Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: AvP2 i serwer dedykowany SKY
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

AvP2 i serwer dedykowany SKY

NO! Odpalilem wreszcie AvP2, i powiem wam *tym co nie wiedza Very Happy) ze gra jest okropnie miodna, i strasznie wbija w ziemie. Na pierwszym poziomie, grajac predatorem, czlowiek skacze sobie z drzewka na drzewko jak motylek, odcina biednym naukowcom glowy jak motylek i wogole czuje sie jak motylek Very Happy
No a jak mi sie znudzilo skakanie z drzewka na drzewko, to ja radzil CIACHO (thx Man!) wrzucilem sie na serwer SKY.
Rany!! Takiego lomotu (nigdy wczesniej nie mialem stycznosci z mulitplayerem) to nie zebralem od czasow, jak sie wisnickim lysym nie spodobaly moje spodnie, no hem, nie wazne. (nie zlosc sie Suchy Very Happy )
Ale co tam, smierc po 20 sekundach od respawna to nie taki zly wynik Very Happy
W kazdym razie od dzisiaj cwiecze, i w sumie mam na tyle czasu ze bede na SKY codziennie (CIACHO, jak juz zlapie jakis poziom grania, to zaczne sie dorzucac na utrzymanie serwera Razz)
Ale po co ja ten topic zalozylem ha?
Zeby sie chwalic, jak to wszystkich w 20 sekund?...ekhu...ee? Nie Smile
Mam poprostu taka propozycje, zeby pod tym topiciem majacy troche czasu i mozliwosci forumowicze (czyli my, jakby ktos nei wiedzial Very Happy) mogli sie umawiac na potyczki na SKY.
A serwer chodzi naprawde ladnie, przez chyba w sumie trzy godziny gry nie mialem zadnego laga Very Happy
nom, tyle chyba Very Happy
2003-04-17 01:37:28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Ja bede dzisiaj od 23 Smile
Chyba ze mial duzego pinga to pykne w CS-a.
2003-04-17 07:04:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

hehe, przypomniał misię topic gdzie rozważaliśmy która gra jest lepsza, AvP czy AvP2 Smile I widzę że zyskuje kolejnego sprzymierzeńca:D

Co do Multi - ;( tojuż tylko wspomnienia jak pyakałem niemal codziennie w AvP2 -moimulubinym trybem było - Over-coś (jedna rasa się broni). NIestety cdkey jużnie działa Sad( (hliP)
2003-04-17 08:10:01
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

zazdrość

mnie zrzera jak was słucham, bo w AVP2 se wogóle na razie nie pogram, a w sieci z wami i tak na razie też nie bo Golda zdobędę dopiero za dwa tygodnie Sad
2003-04-17 15:55:10
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Jupiiiiii :D:D:D

Znów mogę grać w Avp2 Very HappyVery Happy:D

Jako że miło mi się grało na SKY (choć dostałem niezłe baty ;P), mam pytako:

Czy instnieje jakiś polski server (a może nawet "SKY") na którym można zagrać Overrun??
2003-04-27 15:02:40
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Na Sky jest tylko Team Deatchmatch Razz
Rany, odgrzebałem ten topic, az mi sie fajnie zrobilo, tak niedawno to bylo Smile, A teraz jestem snajperem klanu kotry wyewoluowal ze [SKY-Elite] i mam admina Very Happy, ehh :p Very Happy
www.therion-clan.prv.pl
lol
2003-09-03 18:47:18
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu