiście na oficjalne wydanie Terminatora 3d na płycie DVD raczej nie ma co liczyć. Jednak z pewnego źródła:

http://napisy.info/szukaj.php?sID=15bfe5206409f647707f2aa768c64e19&tytul=Terminator+2%3A+3-D&t=or

wiem iż istnieje wersja w formacie .wmv. Podany tam adres już nie istnieje Sad Ale nadal poszukuje tej wersji.[/blockquote]

W temacie: [b][i][URL=http://board.freeweb.pl/posts.php?board_id=1278&topic_id=55575&division=279] Offtopic - TERMINATOR 3[/URL][/b][/i], 29 lipca [b]Wesker[/b] podal adres strony: http://www.techcomforces.com , gdzie mozna bylo (bo rzeczywiscie juz nie dziala ta strona) to sciagnac.
Czytalem ten temat i myslalem, ze masz juz ten plik, bo on w sumie wyglada na workprint Wink (mala rozdzielczosc, 56 MB, ogolnie kiepska jakosc). Ale teraz przeczytalem, ze ten plik ma miec rozszerzenie *.wmv, wiec moze wlasnie tego szukasz.
Tak sie sklada, ze wtedy, gdy Wesker podal adres tej strony sciagnalem wszsytko na dysk, i mam ten plik.

[blockquote][b]
t23d.wmv (56,4 MB)
320x240
[/blockquote][/b]
Wiec jesli chcesz, to zagadaj na gg (lub ICQ) a ci to wysle ; )
Albo podaj jakis serwer FTP, gdzie mialbym to wrzucic.

W wydaniu Ultimate Edition Terminatora 2 na DVD, jest tez dokument o T23D, trwa ok. 30 minut, i jest troche ujec, no i oczywiscie w lepszej rozdzielczosci.
2003-09-29 21:45:56
Surtsey

Lieutenant Colonel

[blockquote]
Surtsey

Rozumiem, że witasz się z nowym użytkownikiem tego forum, ale na przyszłość mała prośba - zrób to przy pomocy jego konta pocztowego lub GG, a nie rozmywaj tematu.[/blockquote]

Myślę, że ten topic nie rozmył się aż tak bardzo po moim poście. Kilkanaście razy była taka sytuacja, że kilku użytkowników forum "rozmywało" topic by się przywitać. Ale wtedy nikt do nich nic nie miał. Po cholerę mam do kolesia mailować, nie znam go, zrobiłem to z jekiegoś odruchu, ot tak po prostu. Ale żeby od razu się czepiać ??

Dobra Hicks, jak chcesz, więcej nikogo nie witam, za bardzo to rozmydla topiki :(

Pozdro
2003-09-30 14:14:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu