Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Dla milosnikow symulacji pola walki...
Ender

MODERATOR

Dla milosnikow symulacji pola walki...

Bylem ostatnio na paintballu, i z ciekawosci zaczalem teraz przegladac strony poswiecona takim zabawom. Rzadi Laser Skirmish.
Giwerki laserowe Wink, specjalne ubranko sygnalizujace trafienie. Co to ma wspolnego z alienem? Prawie nic... po za sprzetem:
http://www.battlefieldsports.com/pulserifle.htm

ehhh... moze ktos zafunduje zestaw dla 10 osob i sie pobawimy w aliena?
2003-05-12 10:46:37
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

No...

Szczerze mówiąc nie podoba mi się zbytnio. Tą wyrzutnię granatów ma taką ... wielką, jakby jajka wyrzucała RazzRazzRazz Ai strój filmowy raczej nie jest. Jednak na potrzeby FanFlimu by wystarczyły Very HappyVery Happy Noo ... to kto ma za dużo kasy z Forumowiczów?? Kto się zabawi w wujka Joe Very HappyVery Happy
Pozdr
2003-05-12 11:08:58
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

ano
granatnik jest ochydny, jakby ktos platikowy kubeczek od wina na sile wetknal
2003-05-12 11:28:41
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

wygląd, fan film....

nie o tym myslalem... raczej o zabawie w stylu paintballa z jakims scenariuszem alienowym.
milo ze wogole ktos pomyslal o wykorzystabiu m41a na potrzeby czegos takiego. heh a wy tylko krytykujecie Wink))
mi by starczylo w zupelnosci Wink
Pozdrawiam
2003-05-12 11:38:27
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Jeśli chodzi o sam wygląd to jest hmm.. średni Wink jednak samo założenie i możliwości jakie to daje (czyt.klimat i możliwość rozegrania parti Alien) jest niesamowity, gdyby coś takiego było organizowane np. we Wrocku, gotówbym odłożyć z 50-100zł na taką zabawę !
2003-05-12 14:43:16
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Ja tak samo....

albo gdyby bylo popularne (czyt. oplacaloby sie4 inwestowac w sprzet) - to mozna by zbierac kase i ja wydawac na kolejne gadgety ;-)

Niestety. W Polsce tego jeszcze (imho) nie ma. I pewnie szybko nie bedzie. A paintball nie ma takiego klimatu (chociaz juz sa markery przypominajace normalna bron). Moze kiedys dorwe ludzi, ktorzy chca sie w cos takiego bawic i sa gotowi wydawac na swoje hobby troche pieniedzy.

Pozdrawiam
2003-05-12 15:24:14
J.Vasquez

Captain

no ja jestem chętna sie w cos takiego pobawic ale nie wypada.
a ten granatnik to faktycznei jak kubek plastikowy Smile
2003-05-12 17:05:45
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

Vasquez:

Dlaczego nie wypada?
Wink
2003-05-13 10:26:37
J.Vasquez

Captain

Bo jak zobaczą dziewczynę zaczna gadac ze sie pcha do meskich zabaw..juz to przerabiałam :/
2003-05-13 17:18:38
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Ender

MODERATOR

E tam...

Jak jechalismy na paintball, to cztey dziewczyny zdecydowaly sie grac. I nikt nic zlego nie powiedzial Wink
2003-05-14 08:59:35
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu