Autor |
Temat: AvP2 i serwer dedykowany SKY |

Captain
|
AvP2 i serwer dedykowany SKY
NO! Odpalilem wreszcie AvP2, i powiem wam *tym co nie wiedza ) ze gra jest okropnie miodna, i strasznie wbija w ziemie. Na pierwszym poziomie, grajac predatorem, czlowiek skacze sobie z drzewka na drzewko jak motylek, odcina biednym naukowcom glowy jak motylek i wogole czuje sie jak motylek
No a jak mi sie znudzilo skakanie z drzewka na drzewko, to ja radzil CIACHO (thx Man!) wrzucilem sie na serwer SKY.
Rany!! Takiego lomotu (nigdy wczesniej nie mialem stycznosci z mulitplayerem) to nie zebralem od czasow, jak sie wisnickim lysym nie spodobaly moje spodnie, no hem, nie wazne. (nie zlosc sie Suchy )
Ale co tam, smierc po 20 sekundach od respawna to nie taki zly wynik
W kazdym razie od dzisiaj cwiecze, i w sumie mam na tyle czasu ze bede na SKY codziennie (CIACHO, jak juz zlapie jakis poziom grania, to zaczne sie dorzucac na utrzymanie serwera )
Ale po co ja ten topic zalozylem ha?
Zeby sie chwalic, jak to wszystkich w 20 sekund?...ekhu...ee? Nie
Mam poprostu taka propozycje, zeby pod tym topiciem majacy troche czasu i mozliwosci forumowicze (czyli my, jakby ktos nei wiedzial ) mogli sie umawiac na potyczki na SKY.
A serwer chodzi naprawde ladnie, przez chyba w sumie trzy godziny gry nie mialem zadnego laga
nom, tyle chyba  ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-04-17 01:37:28
|
|
MODERATOR
|
Ja bede dzisiaj od 23
Chyba ze mial duzego pinga to pykne w CS-a.
|
|
2003-04-17 07:04:25
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
hehe, przypomniał misię topic gdzie rozważaliśmy która gra jest lepsza, AvP czy AvP2 I widzę że zyskuje kolejnego sprzymierzeńca:D
Co do Multi - ;( tojuż tylko wspomnienia jak pyakałem niemal codziennie w AvP2 -moimulubinym trybem było - Over-coś (jedna rasa się broni). NIestety cdkey jużnie działa ( (hliP) ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-04-17 08:10:01
|
|

Lieutenant Colonel
|
zazdrość
mnie zrzera jak was słucham, bo w AVP2 se wogóle na razie nie pogram, a w sieci z wami i tak na razie też nie bo Golda zdobędę dopiero za dwa tygodnie  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-17 15:55:10
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
Jupiiiiii :D:D:D
Znów mogę grać w Avp2  :D
Jako że miło mi się grało na SKY (choć dostałem niezłe baty ;P), mam pytako:
Czy instnieje jakiś polski server (a może nawet "SKY") na którym można zagrać Overrun?? ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-04-27 15:02:40
|
|

Captain
|
Na Sky jest tylko Team Deatchmatch
Rany, odgrzebałem ten topic, az mi sie fajnie zrobilo, tak niedawno to bylo , A teraz jestem snajperem klanu kotry wyewoluowal ze [SKY-Elite] i mam admina , ehh :p
www.therion-clan.prv.pl
lol ____________________________________ I work for the company, but other than that I'm an okay guy.
|
|
2003-09-03 18:47:18
|
|
|