Autor |
Temat: *OFFTOPIK* 4 SUCHY |

Lieutenant Colonel
|
*OFFTOPIK* 4 SUCHY
sorki, że piszę to tu, ale mam małą awarię poczty i mi mejli nie wysyła, mogę tylko odbierać
sprawa jest taka: co robisz w sobotę po południu, tak powiedzmy ok 15-16 ?
pytam ponieważ będę wtedy w Łodzi i jeśli płytki są gotowe (mam nadzieję, że są ), to nie musiałbyś ich wysyłać.
Jeśli Ci to pasuje i w ogóle, to byśmy się jakoś na fabrycznej spyknęli, najwyżej dam Ci moją komórę, to mi pykniesz czy co.
Ps. Z filmem niestety musi poczekać, bo niedługo wyjeżdżam, wciąż nie znalazłem żadnego kompatybilnego kompa i w ogóle.
Ps. 2: Stary awatarek był lepszy, ale rozumiem, że po prostu chwilowo go zmieniłeś, żeby pokazać swoje poglądy  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-07-31 23:08:49
|
|
MODERATOR
|
Niestety w sobote raczej ne bedzie mnie w domu. W piatek po pracy jade na melanz do znajomych na dzialke Wroce pewnie w sobote kolo 21 Poza tym, jeszcze nie nagralem tych plytek :>
Co do filmu, to ja przerobie z kasety Oghma. Mysle ze moze nawet do konca tygodnia.
A avatarek zostanie przez jakis czas
|
|
2003-07-31 23:15:25
|
|

Lieutenant Colonel
|
spoko
nie ma sprawy, tak tylko spytałem  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-08-01 00:29:06
|
|
|
|