Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: STREET FIGHTER w świecie obcego, czyli AvP BEAT EM UP
HICKS
I'm here, baby! I'm here!

MODERATOR

STREET FIGHTER w świecie obcego, czyli AvP BEAT EM UP

Ukazała się bijatyka o powyższym tytule. Można już ściągnąć demo (mocno niedopracowane).

http://www.geocities.com/thepredator8/games.html

Wrażenia:

Gra na razie mocno śmierdzi. Jeżeli po wielu próbach uda się wam ją odpalić to przekonacie się że jest jeszcze dużo do zrobienia. Gra bazuje na King of Fighters. Oczywiście postacie w tej grze są żywcem wyjęte z Aliens vs. Predator Capcomu. Tła są do dupy (robiono je chyba w Paint)

Możemy grać: Dog Alien, Predator Hunter, Marine i Face Hugger (????)

Na razie udało mi się odpalić tylko walki F.H vs. F.H., PREDATOR vs. F.H i PREDATOR vs. PREDATOR.

Miłej zabawy.

Aaaa

Jescze jedno. Ostatnio mało się odzywam bo musiałem się pozbyć modemu SadSadSad (kwestie finansowe) Aktualnie siedzę w kawiarence i stukam. Niestety i to pewnie wkrótce się skończy, ale od czasu do czasu będę wpadał.
2003-05-22 11:12:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

HICKS! Juz myslalem ze nie zyjesz/lezysz w szpitalu/ ozeniles sie/ inne nieszczescie.

Dawaj info na maila co i jak z Cytryna i daj jakis numer kontaktowy!

Pozdro :)

A co do gry to sprawdze w domu Smile
2003-05-22 11:28:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

OT

Ano Hicks, mieliśmy już wsysłać do ciebie ekipe ratunkową, nie odzywałeśsię już ponad 17 dni Very Happy
2003-05-23 07:24:05
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Ale padaka ta gra Sad((

Szkoda bo pomysl fajny [zreszta istanieja juz podobne przerobki od dawna - mam gdzies na plycie nagrana taka "home-made-arcade" naparzanke z wszystkimi postaciami z SNK i CAPCOMU z roznych gier Smile] - ale wykonanie niestety kompletnie do dupy...

Strona autora tez ***owa... zawieszala mi raz za razem IE... a jak wszedlem na nia netszkapa to wygladala beznadziejnie... :(

Anyway... dzieki za newsa Smile
2003-05-23 18:56:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

A za pol roku predator vs pluszowy gumofilec.
Buhe niah.
Nie podoba mi sie to nic, a nic.
2003-05-23 21:39:02
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu