Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Predator - Special Edition
MackintosH

Private

Predator - Special Edition

Witam Was!
Z góry przepraszam, jeżeli podobny wątek już był poruszany, ale na necie nic szczególnego nie znalazłem i nei mogłem zaspokoić ciekawości, a strona avpnews nie działa, a predator to też jakiś taki nie swój, więc na forum obcego pasuje jak ulałVery Happy, w związku z tym:
doszły mnei słuchy, że wyszła niedawno specjalna edycja ww filmu, wie, ktoś coś na ten temat?? Chodzi mi głównie, czy są może jakieś wycięte wcześniej sceny?? wiem, że jest na 2-óch płytach DVD, i ta druga to jakieś gadżety w stylu: zdjęcia obie gry avp 1 i 2, wywiad z MC Tiernan'em. itp...jednak bardziej mnei interesują dodatkowe sceny w filmie...Może ktoś ma ww film w specjalnej edycji albo widział? pozdrawiam i z góry dzięki
2003-08-08 13:55:35
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Dziwne, ze jakos (jeszcze?) nikt Ci nie odpowiedzial, mam na mysli Maresa i CIACHA, oni maja duzo do powiedzenia o Predatorach na DVD. Kiedys juz bylo u nas mowione, ze Predator z Imperialu jest cenzurowany, pociety, i ze lepiej kupic to w Anglii. Ale moze to bylo jakies pierwsze wydanie i teraz jest nowe (nie wiem, nie interesuje sie tym).
Wpadnij na http://www.predator.prv.pl
2003-08-10 12:53:32
MackintosH

Private

Dzięki:)

Trudno się mówi jak nikt nei odpowiada, może nie wiedzą, różnie bywa, ale dzięki jeszcze raz, po prostu nei jestem pewny, czy widziałem już moze wersję SE czy nie, nie mam takiej pamięci do tego filmu jak np. do aliens. A strona przez Ciebie podana przekierowuje mnie gdzie indziej chyba już nie istnieje;)...pozdrawiam
2003-08-10 15:00:47
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

Stronka dziala, powinno byc u ciebie wszystko OK. Tam jest spor informacji na temat Predatora.
A jesli zdarzylo by sie, ze nie znajdziesz tam odpowiedzi to zadaj pytanie na ten temat na ich forum http://www.forum.obcy.net

Poza tym poczytaj w archiwum naszego forum posty w ktorych byla mowa o Predatorze, nie moge dac bezposredniego linka, po prostu skorzystaj z [b]SZUKAJ[/b] Smile .
2003-08-10 18:24:55
mares
Hitman

First Lieutenant

heh , to fakt , że u nas jest dostepna lipna wersja dvd , z parszywym dzwiękiem i pocięta ... ale czasem na allegro można dorwać specjala 2 płytowego , który jest wypasiony do bólu ( dzwiek dts , etc...) co prawda handluje tym kolo z australii , ale plyty dzialaja w naszym regionie i mają nasze napisy - a cena to ok. 80 zł , co za taki wypas to niezbyt dużo Wink
2003-08-10 20:43:34
Tomek

Private

Wole nie wiedzieć na co przerobio Alien Quadrilogy
pewnie na kreskówke z Gumisiami
2003-08-17 19:26:03
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu