Autor |
Temat: *off topic* Małe Papa:) |
Private First Class
|
*off topic* Małe Papa:)
No wiec wlasnie przeprowadzam sie w sobote do mojego starego/nowego mieszkanka. Suchy i Rogue wiedza o czym mowa a reszta wie ze bedzie tam zlot:) Ale jest jeden podstawowy problem... Tam nie ma netu!! Tzn moze i jest ale nawet jakby byl to nie mialbym kasy na jego podlaczenie. prawdopodbnie do sieci wroce na poczatku przyszlego roku:( To jest ponad pol roku bez Was:(
Chcialem wiec podziekowac Wam za ten czas ktory tu spedzilem. Poznalem wiele fantastycznych osob:)
Do zobaczenia na zlocie:D
A na koniec jeszcze cytat:
"Ani polowy sposrod Was nie znam nawet do polowy tak dobrze jak bym pragnal, a mniej niz polowe z was lubie o polowe mniej niz na to zaslugujecie"
Ale ze zbyt bym za forum tesknil to bede mial mojego tajnego agenta ukrywajacego sie pod ksywka S.U.C.H.Y. ktory mnie bedzie o wszystkim na bierzaco informowal:) Poza tym czekam na maile:)
|
|
2003-06-03 05:38:57
|
|

Lieutenant Colonel
|
take care, man  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-03 06:04:01
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
:(
POdejrzewam że nie byłeś klientem dialogu, tak bez problemu miałyś net w ciągu 5 minut (za 5zł - ew. gniazdo. no nic, zobaczymy się na zlocie .
Ja równierz miałem się pożegnać z wami w tym miesiącu,alesprawa przycichła i jak widać nadal buszuje po necie :D
Oghmy, oglądaj codziennie Obcego ! to nie zwariujesz i wytrzymasz do zlou, a pozniej jużbedzie tylko lepiej:D ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-06-03 06:39:37
|
|

Captain
|
No to ten tego...nie sprowadzja sobie panienek do mieszkania, nie pija ..za dużo i ogólnie bądz grzeczny, a agent po 2 dniach przejdzie na nasza strone Ma sie na to sposoby.
|
|
2003-06-03 06:53:26
|
|
MODERATOR
|
Spoko. Bede sie spotykal z Oghmem w celu wypicia kilku(nastu) piwek raczej czesto wiec wszystkie strony beda na bierzaco :D
S.U.C.H.Y. ... znowu nadaje....
|
|
2003-06-04 11:38:44
|
|

Major
|
dzieki za wszystko
takze za rozmowy na GG
na oslodzenie sobie rzycia (specjalnie przez "rz" ) poczytaj sobie kilka razy moja stopke roguowa takze z GG, keke
pozdro i do zobaczenia
|
|
2003-06-04 13:03:17
|
|
Corporal
|
[red]Oghm
Miło bylo pisać posty w pobliżu Ciebie.
Nie daj się zwariować,jak juz powiedziano oglądaj Obcego co dnia a świat nie będzie wydawał Ci się taki paskudny
aaaaaaaaaa,i najważniejsze : uśmiechaj się szeroko-to dodaje życiu bardzo wiele choć inni uważają Cie wtedy za wariata.
i jeszcze jedno aaaaaaaa: wracaj jak szybko się da !!!!!![/red]
|
|
2003-06-04 22:42:29
|
|

Lieutenant Colonel
|
Teraz ja...
...dopiero teraz, bo jak wiesz byłem w Krakowie.
Kurczę od czego by zacząc..
A cholera - przecież to tylko czasowe pożegnanie, w końcu do nas wrócisz..
Cieszę się, że dzięki temu Forum mogliśmy się poznać, Ciebie i kilka innych osób, które teraz są dla mnie bardzo ważne. Życzę Ci, byś jak najlepiej radził sobie już na "swoim" mieszkaniu
Nie zapominaj o nas tak łatwo, dawaj co jakiś czas znaki życia...
Tak więc trzymaj się naasz Cenobicie z Obcym w brzuchu :D
Do zobaczenia w Lipcu.
PA
AHA - i jedno do reszty, nie chcę wyjść na czepialskiego, ale chyba nie tak dużo kosztuje napisanie zwykłego "Trzymaj się", prawda ??
Pozdr  ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-06-05 06:40:52
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
[blockquote] AHA - i jedno do reszty, nie chcę wyjść na czepialskiego, ale chyba nie tak dużo kosztuje napisanie zwykłego "Trzymaj się", prawda ??
Pozdr [/blockquote]
no patrz...a tekst brzmi zupełnie jakbyś właśnie chciał się czepiać, a przynajmniej mnie trudno byłoby to nazwać innym mianem...
Ja tam słabo Oghma znam, ale jeśli uda mi się trafić na zlot to postaram się to nadrobić (przy kufelku), a tymczasem tłumacząc się z zarzutu niekoleżeńskości chciałbym zwrócić uwagę, na drobny fakt, że cały ten wątek jest o tym że Oghm odpuszcza na kilka miesięcy i forum i w ogóle sieć, i właśnie dlatego się żegna, więc PO CHUJ MU POZDROWIENIA, KTÓRYCH NIE PRZECZYTA ?  ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-06-05 09:15:47
|
|

Lieutenant Colonel
|
kurka, roug, o mało co się nie wzruszyłem :)
Nie, ale poważnie, zaczynam czuć prawdziwą rodzinną atmosferę na tym forum, staliśmy się czymś w rodzaju bractwa krwi, we are united because połączyłe nas naprawdę niezwykła pasja,
pasja która przecież nie jest tak barsdzo w Polsce i na świecie popularna. Jesteśmy małą grupą, ale zauważyłem po zachowaniu kilku kolegów w tym poście, że potrafimmy być solidarni, wprawdzie uszczypliwi i upierdliwi , ale solidarni, tak trzymać.
BTW : po tym to się dopiero wzruszycie ...
BTW2 : Ja Oghmowi walnąłem take care'a jako pierwszy (koleżeński obowiąze spełniony... )
Pozdro
BTW3 : ale dzisiał upał, 37 stopni, we are in the elevator to the hell... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-05 09:32:00
|
|

Lieutenant Colonel
|
Schamman
Przy kuflu piwa też wyjaśnię Ci, że nie zarzucam niekoleżeńskości  
Oghm przeprowadza się w sobotę, więc pewnie czyta :P
Sutrsej  Nie przekręcaj po raz kolejny mojego nicka No. A co do wzruszenia, to nikt się tu nie wzrusza bo wszyscy jesteś twardzielami, hehe....
A Vasquez największym
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-06-05 11:55:03
|
|

Captain
|
Rogue dobrze gadasz!
Tylko Vys mi nie wierzy..bestia jedna
|
|
2003-06-05 12:37:47
|
|
Schamann
...but there are
|
First Sergeant
|
a- haaaa ....
a, to a takim razie szacuneczek, pozdrowionka Oghm - wszystkiego najlepszego w czasie nieobecności, zdrówka i szczęścia, skoro już ludzie mają sie do ciebie na chatę zwalać to lepiej zebys pozostawał w dobrym i serdecznym humorze :D
a co do tego Vysa, to jam zawsze wiedział że to bystry chłopiec jest, miło słyszeć że wyrasta na bystrego zakapiora  ____________________________________ Dare I insert my phallic attribute into a more 'liberated' circuit of exchange to sustain the ideological status quo, as Alien warns us?
|
|
2003-06-05 13:14:54
|
|

Captain
|
Oghm
zycze powodzenia na nowej drodze zycia i rychlego powrotu na lono forum
 ____________________________________ When dealing with aliens, try to be polite, but firm. And always remember that a smile is cheaper than a bullet.
|
|
2003-06-05 15:21:52
|
|

Lieutenant Colonel
|
Take care man :D
May the Alien be with You, always ! ____________________________________ - Hey, Mefisto, have you ever been mistaken for a Donald Duck ?
- No, have you ?
|
|
2003-06-06 15:14:15
|
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote]
Sutrsej  Nie przekręcaj po raz kolejny mojego nicka [/blockquote]
Oj Rogue, sorry, napisałem tylko fonetycznie, mogłem zaznaczyć odpowiedni akcent na "R" (Roug - tak to się czyta, jak ktoś powie do Ciebie tak jak to się czyta też będziesz się wnerwiał? )
Przecież równie dobrze mógłbyś napisać moją ksywę
- " Sartsi" .
W każdym razie no offense, man :P
Pozdro ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-06-10 06:11:11
|
|
|