Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: gdzie te stare dysputy......gdzie te..
tomexx

Second Lieutenant

gdzie te stare dysputy......gdzie te..

No wlasnie gdzie?
Czytuje te forum ale coraz czesciej brakuje tutaj troche czadu jaki mozna bylu tu spotkac.... Poza tym imho widze coraz wyrazniejsza tendencje do schodzenia na zupelnie inne tematy, Matrxy-Hedrixy ?? co to ma byc? czyszby skonczyly sie rzeczowe tematy a poglady ulegly unifikacji?

Ok nie macie pomyslow to zadaje wam prace domowa..

Oto tematy

"Prawdopodobne zwarcia lub upice autoplota Derelicta przez browar przyczyna katastrofy na lv 426"
"Teoria 2 wywiadow rywalzujacych o Obcego co jest jedynie mistyfikacja i znakomitym pretekstem do roszad i podchodow w wielkim pojedynku wywiadow, koncernow zborjeniowych, testowanie robotw etc doskonalenie mistyfikacji etc..."
"Burke vs Bishop przedstawiciele 2 roznych intersantow- metodyka- porownanie. "W-Y jedynie maroinetka w rekach giagnotw z obrony"

BTW- projekt odzyskania moich materialow o obcym, ktore przenzaczylem do publikacji internetowej nadal jest aktywny. Ale nie widze zmian Sad (ftp ciagle wisi otworem) Hym w koncu odwiedzilo mnie te 7000 ludu ktos musi miec cos zarchiwizowane. Ciacho, Suchy, ktokoliwek walnij(cie) jakigos banera, ze takie cos dziala, bardzo bede rad z kadego najmniejszego drobiazgu, ktory odzyskam.

HOWHG!!
2003-05-26 18:45:04
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

zamiast narzekac....

Rozpocznij po prostu nowy watek na interesujacy cie temat. Wedlug mnie nie da sie gadac ciagle o tym samym. Ile razy mozna snuc teorie na tematy wydarzen z filmu? Zwlaszcza ze jak gadaja fanatycy, to nikt nikogo nie przekona, tylko po raz XX mowi sie te same argumenty.

Lepiej zeby ludzie zwiqazani wspolnym zamilowaniem, gadali na inne tematy (filmy sf itp.) niz zeby forum zdeechlo, bo wszystko o alienie zostalo powiedziane.
2003-05-27 11:32:55
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Tomex, Tomex... zawsze miales tendencje do narzekania - nawet wieksza niz ja... a ja jestem jednym z tych co z regoly widza szklanke do polowy pusta a nie w polowie pelna... :)

Co do odzyskania materialow to wydaje mi sie ze nikt ci juz nie pomoze Sad - wiem ze to boli bo sam dwa lata temu stracilem sporo fajnych rzeczy jak padl mi dysk... BACKUPY TRZEBA ROBIC!

Z drugiej strony chyba kilka najwazniejszych plikow odzyskales a reszta jest do odtworzenia jesli tylko by ci sie chcialo... zdaje sie ze przesylalem ci wektorowe odwzorowania naszywek... a tak nie chciales mi ich dac, pamietam :)

Pozdro
CIACHO
2003-05-27 13:24:57
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Poza tym, na pewno zmieni coś ZLOT LIPCOWY 5-6. Nie ma to jak pogadać z kimś LIVE Very Happy Jak jeszcze Ender i Schamman poprowadzą sesję, i jak Ciacho się zjawi, to będzie MASAKRYCZNY SUKCES i wszyscy bedę ryczeć ze szczęścia Very Happy
Poważnie.
Pozdr
2003-05-27 13:56:16
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Co do zlotu: :-))

Nadal planuje ze bede (chociaz z kasa krucho). Sesja aliena? coz, byloby milo, ale praktyka pokazuje ze na takich, krotkich spotkaniach nie ma czasu. A na sesje warto poswiecic kilka godzin, wymaga jakiegos tam skupienia (po chlaniu, na kacu moglaby wyjsc masakra), ale nie mowie nie.
Jeszcze Schamann niech sie odezwie (moze przed zlotem sie z nim zobacze?) to wtedy wszystko dogadamy Wink
2003-05-27 14:21:26
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Ja tu nie chce tematu rozwlekać czy coś, ale skoro już o zlocie mowa, jest BIGGGG problem, mam wtedy egzaminy wstępne!!!!! no ku...zeby gorzej nie powiedzieć.
Ale spoko, jak sie na pierwsza uczlnie nie dostanę to wtedy będe musiała pisac 7 lipca na drugą a juz 8 mam ustne. No ale w koncu głupia nie jestem, moze sie na ta pierwszą dostanę...macie sie modlić jak nigdy wcześniej Smile
2003-05-28 05:52:39
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Tiaaa....

Pewnie bedziemy trzymac kciuki. Czytajac posty po tym jak umiescilas zdjecia, stwierdzam, ze zlot bez ciebie moglby nie byc zaliczany do udanych Smile
2003-05-28 07:09:27
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Racja.
Razz
czyli jak vas... jak nie dostaniesz sie na pierwszą, to przyjedziesz ?? Very Happy
2003-05-28 09:16:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

taki offtopic

ktoś kiedyś nazwał tutaj Tomexxa "legendą" i pierwszym "nad guru", mogli byście mi wyjaśnić na czym to polega, co on takiego zrobił. Jest może kimś w rodzaju pioniera, jeśli chodzi o działelność fanów i miłośników aliena w Polsce or something. Wiem tylko, że zrobił stronę o pierwszym filmie o alienie, którą odwiedziło kilka tysięcy osób, tzn tyle miał odwiedzin. Więc jak to jest? Powróćmy do zamierzchłuch czasów... już czuję wiatr historii.... szuuuuu......
2003-06-18 10:08:31
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

;-)

Kiedys, dawno dawno temu.... Very Happy ... w necie www.***.pl byly w sumie 3 "powazniejsze" stronki o Obcych. Strona Ciacha (wtedy jeszcze z rozszerzeniem bilbo.com.pl Wink, Strona Mc^Crasha (ktos jeszcze ja pamieta?) i wlasnie Tomexxa Smile Prawdziwy Almanach jesli chodzi o ALIEN. Bylo tam wszystko, lacznie z planami pokladow Nostromo i ogromem innych rzeczy. Wtedy jeszcze nie bylo forum (tak tak, byly takie czasy Very Happy ) tylko message board, ktory odwiedzalo moze w sumie... 6 osob, min. Tomexx, ktory zawsze mial cos ciekawego do napisania. Teraz stal sie juz "dorosly" i obcy prawie mu sie znudzil (choc nie do konca Wink ). Czyli jak widzisz byl jednym z pionierow w Polsce na rowni z Ciachem. Zywa legenda Very Happy ale troche przygasl i "zdziwaczal" na starosc Very HappyVery HappyVery Happy Prawda Tomexx? Very Happy
2003-06-18 12:51:29
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

he he dawne czasy Smile
Korzystalem wtedy z sieci na polibudzie, a wszystko co sciagalem nosilem na dyskietkach do domu spakowane do jednego duzego pliku. Jak ktoras dyskietka padla, a zdarzalo sie to bardzo czesto, to trzeba bylo nagrywac od nowa Smile
2003-06-23 06:56:13
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu