Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: PROSBA ODNOSNIE FORUM + NOWOSCI U MANO
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

PROSBA ODNOSNIE FORUM + NOWOSCI U MANO

PORZADEK NA FORUM!

Panowi skonczcie z tym spamowaniem i rozmywaniem tematow...

Na forum mozna pogadac o wszystkim, nawet o przyslowiowej dupie maryni - choc oczywiscie tematy zwiazane z obcym i sf maja pierwszenstwo - ale naprawde nie podoba mi sie takie rozmywanie watkow jak ostatnio widze... kazdy zaczety temat schodzi ostatnio na manowce... i zaczyna sie bezsensowne gadanie o niczym pelne jednozdaniowych postow... PADAKA!!! Sad :(

Zalozcie sobie osobne topiki a nie rozmywajcie tych ktore sa poswiecone konkretnym tematom! Jak topic jest poswiecony jakiemus tematowi to dopisujcie sie pod nim jesli macie cos na TEN TEMAT do powiedzenia... a jak nie to prosze sie nie dopisywac...

THE CHUBB CHUBBS:

Mano z http://aliens.scifi.hu/ wrzucil u siebie do sciagniecia w formacie divx "The Chubb Chubbs" - animowany filmik ktory "pobil" Katedre i dostal oskara - wystepuje w nim obcy Smile - jak ktos jeszcze nie widzial to moze zassac ze strony Mano - waga pliku ponizej 20 mega - POLECAM!
2003-05-06 00:55:31
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

masz racje CIACHO - trzeba po prostu moderatora o 'silnej' rece ktory bedzie kasowal wszystkie te bezsensowne posty, kotre nic nie wnosza i zupelnie sie mijaja z tematem.
Nie ma zmiluj, nie ma dyskusji - KASOWAC!
Taka walka to predzej czy pozniej normalka na kazdym forum.

/edit
dzieki za cynk do tego filmiku ; ) calkiem niezly, (inne spojrzenie na naszego Aliena Very Happy).
2003-05-06 01:11:27
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Chubby Chubs

Przed chwilką zassałem sobie filmik i obejrzałem - tak w ramach odstresowywania się przed PISEMNYM EGZAMINEM DOJRZAŁOŚCI ( bla bla )...
Hmm filmik uroczy, ładnie zrobiony ... Ale gdzie mu tam do Katedry ?! Po raz kolejny Amerykanie dowiedli, że ambitniejsze obrazy są NIE dla nich, i że swój gust dostosowywuja do sytuacji państwa - zamachy, wojna - trzeba wszystkie amerykańskie "hamburgery" otumanić bajeczkami.
No ale to amerykanie Very HappyVery Happy:D

PS. Buu a Brett mógł mówić wciąż "Racja" i nikt go nie kasował RazzRazzRazz Bueheh

Pozdro
2003-05-06 08:14:38
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

wiec na nowo powstaje panstwo komunistyczne

mozecie zrobic z tym postem co chcecie, ale dla wolnosc slowa to wolnosc slowa. skoro mozna mowic o dupie maryny..
widze to czarno, robicie sie jak ludzie ktorzy nie rozumieja, ze obalajac system, towrzy sie jakis inny, czasem zupelnie nowy. To, co wlasnie zrobiliscie mozna porownac do idei komunistycznej.

Chcecie aby na forum bylo OK, i to rozumiem, ale nie rozumiem jakim kosztem!

ze tak powiem: cenzura powraca, powracaja stare zadzy, ktore wcale nie byly grsze od tego, ktory dzisiaj mamy...

to tyle jak na razie...
2003-05-06 16:14:52
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Raul Gonzales

Private

Kolabor !! Święta racja!
Może na tym forum jestem krótko ale na innych ...(nie ważne) Przewrażliwiony moderator to gwóżdź do trumny dla forum( mógłbym podać przykład ale po co! ) Radze uważac na zbyt pochopne decyzje!
p.s. Postom w znacznym stopniu odbiegającyn od tematu też mówie NIE!
2003-05-06 17:35:05
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

FINAL STATEMENT !

