Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Jeszczejedna mała sprawa
CyriC

Corporal

Jeszczejedna mała sprawa

Miałem niedawno wszystkie książki spisane na kompa chyba od Ciacha ze stronki(nie jestem pewien) ale wszystko szlak trafił jak jakiś ciulik(jeba** pederasta) wylał baniak wody na kompa. Jak ktoś jet barzdo miły to niech mi to zapoda CyriC@buziaczek.pl(jeśli idzie) paps
pozdrow
2003-07-27 14:40:10
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tapeworm

Private

cóż tak w życiu bywa...

osobiście radę ci abyś wstał sprzed kompa,pofatygował się i poszedł do biblioteki lub księgarni i tam poszukał-jednak książka to książka w łóżeczku można poczytać lub na kiblu:D
2003-07-28 14:18:47
CyriC

Corporal

Spox

Spox tylko ja potrzrbuje na kompa, a jak bym sam miał przepisać swoje to hoho....
2003-07-28 16:02:17
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

aha, wiesz chlopie ile to jest do kupy mega tego wszystkiego? nie bedzie ci prosciej sciagnac tego od ciacha jeszcze raz? wtapie zeby twoja skrzykna utrzymala to wszystko...
2003-07-28 16:58:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CyriC

Corporal

:D

No właśnie spox poprostu wczesniej ze stronka od Ciacho cos nie tak było, wporzo Razz
2003-07-28 17:18:14
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu