Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Rewersje i represje po zlocie :P:P:P
Kolabor
Uuuuu...

Major

Rewersje i represje po zlocie :P:P:P

bez glupich textow: robimy zlota w Wawie Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy:D

temat to raczej gadanie przy piwie w jakiejs budce, przyczyna jest prosta- mefi ma dla mnie filmy ^^ i mam zamiar odebrac je szybko Very HappyVery HappyVery Happy
poza tym chcialbym sobie pogadac Smile w gitarze poszly mi struny jak gralem a w kompa nie chce mi sie grac. koledzy z podworka mi sie znudzili WinkWinkWink

zapraszamy wszystkich 15 LIPCA O GODZINIE 13.00 NA DWORCU CENTRALNYM NA GLOWNYM PLACU.
wezcie ze soba troche kasy, poleci troche piwa :)

[Topic zostanie usuniety dnia 16 lipca w wyniku anomalii]
2003-07-13 17:49:16
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

no to powodzenia...

ja w tym czasie będę siedział w pracy za biurkiem...ale wy bawcie sie dobrze Very Happy
2003-07-14 07:10:32
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

oj schamann schamann... ale ty masz gowniana prace Razz

w sumie nie bedzie to nawet zlot, plakietek tez nie bedzie WinkWink;)

nie ma co zalowac, ale zapraszam wszystkich na browarka Smile
2003-07-14 10:18:12
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

[blockquote] oj schamann schamann... ale ty masz gowniana prace Razz

[/blockquote]

ba, ale za to pod koniec miesiąca dostanę płacę (choć też gównianą) i będę miał na chlebek, piwko i rachunki.

to się czasem bardzo liczy..... Very Happy
2003-07-14 11:04:32
Surtsey

Lieutenant Colonel

nie chcę krakać

ale coś mi się wydaje, że tym Kolaborowym zlotem za bardzo się ludność nie interesuje Smile Pewnie będzie tak jak podczas zimowego zlotu, kiedy zjawiły się dwie osoby. Ale nie martwcie się ja pewnie się mylę (jak zawsze gdy jestem czegoś pewny Very Happy)
2003-07-15 11:58:42
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
MAYAK

Staff Sergeant

OOOWWW!!!
Gdybym wiedział wcześniej...
Z braku czasu dopiero 2-gi raz weszłem na Forum
od powrotu z Łodzi.
Pewnie teraz you`re havin` a good time Wink
Już od paru lat planuję wyjazd do W-wy,konkretnie
do Muzeum WP,w celu dokonania oględzin,tudzież
pomiarów co niektórych eksponatów :D

Nara
Wesołej dulki! Wink
2003-07-15 19:40:58
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

niestety nie było czego żałować

"zlot" trwał całe pół godziny, podczas których pogadaliśmy trochę o następnym zlocie, po czym rozeszliśmy się do domów z następujących powodów:
1) zrobiło się za gorąco
2) było nas tylko 2óch
3) piwo było zbyt drogie (7 złotych !!!)

no cóż, może next time Smile
2003-07-15 20:00:01
Kolabor
Uuuuu...

Major

Mefi ladnie wszystko opisal Very Happy
piwo kurwa po 7.50 to ja dziekuje...

co do wypowiedzi MAYAKA: zapraszamy Very HappyVery HappyVery Happy
poza tym juz z mefim zaplanowalismy niektore czesci zlotu, II ogolnopolskiego, jezeli odbedzie sie w Wawie z przyczyn technicznych.

narazie tyle w tej sprawie Smile
2003-07-15 20:26:30
Schamann
...but there are

First Sergeant

Mayak

nie to, żebym się chwalił, ale zamieszkuję jakieś niecałe 500m od muzeum WP, więc jakbys się wybierał to daj znać, serdecznie zapraszam.

PS. Za rogiem leją najtańszego (z tego co wiem) w Warszawie Guinessa Drauhgta.
2003-07-16 06:58:57
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

pewnie kosztuje niecałe 12zł ;P

ale tak poważnie, też nigdy nie byłem w wawie więc nie widze przeszkód aby zorganizować tam zlot, moglibyśmy np. pobiegać z ganami po palacu cultury Very Happy
2003-07-16 09:25:36
Schamann
...but there are

First Sergeant

całe 12 :beer:
2003-07-16 10:28:19
Kolabor
Uuuuu...

Major

Ooo ^^
no to nastepny ogolnopolniak bedzie w Wawie Smile

Jest tylko jeden problem: jezeli mam zrobic zlota u siebie na dzialce, bedzie trzeba troche pokombinowac, bo dojazd zajmuje 20-30 minut pociagiem Very Happy Ale pomyslcie o zaletach: jednorodzinny dom, 5 pokoi, kuchnia, 2 kible i garaz Very HappyVery HappyVery Happy sklepik z zaopatrzeniem jest niedaleko (200 metrow, 50 sekund zwyklym krokiem, 15 sekund truchtem), sa browary, na samej dzialce wisnie i inne mankamenty owocowe Very Happy ponadto jesli uda mi sie stara przekonac, zabiore ze soba kilka litrow nalewki domowej roboty, mniam Smile
sasiedzi nie beda gadac, trza bedzie tylko komputer zabrac Very Happy chociaz o to sie postaram Smile Ktos bedzie musial tylko zalatwic jakies dobre glosniki, bo ja swoich nie mam (moje glosniki to 4 kabelki podlaczone do wiezy HI-FI Very HappyVery HappyVery Happy i raczej nie bede tego zabierac Very Happy)

no ludziska, dawajta pomysly i slowa (dez)aprobaty Very Happy
2003-07-16 12:44:37
Surtsey

Lieutenant Colonel

hmm

nie powiem : "a nie mówiłem ?", chociaż w gruncie rzeczy mówiłem Very Happy:D

No dobra nie bijcie :P

CUL8R
2003-07-16 13:20:44
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

[blockquote] no ludziska, dawajta pomysly i slowa (dez)aprobaty Very Happy[/blockquote]

Pomysl popieram Very Happy Dla mnie najlepszy termin to wrzesien, bo wtedy dopiero mam urlop Wink We wrzesniu moge sie zjawic. Ci co na studiach tez maja wrzesien wolny Wink
Wrzesien mi odpowiada Very Happy
2003-07-16 21:00:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
MAYAK

Staff Sergeant

"..zamieszkuję jakieś niecałe 500m od muzeum WP"
"Za rogiem leją..Guinessa Draughta"

Geeez,it`s not fair!NOT FUCKIN` FAIR!!
Now I know I live in the middle of nowhere!:(

Seriously,gdybym ja mieszkał w takiej okolicy,to
podejrzewam że miałbym poważne kłopoty dotarciem do domu.Przykładem może być moja wizyta we
wrocławskim Arsenale.Niedość że przerwano mi jakimś banalnym "Proszę pana,zamykamy",to jeszcze
spóźniłem się na pociąg.Very Happy
Na szczęście obok dworca jest pubik pt."U Wuja"
gdzie oczekiwanie nabiera innego wymiaru...Piast
beczkowy -3zł Very Happy
W tym roku raczej nie(finanse)ale w przyszłym już
poważnie pomyślę o odwiedzeniu "stolycy",zwłaszcza
ze mam gdzieś adres strzelnicy z rental guns,WOW!!

"..pobiegać z ganami po palacu cultury"
Hmmm....AP tj ALIEN PALACE ? :D

Kolabor,myśl jest przednia.Podpisuję się pod nią
obiema rękami,obiema nogami,ogonem i wysuwaną
szczęką ;)

Guinness za rogiem...Ech,pomarzyć.......

Pozdro
2003-07-16 21:26:07
Kolabor
Uuuuu...

Major

widze ze pomysl sie podoba :>
teraz tylko ustalic date... i tu bedzie ciezko. Suchy chce wrzesien, Mayak w tym roku nie moze, a jak zakladam niektorym ciezko bedzie zebrac kolejne fundusze Sad Dlatego jestem za mayakiem, zeby zrobic zlota po nowym roku. Poza tym, dom musi sie "zbudowac do konca", bo tydzien temu dopiero zaczeli tynkowac...

suchy, moze przelozysz sobie urlop? Wink
Chodzi mi o to, przede wszystkim, zeby nie bylo potem: "a bo sie okazalo ze za wczesnie/za pozno, jednak wyjezdzam gdzies indziej blablabla...
Niech odezwie sie kazdy, kto chce jechac, usprawielidliwiem typu: nie mialem neta przez pol roku mnie nie interesuja Very Happy
2003-07-17 00:06:04
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

(200 metrow, 50 sekund zwyklym krokiem, 15 sekund truchtem),

Kolabor, skoro truchtasz 48 km/h to chyba jestes dopuszczony do ruchu na autostradzie?
2003-07-17 07:31:18
Schamann
...but there are

First Sergeant

[blockquote] Geeez,it`s not fair!NOT FUCKIN` FAIR!!
Guinness za rogiem...Ech,pomarzyć.......

Pozdro[/blockquote]

eee...siur..it's kul...ale...

rzeczy mają swoje dobre i złe strony, przez ten pub ja chyba wkrótce bankructwo ogłoszę :bigsmilebounce:
Guiness rządzi...ale czasami rządzi za bardzo, byliśmy tam wczoraj z Maryną (jak co dzień ostatnio) i troszku się z-Sammaelowałem :derr:
tera mię łeb boli i kwilę cichutko - przyjdzie mi niedługo ziemniaki z solą jeść, tak się spłukuję na tego guinessa :D

anyway...co do Kolaborowego pomysłu to ja jestem za...lato i domek na działce brzmi zachęcająco, ino te pół godziny drogi od Wawy jakieś takie dziwne - gdzie to jest?

reszta idei jest przednia.
2003-07-17 07:36:00
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Jestem za, a nawet przeciw Very Happy Czyli jestem ZA.
Oczywiście w moim przypadku jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę ;P Ale jak uzbieram, to nawet wrześniem nie pogardzę.
No !

Schamman - Z-sammaelowałem Very HappyVery HappyVery Happy Buahaha. "Good one Hudson" hyhy....
2003-07-17 08:48:19
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Od początku traktowałem ten temat jako - za rok. Nie ma takiej możliwości abym odłożył jakiekolwiek pieniądze na kolejny zlot (niestety).

Shammann, sammaelować to można tylko ze mnąWink, tyś się poprostu najebał Razz
2003-07-17 09:13:58
Strona: 1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu