Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: * Offtopic * MATURA za 4 DNI >>>>>!!!
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

* Offtopic * MATURA za 4 DNI >>>>>!!!

No cóż, wszystko sie kiedyś kończy i zaczyna. Życie złożone jest z ...
DUPA !!!

JUUUZ ZAAA ROK MATURAAAA ZA ROOOK CAAAŁY.. JUZ NIEDLUGO, CORAZ BLIZEJ .... ZA 4 DNIIIIII..JUZ NIEDLUGO, CORAZ BLIZEJ .... ZA 4 DNIIIIIII A JAK JEEEJ NIE ZDAAAAAM.... JAK JEEJ NIE ZDAM.... TO SE STRZELEE TO SE STRZEEELE.... STRZELE W BANIE.. lalalaallalalalallala

Sratata... ee nie chce pisać matury !! Pomóżcie mi..
OK. kryzys minął RazzRazzRazz
Chciałem po prostu poprosić, aby w dniach 6-7 maja każdy forumowicz (-ka) trzymał za mnie i Vasqez kciuki ( w miare możliwości Very Happy ).
Thank you for your support
Pozdro
2003-04-28 14:37:45
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Rogue qsywke mi popraw a potem pogadamy o tych różach he he..no i o tym...ten tego..piciu do upadlego Very Happy no i ogólnie o samookaleczaniu :D

No to tak: z tymi różami to w nie mamy skakać jak nie zdamy, to picie to juz po skoku zeby bol przygasić, a samookaleczanie to już wada tej naszej po..ten tego psychiki ...wszystko jasne? no to good :)

Ja sie zabiję chyba przed matura, po co tracic czas na nauke..taaa to najlepsze wyjscie
2003-04-28 14:48:33
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

dupa

ja bede trzymac za siebie kciuki RazzRazzRazz
tez mam testy, keke

ale powodzenia Smile
2003-04-28 15:15:18
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

kurde, żołnierze co wy marudzicie? Matura?? ta farsa?? ja mam prace dyplomową do obronienia (a jeszcze nie naisałem)!!

hehe ale wiem jak to jest ;P stres, biegunka itp Buahahah, męczcie się ! a pożniej będziecie sięsmiali Wink na pocieszenie powiem wam żekażdy egzamin na studiach jest jak matura Wink (a szczęscie po 4 człowiek obojetnieje i wszystko już mu zwisa;))

ale będeza was trzymał w kciuki, baaa wypije nawet piwko. Bedzie dobrze :D

Ps. Rogue, ja myślałem żeś ty student ;0
2003-04-28 16:57:50
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Wszyscy sie tak stresuja przed matura (ja zreszta tez sie stresowalem Wink) a to najprostsza klasowka w historii szkoly sredniej! Nauczyciele podpowiadaja, potrafia byc mili, nawet ci najgorsi i najbardziej pojebani. U mnie nauczycielka matmy przez 4 lata tepila wszystkich, srednia ocen z matmy byla ok 2,9, a na matursie rozwiazala jedno zadanie na tablicy!!! Nie jest to moze regula, ale w 95% szkol matura to farsa i pestka. Takze uszy do gory Smile
2003-04-28 17:58:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

[blockquote] kurde, żołnierze co wy marudzicie? Matura?? ta farsa?? ja mam prace dyplomową do obronienia (a jeszcze nie naisałem)!!
hehe ale wiem jak to jest ;P stres, biegunka itp Buahahah, męczcie się ! a pożniej będziecie sięsmiali Wink na pocieszenie powiem wam żekażdy egzamin na studiach jest jak matura Wink (a szczęscie po 4 człowiek obojetnieje i wszystko już mu zwisa;)) ale będe za was trzymał w kciuki, baaa wypije nawet piwko. Bedzie dobrze Very Happy
Ps. Rogue, ja myślałem żeś ty student ;0[/blockquote]

Hie hie popieram powyzsze! Matura to jeden z najlzejszych egzaminow jakie mialem... chyba trudniejszy byl wstepny do liceum... Ludzie! Nie dajcie sie zwariowac! To tylko glupi egzamin, do ktorego przygotowywano was - czy chcieliscie tego czy nie - przez 4 lata. Na studiach dostajecie liste ksiazek - nikt wam tego nie wytlumaczy - i w zasadzie w 2 tygodnie trzeba przyswoic tyle co w 4 lata liceum z jednego przedmiotu - i czlowiek jakos przezyl i zdawal... Z perspektywy czasu matura jest smieszna igraszka, ale oczekiwania - presja rodziny itp. moze zwiekszyc wydzielanie kwasu... zaladkowego Wink
Wyluzujcie - to tylko egzamin - jak nie zdacie... to zdacie pozniej... nic sie nie stanie - pracy i tak nie ma Very Happy
Trzymam za wszystkich qciuki!!!!!! POWORZENIA!
2003-04-28 21:10:13
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Oghm

Private First Class

co sie boicie? Bez matury mozna pracowac. Koparka reczna ziemia-powietrze teraz w modzie wiec nie ma co sie martwic... Zawsze jakas perspektywa na zycie jest...
A powaznie to trzymam kciuki. Zebyscie pozdawali to co zdac chcecie:D
2003-04-28 21:36:50
anika

Corporal

[red] powodzenia .
słuchajcie starszych-nie dajcie się zwariować Smile)))[/red]
2003-04-29 01:12:24
Surtsey

Lieutenant Colonel

Rany..

.. jak pomyśle, że mnie czeka za rok matura, to już mnie skręca..

Trzymam za was kciuki ludzie, hmm co sobie wybraliście jako przedmiot dodatkowy ?
2003-04-29 08:22:23
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

Wy to macie problemiki...
Matura jest prosciutka, ludzie, wyluzujcie sie.
Bedziecie ja cieplo wspominac z powodu fajnych imprez.

Ja od kilku lat sam wpisuje sobie oceny na studiach, tylko co trudniejsze przedmioty zaliczam. Na poczatku sie denerwowalem, ze wpadne, ale do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic. Smile
Dwa dyplomy obronilem, technika i inzyniera, niedlugo bedzie magister. Do szkol chodze od 21 lat, juz nie mam cierpliwosci, a wy zawracacie glowe jakimis maturami!!!
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Wezcie sie w garsc zolnierze, i skopcie im tyłki!!!!!!!
2003-04-29 17:33:19
anika

Corporal

[red] 21 lat ???
Czy to już się kwalifikuje pod ....zboczenie Wink ????

oczywiście to jest żart .
[/red]
2003-04-30 01:36:59
J.Vasquez

Captain

Panowie..panie Smile kto tu marudzi, wszysyc sie rzucili na nas a ja tu tylko..ten tego troszkę sie wyladowałam Very Happy
NIE BOJĘ SIĘ MATURY!!!!! mam powtorzyć?
Gdybym sie bała siedziałabym teraz nad ksiażkami a ja w czwartek idę sobie na grilla, w piatek mam zaproszenie od kolegi na jakaś impreze..luzik Smile
Nie ma czasu nanauke.
Zreszta mam jużplan, polski zdaję na 5 minie mnei ustna...ang na 5 minie mnie ustna i tylko durnej geografi musze sie uczyc, aaaa tam do niczego mi nei jest potrzebna, trzeba było cos wybrać i juz.
No i tak moi drodzy wyglada Vasquez przed maturą.
Zdrowie wazniejsze Very Happy
2003-04-30 07:29:55
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

[blockquote]
NIE BOJĘ SIĘ MATURY!!!!! mam powtorzyć?
[/blockquote]

Co muwiłeś żołnierzu? NIE SŁYSZĘ!!!!!!
2003-04-30 08:20:45
J.Vasquez

Captain

wrrrrrr a chcesz mieć śliczny odcisk bucika na swoim tyłku? Very Happy
Tak myślałam ze nie :P

i NIE BOJĘ SIĘ MATURY!!!! RazzRazzRazz
2003-04-30 08:28:22
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

To jest duch walki!! idz i zagryś ich wszystkich !! Very Happy
2003-04-30 08:46:14
anika

Corporal

[red] END ....?
Jak poszło ?Maturzyści Smile[/red]
2003-05-10 13:21:05
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Matura

No cóż, nie lubię prorokować, ale coś tam napisalem - z polaka 9 stron, zaś na hist., na temat źródłowy - 10 Very Happy Zobaczymy 21 maja i potem, na ustnych. Oby dobrze.
Pozdr
2003-05-10 13:29:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

Ja z polaka na 10 stron a z ang..no jak to z ang szczeliłam wypracowanko o ksiazkach....nie wiem jak to bedzie ale zdałam ;D
2003-05-10 19:41:35
Suchy
F161

MODERATOR

OFICJALNIE PROSZE O PODANIE WYNIKOW TEGOROCZNYCH MATUR PISEMNYCH NASZYCH FORUMOWICZOW :)

Wyniki juz chyba macie, nie :>
2003-05-13 18:45:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

jak sa jakies zle stopnie to macie szlaban Very HappyVery HappyVery Happy
2003-05-13 19:34:21
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu