Autor |
Temat: OFFTOPIC film...moze ktos pamieta |

Captain
|
OFFTOPIC film...moze ktos pamieta
Wzielo mnie ostatnio na ogladanie filmow.
I przypominanie sobie starych, ktore kiedys ogladalem.
I mialem ostatnio, takie wspomnienie z jednym filmem.
Ogladalem go jak bylem mlodszy, na video u znajomego. Kopia byla paskudna, paski szumy i wogole, standrat z nowohuckich wypozyczalni.
Tak wiec filmu nie udalo mi sie obejrzec i pomyslalem ze oebjrze go teraz.
Sciagniecie go to kilka godzin, ale mam maly problem
Nie umiem zlokalizowac tytulu.
Gdybym znal polski, to znalazlbym oryginalny.
Moze ktos to widzial i mi pomoze, powiem co pamietam.
-Grupa ludzi, zamknieta w jakims laboratorium
-Walniety profesorek stworzyl maszyne wygladajaca jak poskrecany z drutow, chydrauliczny dinozaur.
-Maszyna namierza/robi sie agresywna, jesli sie jej boisz.
-Maszyna robi rozwalke.
Jakas scena, w ktorej panienka? podnosi sie z ziemi, a maszyna spada za nia gdzies gory.
-Szalony profesorek (?) napewno byl ranny w reke, i nie mogl sterowac masyzna z [pilotem (?)
no to pamietam.
Moze ktos mi powie co to bylo?
Bo starsznie chcetnie bym sobie to obejrzal.
Szukalem "Maszyna do zabijania" bo mi taki tytul chodzi, ale na onecie ani nigdzie nic o tym nie na, no i oryginalny tytul by sie przydal.
Z gory dzieki, jesli ktos osbie przypomni, co to cholera bylo.
Sry za literowki, ale moja klawiatura umiera.
moje palce tez...gdzie sa moje palce? Niech mnie ktos przytuli... ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-28 19:25:14
|
|

Lieutenant Colonel
|
"Maszyna śmierci" o ile mnie pamięć nie myli. Pamiętam taką scenę w windzie, jak ta maszyna przebijała sie tam szponami.
http://www.film.warka.pl/prace/maszyna.html
pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-28 20:30:26
|
|

MODERATOR
|
Rany - jezeli myslimy o tym samym filmie... przecierz to byla po prostu NIEPRZECIETNA padaka... lezy chyba gdzies po wypozyczalniach gdzie maja strocie na VHS - na okladce jest zdaje sie babka ostrzyzona na 3 mmilimetry i w tle to tytulowe metalowe badziewie... ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-05-28 22:11:05
|
|

Captain
|
Czasami najprzyjemniej sie oglada najwieksze padaczki, jakkolwiek by to nie brzmialo.
Jestem wlasnie po segregacji prawie 8 metrow szesciennych ksiazek (Rogaty, potwierdz , ile tego badziewia u mnie jest na polkach? ) i ostatnie na co mam ochote to kino ambitne.
Zaraz sobie sciagne i obejrze  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-28 22:31:48
|
|

Captain
|
No. To sobie nie obejrze
Na kilka milardow dostepnych na Kaazie plikow, tego jednego akurat nie ma.
Prawie godzina wyszukiwania i nic.
Czy nikt juz dzisiaj nie oglada kiczowatych filmow? ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-28 23:23:46
|
|

Lieutenant Colonel
|
Potwierdzam
A film nie był aż taki zły - wtedy, kiedy go oglądałem to nawet mi się podobał - dużo krwi, jakaś podziemna baza, akcja w windzie, bestia z pyskiem z kłami jak Królowa
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-29 05:41:11
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
cos zaczyam sobie przypominac, to chyba byloo takiej grupie punków co wpadli z duzymi ganami do wierzowca (bo na 100% był to wierzowiec )Tam dochodzi do walki z maszyną.Nie jeste pewnien ale chyba głowna role grał typek z Obcego 3 (jeden z wieziniów).
W sumie film nie był aż tak straszny, tyle że bez klimatu. (aha i powinien byc jeszcze w mojeje wyporzyczalni - bede mial czas to skocze i przepisze recenzje ) ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-05-29 06:57:52
|
|

Captain
|
Forum
Tu powiem, bo nie ma sensu nowego topica zakladac.
Wlaczylem sie wlasnie do shamo, forum fallouta.
Wlasnie, wczoraj znaczy.
Geeeez, juz prawie zapomnialem, jak to jest byc gdzies nowym.
Ijedna sprawa, do Ciacha, bo tez nie ma sensu zakladac nowego topica.
Nie masz moze gdzies w swojej przepastnej Div'xowej kolekcji "Eraserhead" znaczy glwy do wycierania?
To bym chetnie obejrzal, podobno film jest swietny, a na Kaazie nie idze go zlokalizowac. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-29 19:53:13
|
|
|