Wiedzialem ze tak bedzie... ze sie podniosa glosy ze moderator cham i ze cenzura, ze komuna i ze nie ma wolnosci slowa...

Po prostu zaczeliscie robic to co mnie tak cholernie drazni jak czytuje inne fora [tyle ze tu jestem niejako "u siebie" i moge cos z tym probowac robic] - ktos zapoda temat i nagle dyskusja schodzi kompletnie na pierdoly i pojawiaja sie setki jednozdaniowych badz wrecz dwuslownych postow... ja tam wole zeby pod TOPIKIEM byly 2-3 ciekawe wypowiedzi na temat lub w miare na temat bo nigdy nie wiadomo na ile DYSKUSJA/ROZMOWA odejdzie od tematu (dyskusja lub rozmowa a nie dwuzdaniwce) niz cos takiego...

Wolnosc slowa jest - ale co innego wolnosc a co innego "smietnik"!

Jednozdaniowych postow nie popieram bo uwazam ze jak ktos ma tylko tyle do powiedzenia to moze sobie oszczedzic gadania [w wiekszosci wypadkow]... ale ich tez nie zabraniam - [B][red]mozecie sobie pozakladac topiki o czym chcecie i gadac po nimi jednozdaniowymi wypowiedziami niemniej prosze nie "rozmywać" konkretnych tematow [/red][/B] - bo to sie po prostu zle czyta, zwlaszcza jak przypadkowo zajrzy ktos z zewnatrz...

Zdaje sie ze tu jest kilku maturzystow... jak bedziecie pisac polski to tez napchacie do waszej wypowiedzi rownan z fizyki i matematyki "bo jest wolnosc slowa" ??

Wole zeby na forum byl mniejszy ruch niz zeby sie robil smietnik i dziadostwo rodem z jakis belkotliwych czatow dla malolatow...

End of story!
Nie zamierzam wiecej do tego tematu powracac!

[BTW: Suchy, Ender - co o tym myslicie?!]
2003-05-06 17:52:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

nie chce byc bezczelny

ale naprawde uwazasz, zeby wypowiadaly sie same "madre" osoby, a zeby mali cicho siedzieli i nic nie mowili, nie dodawali swojego zdania i opnini na dany temat?
nie mowie ze moderator cham, ale, jak wyzej powiedzialem, takie zachowanie JEST po prostu chamskie. Nie chce Cie obrazac, bo wydawales mi sie spoko kolesiem, ale zazwyczaj forum jakos samo ucichalo i nie potrzebna byla zadna cenzura.
Moze to wynika stad, ze nigdy na forum Cie nie bylo? nie myslales nad tym? Byc moze wlasnie twoja nieobecnosc tak wyksztalcila tu ludzi. Bo z poczatku bylo cicho, bo ludzie jakos zachowywali sie sztywnie. A jak tylko zaczna cos mowic i sie weselic, obcinamy im glowki, tak?

i zeby bylo jasno: nie mowie na forum juz nic w tej kwestii. wszystko na GG 1935635, chociaz pewnie i tak nie bedzie ci sie chcialo.. nigdy ci sie nie chcialo...
2003-05-06 20:05:22
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

mi się wydaje, że Ciacho codziennie jest na forum, tylko nie zawsze się wypowiada, bo i po co. Poza tym, to jest tak jakby jego forum i teoretycznie może robić co mu się spodoba. I sądzę, że zapychanie postami serwera czy czego tam mu się akurat nie spodobało.

i jeszcze muszę to powiedzieć:
[red]"Bo z poczatku bylo CIACHO"[/red] Very Happy Very Happy
I like it
2003-05-06 20:42:03
v i r u s

Major

forum....

w 100% popieram Ciacha... na forum jest cholerny bajzel - z niektorych postow o z gory ustalonym temacie zrobil sie chat... Sad(( rozumiem, mozna dodac cos osobistego do swojej wypowiedzi ale niech ona chociaz w kilku procentach wiaze sie z tematem posta.
pozdro

v_irus@interia.pl
2003-05-06 21:31:51
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

CZy kiedys tam w przyszlosci dodanie chata, dla zarejestrowanych uzytkownikow nie byloby dobrym pomyslem?
2003-05-06 23:19:40
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

LOL

[blockquote][orange][b][i]VYS napisal:
[/i][/b]CZy kiedys tam w przyszlosci dodanie chata, dla zarejestrowanych uzytkownikow nie byloby dobrym pomyslem?[/orange][/blockquote]

Pragne przypomniec, ze w chwili obecnej [b][i]JEST JUZ[/b][/i] chat dla fanow Obcego.

Oto informacja zamieszczona na stronie wjazdowej witryny CIACHA:
[blockquote][green]CHCESZ POGADAC ?! - ODWIEDŹ, CHAT ROOM STRONY, LUB WEJDŹ WIECZOREM NA IRC NA KANAŁ #NOSTROMO[/green][/blockquote]

http://www.aliens.ibt.pl/!chat!.htm
2003-05-07 00:29:32
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

tak myslalem, ale naprzyklad mozna by dac na forum link prowadzacy bezposrednio do chata,, na glownej forum.
Wtedy ludzie zamiast wypisywac duperele na forum wjeda sobie na chata.
Link do chata na glownej, i topic chat na forum, na ktorym sie ludzie umawiaja na gadanie, albo cos w tym stylu, to by rozwiazalo troche problemow, min, ze spamem
2003-05-07 01:56:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

tez racja, mozna by dac tutaj ma forum link do czatu, wtedy dyskussja byla by rownolegla i na czacie byloby wiecej osob...
2003-05-07 02:57:34
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Czat

Pomysł z czatem do mnie nie przemawia wogóle. Lepiej jest jak jest. Co prawda zdarzają się od czasu do czasu wpadki takie jak ostatnia, ale generalnie dzięki temu na Forum nie przychodzi byle kto ( czasami tylko Razz ) - zwykłym frajerom nie chce się rejestrować by pobluzgać, więc dają sobie spokój. A na czacie i tak by nikt nie siedział, bo każdego można złapać przez GG.
Pozdr
2003-05-07 07:48:27
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

No tak. Kolabor. Co ty mozesz wiedziec o komunie. Kumple naopowiadali ci pierdol i sie burzysz. Nie twierdze ze byla dobra, bo byla chujowa, ale porownywanie moderowania forum do jakiegokolwiek ustroju jest chore! Opanuj sie troche! Ja nie uwazam sie za przewrazliwionego, ale... no wlasnie.
Burdel sie zrobil spory i zgadzam sie z ciachem. Nie bedzie przeciez glosowania ktory post bedzie wywalany. Zalezec to bedzie tylko i wylacznie od SUBIEKTYWNEJ oceny ciacha, endera i mojej. Mozecie sobie pozniej narzekac. Ale lepiej wczesniej przemyslec to co ma sie do powiedzenia.
No offense.
2003-05-07 10:33:26
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

I zaczniecier, z ciachem i enderem wywalac nawzajem swoje posty Very Happy
Kto wie ilu postow, nigdy nie dane bylo mi zobaczyc? Very Happy
A ja mialem cztery, albo piec lat, jak komuna padla.
W sumie pamietam tylko pewexy i puste sklepy.
I to ze wtedy, mozecie sie smiac, ale wtedy bylo, jakos tak, czysciej na ulicach, bardziej porzadnie.
No ale to takie moje wspomnienie.
A kasowniki robily w biletach dziurki Smile to tez pamietam, bo mialem kilkaset biletow roznych wtedy Very Happy
2003-05-07 12:57:46
Surtsey

Lieutenant Colonel

No tak

rodzice always said, że za komuny było lepiej.
Praca dla wszystkich, kasa itd, itp, nie mnie to oceniać bo byłem szkrabem jak komuna upadała.

Z Ciachem się zgadzam, ja na przykład nie nawidzę czatów. Tam ludzie gadaja w sumie o niczym, kiedyś widziałem, takich debili, co siedząc obok siebie na kompach przez chat gadali. Myślałem , że jebne, wogóle jak widzę te ich gadki to mam ochtę wziąć pulsa...

Wiem ,że sam nie jestem aniołem i na tym forum nie raz zdarzało mi się wpisywać pierdoły.

Zaklimatyzowanie się tutaj trochę trwało, przez jakiś czułem się tu dosyć obco.

Ale już po pierwszym wejściu tutaj, wiedziałem , ze to mniejsce dla mnie, że tu gadaja naprawdę inteligentni ludzie ma naprawdę inteligętne tematy.

Muszę wam powiedzieć, że te pół roku obcowania z wami dużo mi dąło, na prawdę

Pozdro

BTW: A Ciachson za to, ze trzyma to forum za pysk
zostanie awansowany na porucznika Smile
2003-05-07 13:16:57
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

[blockquote] No tak. Kolabor. Co ty mozesz wiedziec o komunie. Kumple naopowiadali ci pierdol i sie burzysz. Nie twierdze ze byla dobra, bo byla chujowa, ale porownywanie moderowania forum do jakiegokolwiek ustroju jest chore! Opanuj sie troche! Ja nie uwazam sie za przewrazliwionego, ale... no wlasnie. [/blockquote]

moze jestem maly, suchy, ale nie jestem glupi. Moze uwazacie tak dlatego, ze moje pokolenie rodzilo sie w dobie wybuchu Czarnobyla i tak was razi, ze zyjemy ze skrzywieniami genetycznymi, ale niektorzy z nas maja jeszcze mozgi i wiedza od czego sa ksiazki, biografie i starsza rodzina. Wiem naprawde wystarczajaco o tamtym okresie i nie od kumpli, ale od prawdziwych zrodel.

Odchodzac od tematu..
Vyso- moze powinnismy im powiedziec nasza mala tajemnice? RazzRazzRazz
lepiej zatrzymajmy to dla siebie Smile
w kazdym razie czekam na plyty.

zeby nie bylo offtopicowo, i zebym sie nie narazal, powiem, ze robienie czatu wcale nie jest takim glupim pomyslem Razz
2003-05-07 22:40:22
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Ehh...

Ludzie, poważnie - zejdzmy już z tego tematu. Kolabor, nie ma tu żadnej jebanej komuny, tylko tak jak w każdym państwie, tak i tu na czele stoi jednostka ( kilka ), która pilnuje pewnego porządku. Nie włażę nikomu w dupę, ale Ciacho nie usunął postów dlatego, że JEMU się nie spodobały - władzy centralnej, tak jak było za komuny - usunął je bo zaśmiecały trochę Forum no i jak by nie było, totalnie Offtopicowe. To tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
A czat TO JEST głupi pomysł SmileSmileSmile Bedą się złazić różne elementy RazzRazzRazz
Pozdro
2003-05-07 23:00:22
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

NIe jest glupi!!
Po za tym zawsze mozna zrobic chata na haslo, co za problem? Very Happy
Chodziloby o to, ze ktos chce se pogadac wpada na forum, na topicu chat, rzuca info ze jest od tej do tej i wlazi. a inni sie doklajaja.
Nasze sekciane numery gg, i innych paskudztw, werduja wylacznie podmorska poczta pantofelkowo amebowa, i nie kazdy ma do nich swobony dostep Rog Very Happy
Kolabor, tajemnice sa po to zeby ich nie zdradzac nie? Wiec ciiiiii.....Razz
2003-05-08 05:36:53
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu