Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: *OFFTOPIK* 4 SUCHY
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

*OFFTOPIK* 4 SUCHY

sorki, że piszę to tu, ale mam małą awarię poczty i mi mejli nie wysyła, mogę tylko odbierać
sprawa jest taka: co robisz w sobotę po południu, tak powiedzmy ok 15-16 ?
pytam ponieważ będę wtedy w Łodzi i jeśli płytki są gotowe (mam nadzieję, że są Wink ), to nie musiałbyś ich wysyłać.
Jeśli Ci to pasuje i w ogóle, to byśmy się jakoś na fabrycznej spyknęli, najwyżej dam Ci moją komórę, to mi pykniesz czy co.

Ps. Z filmem niestety musi poczekać, bo niedługo wyjeżdżam, wciąż nie znalazłem żadnego kompatybilnego kompa i w ogóle.
Ps. 2: Stary awatarek był lepszy, ale rozumiem, że po prostu chwilowo go zmieniłeś, żeby pokazać swoje poglądy Very Happy
2003-07-31 23:08:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Niestety w sobote raczej ne bedzie mnie w domu. W piatek po pracy jade na melanz do znajomych na dzialke Very Happy Wroce pewnie w sobote kolo 21 Very Happy Poza tym, jeszcze nie nagralem tych plytek :>
Co do filmu, to ja przerobie z kasety Oghma. Mysle ze moze nawet do konca tygodnia.
A avatarek zostanie przez jakis czas Wink
2003-07-31 23:15:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

spoko

nie ma sprawy, tak tylko spytałem Very Happy
2003-08-01 00:29:06
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu