Autor |
Temat: Może było.... ale kolejny film z obcym (druoplanowa rola, a |

MODERATOR
|
Może było.... ale kolejny film z obcym (druoplanowa rola, a
Mowa o krótkometrażowym filmie animowanym ChubbChubbs, który wygrał Oskara (pokonując Katedrę).
Na samym początku jest przepiękna scena z obcym
(oraz mnóstwo innych postaci z filmów fantastycznych ;-)
Zachęcam do obejrzenia ) ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2003-04-01 10:27:19
|
|

Lieutenant Colonel
|
To musi...
... być dobry film, skoro pobił Katedrę.
Na początku byłem wściekły, że Polak nie wygrał Oscara, ale skoro mówisz, że w zwycięskim filmie występuje Obcy, to zmieniam zdanie  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-01 13:11:17
|
|

MODERATOR
|
hehe dokladnie tak samo do tego podszedlem :-)))
I jeszcze jedno - to nie jest zart primaaprilisowy
) ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2003-04-01 13:13:48
|
|

Major
|
...pisalem juz o tym na forum...
...ale film w porownaniu z 'katedra' to jakis banal... (( totalna kompromitacja - poza chumorem i dobrze zrobiona animacja nic do sztuki nie wnosi... ____________________________________ phaj sanky [:
v_irus@interia.pl
|
|
2003-04-01 13:45:18
|
|

Lieutenant Colonel
|
Katedra...
.. to cudo, specjalnie na ten majstersztyk czekałem do 1 w nocy i nie zawiodłem się, w pewnym momencie gapiłem się jak zaczarowany, nie mogłem uwierzyć, że Bagiński Oscara nie dostał  ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-01 13:51:36
|
|

MODERATOR
|
dlatego zaznaczylem, zemoze juz ktos o tym pisal....
musialem przegapic. Nie czytam wsyztskiego co tu jest.
Heh... Oskara nie zawsze zyskuje "najlepszy" film. Zreszta, wszystko zalezy od nastawienia oceniacjacych. Szkoda troche Katedry.
A filmik jest zabawny ;-)
Pozdrawiam ____________________________________ Uwazaj o co prosisz bo mozesz to dostac
|
|
2003-04-01 13:52:09
|
|
SAMMAEL
Not bad for a human
|

Lieutenant Colonel
|
[blockquote] I jeszcze jedno - to nie jest zart primaaprilisowy
)[/blockquote]
heh dopiero do mnie teraz dotarło że dziś ten DZIEŃ masz szczęście że to nie żart, ściąganie 50mb pliku przez podem 56k wcale nie jest zabawne Mam nadzieje że już jutro będe mógł coś powiedzieć na temat tej produkcji.
Ps. dopuki się nie dowiedzialem że w filmie występuje Obcy, wogóle nie obchodziła mnie ta produkcja.
Pss. no wreście sięzassało , troszkesię rozczarowałem - ten Obcy jest tylko przez 1 sec , filmik owsze fajny, smieszy ale mi się Katedra zdecydowanie bardziej podobała. Ale czego się można było spodziewaćpo ahmerykanskiej społeczności? Chubb jest smieszy prosty i kolorowy -dlatego wygrał. ____________________________________ Nie dyskutuj z idiotami, najpierw sprowadzą cię do swojego poziomu a potem pobiją doświadczeniem.
|
|
2003-04-01 14:20:23
|
|

Lieutenant Colonel
|
off topicowo, ale też o oscarach i drugoplanowaej roli
Kiedy Bagiński Oscara nie dostał, wściekałem się i
mówiłem, że ci z tej akademii na niczym się nie znają, ten zwycięski film w który gra obcy mnie uspokoił, ale najważniejsze dla mnie było jeszcze coś...
W Hollywood są dwie aktorki, które w równym stopniu przyprawia mnie o szybsze bicie serca.
O pierwszej nie muszę opowiadać ( )
Natomiast drugą jest zdobywczyni Oscara za najlepszą drugoplanową rolę żeńską - Kasia Zeta - Jones. Kilka lat temu widziałem film Osaczeni i wtedy mnie zatkało,myslałem gdzie takie diamenty jak Catherine, się rodzą ? Odpowiedź : w Walii.
Poprostu ta pani mnie zaczarowała i jest tak aż do dziś, dlatego z całego serca gratuluję jej nagrody, aż trudno było uwierzyć, że to co wyprawiała w Chicago to była ona, nie kaskaderka , a jednak... ____________________________________ zapraszam_do_dalszej_prawdziwej_dyskusji.
|
|
2003-04-07 09:38:11
|
|
|