Autor |
Temat: two months without my squad of ultimate badasses ;) |

Lieutenant Colonel
|
two months without my squad of ultimate badasses ;)
Taa, rok szkolny się kończy a to wywołuje u mnie trochę mieszane uczucia bo to oznacza przerwę z netem a co za tym idzie i z kontaktem z wami absolutely badasses (określenie najbardziej dotyczy Vasquez - rzecz jasna ).
Piszę to ten topic teraz, bo potem może nie być okazji. W niedzielę była burza z piorunami i następnego dnia serwer padł co wyjaśnia moją wczorajszą absencję.
Kiedy mniej więcej rok temu zobaczyłem AL()ENS, obcy zajął mój umysł, czułem potrzebę podzielenia się z kimś moimi odczuciami co do tego filmu. Niestety długo nikogo takiego nie znajdowałem. Opowiedziałem bratu, ale on już od samego słuchania się bał (może przesadzam:P). I niestety nie stał się fanem, choć dzisiał chętnie rozwala ze mną obcych w AvP . Po oglądnięciu filmu długi czas spędzałem na szukaniu w necie informacji o czarnym sercu kosmosu i Sigourney Weaver. Natrafiłem na stronę Ciacha, pamiętam, że zrobiła na mnie piorunujące wrażenie.Przeczytałem przykazania jakie musi spełniać każdy fan obcego,
bardzo chciałem należeć do jakiegoś fan klubu. Nawet napisałem maila do Ciacha, lae nie odpisał potem była strona Suchego, to właśnie z tamtąd kierowany bezsensowną ciekawością, zanim zobaczyłem A3 dowiedziałem się ,że Ripley umarła
Może oglądając film zrobiła by na mnie jej śmierć wrażenie, ale ja już o wszystkim wiedziałem.
Potem pobiegłem do biblioteki wypożyczyć nowelizację Fostera (był tylko Aliens, potem przexczytałem całą trylogię trzy razy) po przeczytaniu nakłoniłem moją Mammę, żeby także przeczytała bo to niezwykła historia. No i mamma stwierdziła, że książka super ale woli tą historię przeczytać niż zobaczyć film.
Potem mailowałem do Kabukimana i Suchego. To właśnie Suchy powiedział mi o tym forum i to dzięki niemu tu jestem. Dzięki, Suchy, zawsze był z Ciebie równy koleś..
Potem poznałem was wszystkich tutaj i.. od razu nie zrobiłem zbyt dobrego wrażenia, a raczej zrobiłem złe, ale nie wracajmy już do tej sprawy.
dzisiaj kilka osób z tego forum krzywo na mnie patrzy, co się wyczuwa po tonie, jeśli z napisanych słów można wyczuć ton.
Chciałbym z tymi osobami zawiesić topór, bo nie szukam tu wrogów, na pewno nie w tym miejscu, bo to miejsce jest dla mnie magiczne, to mój wirtualny dom...
Tak więc Schamann, Rogue, Ciacho, Mefisto : no offense...
BTW : całkiem wysoko prawdopodobne, że być może uda mi się w wakacje wpaść na forum, ale nic nie jest pewne. ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-10 06:28:30
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
[blockquote]
dzisiaj kilka osób z tego forum krzywo na mnie patrzy, co się wyczuwa po tonie, jeśli z napisanych słów można wyczuć ton.
[/blockquote]
wyluzuj Surt....nie bierz rzeczy rzucanych na net zbyt osobiście, bo zazwyczaj wtedy źle się je odbiera. Net ma swoje reguły przekazywania emocji, swój kod językowy (tegoroczni maturzyscy będą ci to w stanie lepiej opisać wg modelu teoretycznego) i jest on ci troszku inny od normalnego języka.....bla bla bla, zaczynam się wymądrzać....w każdym razie ja dopiero po kilku latach zacząłem poprawnie łapać jak czytać różnych ludzi na necie, a mówią że bystry ze mnie gość :D
To, ze ktoś ci parę razy coś niemiłego napisał nie znaczy jeszcze, że cię nie lubi i będzie tępić ;)
PS. Zrezygnuj z piłkarskich off-topiców, to wtedy na pewno taki fan Liverpool'u jak ja przestanie patrzeć na ciebie bykiem  ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-06-10 07:13:50
|
|

Lieutenant Colonel
|
wszystko jasne, Schamann
że tak powiem, odwieczna walka pomiędzi kibicami konkurujących klubów . W każdym razie z mojej strony peace ! ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-10 08:06:35
|
|

Captain
|
Surtsey, ty wez wysiwadcz przyslua swiatu i sie pierdolnij o sosne. Kto ci to co jaki ton?
Schamman, kasa za referendum bedzie 12.  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-06-10 09:01:21
|
|

Lieutenant Colonel
|
Widzialeś może jak na Ciebie patrzę ?? Nie ? No właśnie  
Schamann dobrze prawi ( Schamann - kolejne piwko u mnie ), nie bierz niczego poważnie. To tylko net, a my jesteśmy tylko ludźmi - czasami ktoś odpisze jak ma zły humor i jest kwas gotowy.
Czasami faktycznie mnie zdenerwowałeś, ale hey, kto tu kogo kiedyś nie zdenerwował ??
No. Więc nie patrzę, krzywo, ja mam tylko krzywe okulary - Vyso potwierdzi
Pozdr
BTW. w Twoim miescie nie ma kafei ?? Nie mozesz tam wpadac ? ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-06-10 09:02:48
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
[blockquote] Surtsey, ty wez wysiwadcz przyslua swiatu i sie pierdolnij o sosne. Kto ci to co jaki ton? [/blockquote]
O.... i tu masz Surt przykład wypowiedzi, której nie nalezy bezpośrednio rozumieć ani odbierać - dzięki Vys za wkład w objaśnienia. Taki Vys na ten przykład ma zazwyczaj poziom absurdu we krwi na tyle wysoki, ze jak go coś najdzie z rana to wstawia takie, wdzięczne skądinąd teksty - trzeba go znać trochę dłużej, zeby na ich widok się uśmiechać a nie czuć urażonym.
(bo tak naprawdę miał na myśli "co się Surt takimi pierdołami przejmujesz, nikt tu na ciebie nie czyha ani nie dybie, zajmij ty się wakacjami albo jakimiś innymi poważnymi sprawami, a nie będziesz se dupę truł o takie błahostki")
:D
[blockquote]Schamman, kasa za referendum bedzie 12. [/blockquote]
Z tobą Vys konspirę uprawiać to jak z nożem Obcego ganiać Gdzieś ty się tajniactwa uczył - w USA? :D
to co z tego, że nam się udało referendum sprzedać i nikt się nie zorientował zanim nie było za późno, to myslisz, ze teraz można całą historię otwartym tekstem drukować i się chwalić publicznie, kiedy nam zapłacą?! :D
jeszcze ktoś doniesie, jako fanowi S-F mu nie uwierzą - zgadza się, ale to jeszcze nie powód, żeby niepotrzebnie ryzykować  ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-06-10 12:37:25
|
|

Captain
|
O tak tak, zgadzam sie całkowicie zwłaszcza z tą częscia: "Taa, rok szkolny się kończy a to wywołuje u mnie trochę mieszane uczucia bo to oznacza przerwę z netem a co za tym idzie i z kontaktem z wami absolutely badasses (określenie najbardziej dotyczy Vasquez - rzecz jasna )."
Taaa
No a co do tz tematu rozmowy bo znowu topic jakoś sie rozjechał czy cos to..ja zawsze byłam miła i maile nawet pisałam..kiedys
|
|
2003-06-10 14:00:27
|
|

Lieutenant Colonel
|
ech, Surty
nic nie powiem, bo tylko powieliłbym resztę wypowiedzi - dodam tylko, że bardzo się mylisz
a poza tym, to nie wpadniesz na zlot????
Vyso - tekst z sosną jest boski  ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-06-10 19:14:56
|
|

Lieutenant Colonel
|
no dobra
absolutely badasses... już tak mam że często biorę różne rzeczy niepotrzebnie do siebie, zawsze był ze mnie nadwrażliwiec...
Co do kawiareny, to jeszcze niedawno była... i to nawet zajebista, AvP2 chodziło jak złoto (podobno, bo ja nigdy nie miałem kasy i czasu na granie), ale ostatnio koleś stwierdził, że przestało mu się to opłacać i wywiesił ogłoszenie : sprzedam...
Ale jeśli coś się zmieni to bęę wpadął (choćby po ogień )
Co do Schamann, spójrz na to z innej perspektywy, mamy wspólnego wroga - Ass:)enal , no i 17 innych grających w lidze..
No taaa, PFC Vasquez zawsze była OK! Zresztą nawet Gawliński śpiewał, że Monika była OK!, czyż nie?
Co do zlotu, to, hmm, ciężko powiedzieć, ale na 99, 99% nie przyjadę ..
Pozdro.
BTW : to ja idę pierdolnąć w sosnę głową  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-11 06:09:01
|
|
MODERATOR
|
Nie lam sie, przez dwa miesiace nikt stad nie ucieknie Spojrz na to z innej strony, ty bedziesz mial wakacje, a ja przez caly ten czas bede chodzil do pracy...
Czyli ew narazka do wrzesnia Nie utop sie gdzies po pijaku w jakims jeziorze :p
|
|
2003-06-11 08:39:18
|
|

Captain
|
[blockquote] przez caly ten czas bede chodzil do pracy...
[/blockquote]
you're so right Mr. Dry
 :(
a ty Surtsey nie marudz bo bedziesz calej brygadzie buty pastowac :-p
udanych wakacji'n'stuff ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-06-11 11:02:26
|
|

Lieutenant Colonel
|
dzięki ludziska, wielkie dzięki!
No nie wiem Suchy, jeśli miałbym wybierać między nudą oraz klepaniem biedy a pracą to wolałbym jush chyba to drugie..
Zanim odejdę na przemusowy urlop, jeszcze wam trochę krwi napsuję ,nie martwcie się    ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-11 14:36:20
|
|
|
|