Autor |
Temat: STREET FIGHTER w świecie obcego, czyli AvP BEAT EM UP |
HICKS
I'm here, baby! I'm here!
|

MODERATOR
|
STREET FIGHTER w świecie obcego, czyli AvP BEAT EM UP
Ukazała się bijatyka o powyższym tytule. Można już ściągnąć demo (mocno niedopracowane).
http://www.geocities.com/thepredator8/games.html
Wrażenia:
Gra na razie mocno śmierdzi. Jeżeli po wielu próbach uda się wam ją odpalić to przekonacie się że jest jeszcze dużo do zrobienia. Gra bazuje na King of Fighters. Oczywiście postacie w tej grze są żywcem wyjęte z Aliens vs. Predator Capcomu. Tła są do dupy (robiono je chyba w Paint)
Możemy grać: Dog Alien, Predator Hunter, Marine i Face Hugger (????)
Na razie udało mi się odpalić tylko walki F.H vs. F.H., PREDATOR vs. F.H i PREDATOR vs. PREDATOR.
Miłej zabawy.
Aaaa
Jescze jedno. Ostatnio mało się odzywam bo musiałem się pozbyć modemu   (kwestie finansowe) Aktualnie siedzę w kawiarence i stukam. Niestety i to pewnie wkrótce się skończy, ale od czasu do czasu będę wpadał. ____________________________________
|
|
2003-05-22 11:12:49
|
|
MODERATOR
|
HICKS! Juz myslalem ze nie zyjesz/lezysz w szpitalu/ ozeniles sie/ inne nieszczescie.
Dawaj info na maila co i jak z Cytryna i daj jakis numer kontaktowy!
Pozdro :)
A co do gry to sprawdze w domu
|
|
2003-05-22 11:28:54
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
OT
Ano Hicks, mieliśmy już wsysłać do ciebie ekipe ratunkową, nie odzywałeśsię już ponad 17 dni  ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-05-23 07:24:05
|
|

MODERATOR
|
Ale padaka ta gra ((
Szkoda bo pomysl fajny [zreszta istanieja juz podobne przerobki od dawna - mam gdzies na plycie nagrana taka "home-made-arcade" naparzanke z wszystkimi postaciami z SNK i CAPCOMU z roznych gier ] - ale wykonanie niestety kompletnie do dupy...
Strona autora tez ***owa... zawieszala mi raz za razem IE... a jak wszedlem na nia netszkapa to wygladala beznadziejnie... :(
Anyway... dzieki za newsa  ____________________________________ "I AM READY MAN, READY TO GET IT ON!"
|
|
2003-05-23 18:56:24
|
|

Captain
|
A za pol roku predator vs pluszowy gumofilec.
Buhe niah.
Nie podoba mi sie to nic, a nic. ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-23 21:39:02
|
|
|