Autor |
Temat: kanal #nostromo po raz n-ty |
Second Lieutenant
|
kanal #nostromo po raz n-ty
Chym rozwialy losy starych ziomkow po bezkresach internetu.. Moze pora pogadac, zrobic rezurekcje ulubionego kanalu Ircowego. Wiem wiem GG itp to teraz top ale, kto ma ochote? Piok co tam u ciebie?
Ja juz jedna noga ee to jest.... no :-8
Ale kto wie moze za kila dni znow odechce mi sie tu pisac i nie wiem kiedy tu znowu wruce (bede sial podstepny ferment gdzie indziej buachaa), wiec na razie nerka! Czekam na opinie (nie zadlugo).
|
|
2003-08-03 21:24:02
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
IRC
cóżż....
doszły mnie słuchy, że jakiś tajemniczy sposób istnieje, coby na IRCa wejść i pykać korzystając z www.....nie mam pojęcia czy to prawda, czy tylko radosna twórczość mojej coraz bardziej przemęczonej pamięci, ale cosik takiego mi się kołacze - jeśli taki sposób istnieje i ktoś go zna - to ja bardzo chętnie......
ze mein problem is...... ja sobie w pracy IRC klienta nie zainstaluję i nie odpalę - taka konfiguracja wewnętrznej sieci....a w chacie neta ni mom
na chata jakiegoś może bym i też wlizł i siedział, generalnie - moje możliwości ograniczająsię do www ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-08-04 09:15:38
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
tak, jest mozliwoscodpalenia irca z www, raz nawet na czyms takim bylem (bardzo krótko). Kilenta na pewno sobie ie zainstaluje, w tym miesiacu mialem juz 3 proby wlamania na kompa wtym jedna udana ( naszczescie szybko sie zorientowalem = reset) a taki irc to raj dla gowniarzy bawiacych sie w "hakerow". Pozatym siedzie na necie tylko w godzinach ranych do 15". ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-08-04 11:57:23
|
|
MODERATOR
|
Ja moge sie zdecydowac na czestsze odpalanie IRC-a (z ktorego zrezygnowalem na rzecz GG) o ile bedzie tam wiecej ludzi i o ile np tomexx bedzie sie logowal pod ludzkim nickiem, a nie jakies wymyslone nazwy z kosmosu tak ze nie wiadomo kto to siedzi na kanale Ja moge sie uaktywniac na #nostromo w godzinach od 22/23 do 24/1.
|
|
2003-08-04 12:15:28
|
|
|