Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: What about request to Fox ?
Surtsey

Lieutenant Colonel

What about request to Fox ?

Ostatnio oglądam se Alien3, którego znam na pamięć głównie z nowelizacji i brakowało mi tych wyciętych scen, kiedy zamykają Obcego w schronie na odpadki radioaktywne i to jak Golic rozwala głowy pilnującym wejścia więźniom i jak wypuszcza obcego.

Pamiętam, że kiedyś w necie było coś jakby list do foxa z prośbę o wydanie wersji A3 w wersji director's cut.

Gdzie zaszła ta sprawa. Był jakiś odzew ze strony foxa, było cokolwiek ?
2003-08-08 15:56:00
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Surti , jesteś chyba na bieżaco ... nie slyszałeś o "Quadrilogy" ? czy tylko piszesz na "sztukę" ? Wink
2003-08-08 19:44:58
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Ta petycja do Fox-a jest [URL=http://www.petitiononline.com/zz936z/petition.html]tutaj.[/URL]

No, ciekawe jak to bedzie z tym Quadrilogy. Rozne opinie sie slyszy. Gdzies ktos pisal, ze jednak bedzie A3 u cut, ale jeszcze Fox tego nie potwierdzil....
2003-08-09 00:36:59
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Ciekawe ccy Quadrilogy bedzie dostepne w Polsce, a przy okazji obcy wroci do kin jak SW, czy tez Amazon przezyje nalot nowych rejestracji Very Happy
2003-08-09 08:33:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

nie "na sztukę " nie pisałem. Ale czy Fox pomyślał o wydaniu Quadrilogy po waszej petycji czy tesh z własnej nieprzymuszonej woli ?
2003-08-11 13:31:07
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

hehe , napewno z własnej nieprzymuszonej woli zeby wyciagnąc ze starego tematu "trochę" baksów !!! jak zwal tak zwał - miejmy nadzieję , że "TO" będzie warte wydanych pieniędzy !
2003-08-11 19:00:56
Surtsey

Lieutenant Colonel

to fakt

wygląda na to, że Fox postąpił dalekosiężnie przewidująco. Pewnie specjalnie nie dał tych wyciętych scen, żeby po kilku latkach znowu czerpać niemałą kasę z Alienów. Ale mnie to nie przeszkadza, absolutnie. Być może seria trafi do kin, a wtedy ja i tysiące nowych a także starych fanów będziemy mogli rozkoszować się sagą nie tylko w całości, ale także na dużym ekranie.

Pozdro
2003-08-13 15:51:42
Penguin

Staff Sergeant

Mam nadzieje, ze spelni sie moja najskrytsze mazenie i otrzymam wersje na plytach DVD, z piekna jakoscia, wszystkie wersje rezyserskie, oraz z dodatkiem "jak powstawaly"... dodatkowo w kazdym pudelku zkladany papierowy LPM SmileVery Happy...
Ech.......
Alien Quadrology..... Very Happy
2003-08-13 17:00:21
Surtsey

Lieutenant Colonel

jeszcze jedno naiwne pytanie

Czy to MY Polacy wysłaliśmy ta petycję, czy ktoś nas wyręczył ? Pytam, bo nie mogłem znależć autora petycji. Na stronie znalazłem wpisy dopiero od 36
2003-08-18 14:43:39
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu