Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: FILE STATUS CLOSED - przynajmniej narazie
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

FILE STATUS CLOSED - przynajmniej narazie

Pod wpływem rozmów z kilkoma osobami zdecydowałem, że biorę bezterminowy urlop od FORUM. Złożyło się na to wiele czynników. Nie chce mi się o nich gadać.
Ale w żadnym razie nie robię sobie przerwy z Obcymi - to nadal moja pasja : [red]POWTARZAM[/red] - nie robię przerwy z Obcymi. Mam masę pomysłów, których nie będę zdradzał, niektórzy o nich wiedzą. Szykuję coś [red]DUŻEGO[/red], ale to potrwa. Do tego czasu [red]RACZEJ[/red] nie będę się udzielał. Zawsze mozna mnie zastać na GG jakby ktoś chciał ze mną pogadać.

[green]ALE TAK CZY SIAK DO ZOBACZENIA W LIPCU
[/green]
Pozdrawiam
2003-05-06 16:38:29
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

rogue poszedl pierwszy, i nie byl to czyn ani glupi, ani nieodpowiedzialny. Postapil tak, jak ja powinienem.. ja mialem byc pierwszym, ktory zrobi ten krok. Ale.. spoznilem sie. Czuje sie glupio, i gdyby wlasnie nie rogue, juz by mnie tu nie bylo.

skasujcie moj post, ale to, co powiedzial rogue ma tu byc i nie dac zapomniec, ze ktos w koncu odwazyl sie to zrobic.

heh.. dupa blada. i tak mnie nie posluchacie
2003-05-06 17:01:50
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

co sie z wami dzieje, ostatnio to forum jakby..powariowało, zbiorowa depresja czy co :/
bo na mnie to przejdzie i bede gorsza niż jestem, a tego byśmy nie chcieli.
rogue twardzel z ciebie, załatwiaj te swoje sprawy i wracaj szybko.
2003-05-06 19:38:27
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

HIPOKRYTA

To ja RazzRazzRazz Noo może nie AŻ tak długą przerwę.... kilka dni ... ew. godzin. No co, kryzysy każdemu się zdarzają... Hyhy
Gdzie ja bym wytrzymał bez was, drogie Badassy i tym podobne Very HappyVery HappyVery Happy
Pozdro
2003-05-06 22:22:13
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

No. Jak rogue wroci, to ja sobie pojde Very Happy, niech sie tylko miejsce zwolni.
Raul, to co zrobiles bylo spamem. Jednoglosnie.
A sam sie burzysz na spammerow, heh, no...pokaz chociaz jednego po za takim jednym raulem co?
Very Happy
wrrrr
2003-05-06 23:21:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Raul Gonzales

Private

OKI! Sorry to już więcej nie będzie miało miejsca!
Jak ktoś sie poczuł dotkniety to bardzo mi przykro!
Pozdr!
2003-05-13 17:42:16
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

He he

Raul, przestań przepraszać Smile Było, minęło. A to ze zjebywaniem ludzi za jedno głupie zdanie... no cóż, jesli stały forumowicz coś palnie, zwykle przymyka się oko, ponieważ znamy w pewnym stopniu już tą osobę. Z nowymi jest troszkę inaczej, każde zdanie się liczy, i trzeba uważać, co się mówi. Fajnymi, normalnymi wypowiedziami na poziomie zjednuje się znajomych. A Vys uogólnił trochę Smile Nom. Więc 'stop saying sorry' Very Happy
Tak na marginesie - nie ma żadnych reguł i nie masz co 'jarzyć' RazzRazzRazz Wystarczy trochę oleju w głowie i będzie gites.
Pozdr
2003-05-13 17:50:03
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu