Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: OBCY... AUDYCJA RADIOWA :)
Suchy
F161

MODERATOR

OBCY... AUDYCJA RADIOWA :)

Jest taki plan i checi i co najwazniejsze mozliwosc. Strona www.aol.pl ma swoje internetowe radio. Moze nie jest to "RMF FM" czy "Radio Z" ale na poczatek wystarczy. Jest mozliwosc prowadzenia cyklicznej audycji radiowej o obcym, gigerze i wszytskim scisle zwiazanym alienowym tematem. Ale musimy miec scisle okreslony dokladny plan co i jak. Jak program mialby przebiegac i co w nim mialo by byc. Wszysttkie propozycje sa mile widziane. Propozycje felietonow i co tam wymyslicie. Audycje prowadzilby... Vys Smile
Tak wiec sprezajcie sie i wytezajcie mozgownice, zeby znowu pomysl nie spalil na panewce. Z pewnych zrodel wiem, ze to radio ma niedlugo dostac tez kooncesje na nadawanie w normalnym eterze (rejony Krakowa, pozniej moze dalej Wink), wiec mielibysmy pierwsza na swiecie cykliczna audycje o Obcym.

Now move it people!!!

O szczegoly i inne pierdoly walcie do Vysa, ew. do mnie Smile
2003-04-11 18:46:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Zalozenie jest proste, bedzie sie cos dzialo, bedzie audycja, pierwszy kwietnia juz byl wiec to nie dowcip Very Happy
Ale jak to juz jest, przewaznie wszystko zalezy od was Very Happy
Bo sami z Suchym bez wsparcia nie wyrobimy
2003-04-11 18:57:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

JEEEEEEE

HURAAAAAAAA, NA TO CZEKAŁEM, CO JA GADAM - CZEKALIŚMY CAŁE NASZE ŻYCIE !!! NIE ZMARNUJMY TEJ NIEPOWTARZALNEJ OKAZJI !!!! WSPOMAGAJMY VYSGOTKA I SUCHEGO !!! DALEJ DALEJ !!!! NAPISZCIE CO SĄDZICIE !!! SZYBKO I DUŻO ALBO WOLNO I DUŻO, ALE NAPISZCIE !!!! TO WAŻNE !!!!
2003-04-11 19:04:23
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

No pewnie ze jestem za, tylko idiota byłby przeciwko.
Teraz trzeba sie tylko do roboty zabrać
2003-04-11 20:29:52
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

I'm back ;-)

Hmmm.. czy ja wiem czy tylko idiota... pomysl mi sie podoba, ale szczerze mowiac nie chce, zeby to radio bylo nastepna radiostacja :/
Chociaz jak kiedys uslyszalem: "Embrace a dream that was a nightmare only yesterday..." :)

tylko nie zgwalccie i nie zglanujcie mnie za to, co powiedzialem Very Happy
2003-04-11 21:41:44
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

to porzadne radio.
I bardzo tolerancyjne, Rogue podeslal kawalek ktorego radiostacja i zadne inne by niepuscilo, a tam prosze, poszedl jak tylko dostali.
Zreszta to radio dopiero sie rozwija, i bylaby to jedna z peirwszych cyklicznych audycji poza dziennikiem
Very Happy
2003-04-11 22:49:53
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

NO NO jestem ZA a nawet Naprzeciw!!!

Oryginalny pomysł - tego jeszcze ludzkie, a tym bardziej OBCE ucho (jesli je mają) jeszcze nie słyszało... To by było coś nie z tej ziemi Very Happy. Tylko trza by sie zastanowic o czym tam gadac. Takie pytanie z innej orbity - ile mialby trwac taki program - chodzi o minuty jednej audycji?
Na poczatek - tzn. pierwsza audycja - trzebaby omówic poczatki powstania sagii - kto to wszystko wymyslil i takie tam pierdoly, aby wciagnac sluchaczy - w tle muza z filmu rzecz jasna - przerywniki to lepsze kawalki z filmu i oryginalne teksty, a moze jakas futurystyczna muza... Trza by zadbac o klimat.. Pozniej omowienie nastepnych czesci, ciekawostek i takich tam jak info o imprezach, maratonach kinowych i qrna zadnej komercji!!!!!!! Tak to widze na poczatek.. Razz
2003-04-11 23:42:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

wszyscy tak to widza...
ps. fajny avatarek
2003-04-11 23:52:51
Suchy
F161

MODERATOR

Yeah. Widze ze jest ruch w temacie :)

No i witam Gothmog Smile
2003-04-12 00:04:53
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

3 rano mamo

teraz czekamy na splyw ciekawych materialow (bardziej) i propozycji Very Happy
2003-04-12 03:05:51
Surtsey

Lieutenant Colonel

Radio, hmmm

To bardzo ciekawy pomysł, oczywiście jestem za!
Naturalnie trzeba zadbać o klimat, bo klimat jest najważniejszy, szczególnie w AlienRadio. Najlepszy byłby taki, który przyprawi słuchacza o gęsią skórkę :P

Aha, no oczywiście, w takim Radio nie można non stop gadać o Obcym, więc proponuję połączenie radia o obcym z pierwszym w Polsce radiem o Man UTD, transmisja meczów na żywo i takie bajery
Very Happy Very Happy :D

Żartuje oczywiście, w życiu byście się na to nie zgodzili, he, he

I jeszcze zrobimy kącik poezji o obcym, w którym ja, Vas i Vyso będzimy grać pierwsze skrzypce Very Happy
2003-04-12 10:29:35
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

ja i poezja?!? Za żadne skarby!!!! Czy ktoś czytał ze ja w życiu nic nie napisałam?! Bez takich żartow proszę bo sie zaczynam kobieta czuć Wink
2003-04-12 13:18:27
Surtsey

Lieutenant Colonel

sorry Vas,

pomyłka, to miał być wiersz nie Twój, ale Twojego kumpla Razz
2003-04-12 13:31:29
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Ja i wiersze?
e, nie, nie lubie poezji i nie umiem, w prozie sie lepiej czuje.
Very Happy
Gothmog?
Czy krolowa na twoim avatarku uzywa colgate?
Very Happy
2003-04-12 14:41:43
Gothmog
Liberate tute me!

Staff Sergeant

[blockquote] Gothmog?
Czy krolowa na twoim avatarku uzywa colgate?
Very Happy[/blockquote]

... Oczywiście ;P - wygrała miedzygalaktyczny konkurs - nagroda? No cóż - testowanie najnowszej pasty wybielającej - A czy TY VYSO - masz zęby zdrowe na siódemke ?!!! Very Happy
2003-04-13 00:43:24
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 1948849 m_swiatek Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jakie zeby?
2003-04-13 03:20:56
J.Vasquez

Captain

buahahahaha
2003-04-13 16:10:01
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

1. Witaj Gothmog

2. Radio - TAK

Nie tylok należy rozpocząć od histori Obcych, ale myślę że można by też czytać słuchaczą nowe opowiadanka Obcychy Smile, mamy tu przecieżodpowiednie głowy od tego Very Happy
2003-04-14 08:32:49
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Opowiadanka ?? Gdzie ...kto ???
2003-04-14 14:47:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

no wlasnie :)

"...a tera opowiadanie rogue'a pt. marzniecie na sniadanie.." Wink
2003-04-14 17:01:59
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Strona: 1, 2  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu