Autor |
Temat: Rewersje i represje po zlocie :P:P:P |

Major
|
Rewersje i represje po zlocie :P:P:P
bez glupich textow: robimy zlota w Wawie    :D
temat to raczej gadanie przy piwie w jakiejs budce, przyczyna jest prosta- mefi ma dla mnie filmy ^^ i mam zamiar odebrac je szybko  
poza tym chcialbym sobie pogadac w gitarze poszly mi struny jak gralem a w kompa nie chce mi sie grac. koledzy z podworka mi sie znudzili  
zapraszamy wszystkich 15 LIPCA O GODZINIE 13.00 NA DWORCU CENTRALNYM NA GLOWNYM PLACU.
wezcie ze soba troche kasy, poleci troche piwa :)
[Topic zostanie usuniety dnia 16 lipca w wyniku anomalii]
|
|
2003-07-13 17:49:16
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
no to powodzenia...
ja w tym czasie będę siedział w pracy za biurkiem...ale wy bawcie sie dobrze  ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-07-14 07:10:32
|
|

Major
|
oj schamann schamann... ale ty masz gowniana prace
w sumie nie bedzie to nawet zlot, plakietek tez nie bedzie  ;)
nie ma co zalowac, ale zapraszam wszystkich na browarka
|
|
2003-07-14 10:18:12
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
[blockquote] oj schamann schamann... ale ty masz gowniana prace
[/blockquote]
ba, ale za to pod koniec miesiąca dostanę płacę (choć też gównianą) i będę miał na chlebek, piwko i rachunki.
to się czasem bardzo liczy.....  ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-07-14 11:04:32
|
|

Lieutenant Colonel
|
nie chcę krakać
ale coś mi się wydaje, że tym Kolaborowym zlotem za bardzo się ludność nie interesuje Pewnie będzie tak jak podczas zimowego zlotu, kiedy zjawiły się dwie osoby. Ale nie martwcie się ja pewnie się mylę (jak zawsze gdy jestem czegoś pewny ) ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-07-15 11:58:42
|
|
Staff Sergeant
|
OOOWWW!!!
Gdybym wiedział wcześniej...
Z braku czasu dopiero 2-gi raz weszłem na Forum
od powrotu z Łodzi.
Pewnie teraz you`re havin` a good time
Już od paru lat planuję wyjazd do W-wy,konkretnie
do Muzeum WP,w celu dokonania oględzin,tudzież
pomiarów co niektórych eksponatów :D
Nara
Wesołej dulki!
|
|
2003-07-15 19:40:58
|
|

Lieutenant Colonel
|
niestety nie było czego żałować
"zlot" trwał całe pół godziny, podczas których pogadaliśmy trochę o następnym zlocie, po czym rozeszliśmy się do domów z następujących powodów:
1) zrobiło się za gorąco
2) było nas tylko 2óch
3) piwo było zbyt drogie (7 złotych !!!)
no cóż, może next time  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-07-15 20:00:01
|
|

Major
|
Mefi ladnie wszystko opisal
piwo kurwa po 7.50 to ja dziekuje...
co do wypowiedzi MAYAKA: zapraszamy  
poza tym juz z mefim zaplanowalismy niektore czesci zlotu, II ogolnopolskiego, jezeli odbedzie sie w Wawie z przyczyn technicznych.
narazie tyle w tej sprawie
|
|
2003-07-15 20:26:30
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
Mayak
nie to, żebym się chwalił, ale zamieszkuję jakieś niecałe 500m od muzeum WP, więc jakbys się wybierał to daj znać, serdecznie zapraszam.
PS. Za rogiem leją najtańszego (z tego co wiem) w Warszawie Guinessa Drauhgta. ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-07-16 06:58:57
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
pewnie kosztuje niecałe 12zł ;P
ale tak poważnie, też nigdy nie byłem w wawie więc nie widze przeszkód aby zorganizować tam zlot, moglibyśmy np. pobiegać z ganami po palacu cultury  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-07-16 09:25:36
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
całe 12 :beer: ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-07-16 10:28:19
|
|

Major
|
Ooo ^^
no to nastepny ogolnopolniak bedzie w Wawie
Jest tylko jeden problem: jezeli mam zrobic zlota u siebie na dzialce, bedzie trzeba troche pokombinowac, bo dojazd zajmuje 20-30 minut pociagiem Ale pomyslcie o zaletach: jednorodzinny dom, 5 pokoi, kuchnia, 2 kible i garaz   sklepik z zaopatrzeniem jest niedaleko (200 metrow, 50 sekund zwyklym krokiem, 15 sekund truchtem), sa browary, na samej dzialce wisnie i inne mankamenty owocowe ponadto jesli uda mi sie stara przekonac, zabiore ze soba kilka litrow nalewki domowej roboty, mniam
sasiedzi nie beda gadac, trza bedzie tylko komputer zabrac chociaz o to sie postaram Ktos bedzie musial tylko zalatwic jakies dobre glosniki, bo ja swoich nie mam (moje glosniki to 4 kabelki podlaczone do wiezy HI-FI   i raczej nie bede tego zabierac )
no ludziska, dawajta pomysly i slowa (dez)aprobaty
|
|
2003-07-16 12:44:37
|
|

Lieutenant Colonel
|
hmm
nie powiem : "a nie mówiłem ?", chociaż w gruncie rzeczy mówiłem :D
No dobra nie bijcie :P
CUL8R ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-07-16 13:20:44
|
|
MODERATOR
|
[blockquote] no ludziska, dawajta pomysly i slowa (dez)aprobaty [/blockquote]
Pomysl popieram Dla mnie najlepszy termin to wrzesien, bo wtedy dopiero mam urlop We wrzesniu moge sie zjawic. Ci co na studiach tez maja wrzesien wolny
Wrzesien mi odpowiada
|
|
2003-07-16 21:00:49
|
|
Staff Sergeant
|
"..zamieszkuję jakieś niecałe 500m od muzeum WP"
"Za rogiem leją..Guinessa Draughta"
Geeez,it`s not fair!NOT FUCKIN` FAIR!!
Now I know I live in the middle of nowhere!:(
Seriously,gdybym ja mieszkał w takiej okolicy,to
podejrzewam że miałbym poważne kłopoty dotarciem do domu.Przykładem może być moja wizyta we
wrocławskim Arsenale.Niedość że przerwano mi jakimś banalnym "Proszę pana,zamykamy",to jeszcze
spóźniłem się na pociąg.
Na szczęście obok dworca jest pubik pt."U Wuja"
gdzie oczekiwanie nabiera innego wymiaru...Piast
beczkowy -3zł
W tym roku raczej nie(finanse)ale w przyszłym już
poważnie pomyślę o odwiedzeniu "stolycy",zwłaszcza
ze mam gdzieś adres strzelnicy z rental guns,WOW!!
"..pobiegać z ganami po palacu cultury"
Hmmm....AP tj ALIEN PALACE ? :D
Kolabor,myśl jest przednia.Podpisuję się pod nią
obiema rękami,obiema nogami,ogonem i wysuwaną
szczęką ;)
Guinness za rogiem...Ech,pomarzyć.......
Pozdro
|
|
2003-07-16 21:26:07
|
|

Major
|
widze ze pomysl sie podoba :>
teraz tylko ustalic date... i tu bedzie ciezko. Suchy chce wrzesien, Mayak w tym roku nie moze, a jak zakladam niektorym ciezko bedzie zebrac kolejne fundusze Dlatego jestem za mayakiem, zeby zrobic zlota po nowym roku. Poza tym, dom musi sie "zbudowac do konca", bo tydzien temu dopiero zaczeli tynkowac...
suchy, moze przelozysz sobie urlop?
Chodzi mi o to, przede wszystkim, zeby nie bylo potem: "a bo sie okazalo ze za wczesnie/za pozno, jednak wyjezdzam gdzies indziej blablabla...
Niech odezwie sie kazdy, kto chce jechac, usprawielidliwiem typu: nie mialem neta przez pol roku mnie nie interesuja
|
|
2003-07-17 00:06:04
|
|

Captain
|
(200 metrow, 50 sekund zwyklym krokiem, 15 sekund truchtem),
Kolabor, skoro truchtasz 48 km/h to chyba jestes dopuszczony do ruchu na autostradzie? ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-07-17 07:31:18
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
[blockquote] Geeez,it`s not fair!NOT FUCKIN` FAIR!!
Guinness za rogiem...Ech,pomarzyć.......
Pozdro[/blockquote]
eee...siur..it's kul...ale...
rzeczy mają swoje dobre i złe strony, przez ten pub ja chyba wkrótce bankructwo ogłoszę :bigsmilebounce:
Guiness rządzi...ale czasami rządzi za bardzo, byliśmy tam wczoraj z Maryną (jak co dzień ostatnio) i troszku się z-Sammaelowałem :derr:
tera mię łeb boli i kwilę cichutko - przyjdzie mi niedługo ziemniaki z solą jeść, tak się spłukuję na tego guinessa :D
anyway...co do Kolaborowego pomysłu to ja jestem za...lato i domek na działce brzmi zachęcająco, ino te pół godziny drogi od Wawy jakieś takie dziwne - gdzie to jest?
reszta idei jest przednia. ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-07-17 07:36:00
|
|

Lieutenant Colonel
|
Jestem za, a nawet przeciw Czyli jestem ZA.
Oczywiście w moim przypadku jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę ;P Ale jak uzbieram, to nawet wrześniem nie pogardzę.
No !
Schamman - Z-sammaelowałem   Buahaha. "Good one Hudson" hyhy.... ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-07-17 08:48:19
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Od początku traktowałem ten temat jako - za rok. Nie ma takiej możliwości abym odłożył jakiekolwiek pieniądze na kolejny zlot (niestety).
Shammann, sammaelować to można tylko ze mną , tyś się poprostu najebał  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-07-17 09:13:58
|
|
|