Autor |
Temat: FILE STATUS CLOSED - przynajmniej narazie |

Lieutenant Colonel
|
FILE STATUS CLOSED - przynajmniej narazie
Pod wpływem rozmów z kilkoma osobami zdecydowałem, że biorę bezterminowy urlop od FORUM. Złożyło się na to wiele czynników. Nie chce mi się o nich gadać.
Ale w żadnym razie nie robię sobie przerwy z Obcymi - to nadal moja pasja : [red]POWTARZAM[/red] - nie robię przerwy z Obcymi. Mam masę pomysłów, których nie będę zdradzał, niektórzy o nich wiedzą. Szykuję coś [red]DUŻEGO[/red], ale to potrwa. Do tego czasu [red]RACZEJ[/red] nie będę się udzielał. Zawsze mozna mnie zastać na GG jakby ktoś chciał ze mną pogadać.
[green]ALE TAK CZY SIAK DO ZOBACZENIA W LIPCU
[/green]
Pozdrawiam ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-06 16:38:29
|
|

Major
|
rogue poszedl pierwszy, i nie byl to czyn ani glupi, ani nieodpowiedzialny. Postapil tak, jak ja powinienem.. ja mialem byc pierwszym, ktory zrobi ten krok. Ale.. spoznilem sie. Czuje sie glupio, i gdyby wlasnie nie rogue, juz by mnie tu nie bylo.
skasujcie moj post, ale to, co powiedzial rogue ma tu byc i nie dac zapomniec, ze ktos w koncu odwazyl sie to zrobic.
heh.. dupa blada. i tak mnie nie posluchacie
|
|
2003-05-06 17:01:50
|
|

Captain
|
co sie z wami dzieje, ostatnio to forum jakby..powariowało, zbiorowa depresja czy co :/
bo na mnie to przejdzie i bede gorsza niż jestem, a tego byśmy nie chcieli.
rogue twardzel z ciebie, załatwiaj te swoje sprawy i wracaj szybko.
|
|
2003-05-06 19:38:27
|
|

Lieutenant Colonel
|
HIPOKRYTA
To ja   Noo może nie AŻ tak długą przerwę.... kilka dni ... ew. godzin. No co, kryzysy każdemu się zdarzają... Hyhy
Gdzie ja bym wytrzymał bez was, drogie Badassy i tym podobne  
Pozdro ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-06 22:22:13
|
|

Captain
|
No. Jak rogue wroci, to ja sobie pojde , niech sie tylko miejsce zwolni.
Raul, to co zrobiles bylo spamem. Jednoglosnie.
A sam sie burzysz na spammerow, heh, no...pokaz chociaz jednego po za takim jednym raulem co?
wrrrr ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-05-06 23:21:24
|
|
Private
|
OKI! Sorry to już więcej nie będzie miało miejsca!
Jak ktoś sie poczuł dotkniety to bardzo mi przykro!
Pozdr!
|
|
2003-05-13 17:42:16
|
|

Lieutenant Colonel
|
He he
Raul, przestań przepraszać Było, minęło. A to ze zjebywaniem ludzi za jedno głupie zdanie... no cóż, jesli stały forumowicz coś palnie, zwykle przymyka się oko, ponieważ znamy w pewnym stopniu już tą osobę. Z nowymi jest troszkę inaczej, każde zdanie się liczy, i trzeba uważać, co się mówi. Fajnymi, normalnymi wypowiedziami na poziomie zjednuje się znajomych. A Vys uogólnił trochę Nom. Więc 'stop saying sorry'
Tak na marginesie - nie ma żadnych reguł i nie masz co 'jarzyć'   Wystarczy trochę oleju w głowie i będzie gites.
Pozdr ____________________________________ SHIT HAPPENS
|
|
2003-05-13 17:50:03
|
|
|