Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: Czemu nie ma ALiena 5
Alien

Private

Czemu nie ma ALiena 5

Czemu nikt niechce nakręcić aliena 5
Pozdrawiam
2003-03-28 19:15:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Nakrecic chca, tylko nie moga sie zdecydowac, kto, co jak i ZA ILE.
2003-03-28 19:50:27
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
J.Vasquez

Captain

kto: jakiś rezyser
jak: najlepiej kamerą
za ile: za ile bedzie trzeba Smile
2003-03-29 12:55:51
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

hmmm

nie "jakiś" reżyser tylko James Cameron
Kamera się zgadza

za ile= za bardzo dużo pieniędzy (i żeby znowu Aleny nie wyglądały jak z gumy, i żeby zatrudnili
tych aktorów z A2 Very Happy )

I będzie full wypas
2003-03-29 12:58:15
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Alien

Private

Camoron Nakręci Aliena?

[red]To hyba dobrze [/red]
2003-03-29 14:18:40
J.Vasquez

Captain

Alien on chyba wyrazał swoje szczere nadzieje niz fakty, zresztą niech sam powie.

Ja tam proponuję Aronofsky'ego, Cameron już miał swojego alien(s)a, niech sie inni teraz pobawią.
2003-03-29 14:29:25
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Nie wiadomo kto nakreci Alien 5. Oprocz setek plotek na ten temat nie wiadomo NIC konkretnego.

Teraz zamiast "Alien 5" zobaczymy niestety predzej "Alien vs Predator" :(

Plotki o "Alien 5":

http://www.planetavp.com/amr/films/a5/a5.html

http://www.cinescape.com/0/search.asp?q=alien+5&search_where=aff&aff_id=0&pn=&ok=Editorial&x=6&y=7

I pamietajcie, ze nic tam nie jest pewne.
2003-03-29 14:33:42
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Wydaje mi sie ze przez najblizsze kilka lat Aliena5 nie zobaczymy, z bardzo prozaicznego powodu.
20th century Fox, wywalilo juz kilkadziesiat milionow dolarow na AvP Jacksona, i gdyby wylozyli kolejne kilkadziesiat, a film Jacksona okazalby sie porazka, to wtedy polecieli by podwojnie, na AvP, i na Alienie5, ktory wyszedlby troche pozniej.
Bardziej prawdopodobne jest to, ze, hm, jesli film Jacksona okaze sie hitem, to wtedy dopiero wytwornia zainwestuje kase w kolejny film o obcych.
Mam tylko nadzieje ze predatorzy w AvP, nie beda wygladali tak Power Rangerowo, jak w dwojce [scena w ktorej predator wchodzi po scianie, i widac jak mu sie zginaja konce gumowych paluchow, nie trzymajace sie niczego Sad]
2003-03-29 18:18:03
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

ja myślę, że

w ogóle go możemy nie zobaczyć, gdyż jak powiedzial Vys najpierw będzie AvP i liczenie zysków, no a poza tym Siggy nie staje się młodsza, a ja osobiście nie chciałbym ogladać jakiegoś badziewia z ponad 50 letnią "staruszką" walczącą wciąż z tym samym, a i Alien bez niej to też nie Alien
2003-03-29 20:08:09
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jak dla mnie to alien spokojnie moze sie obyc bez siggi... ile juz powstalo swietnych historii z obcymi bez jej udzialu? Nie chcialbys naprzyklad zobaczyc, no nie wiem, ekranizacji ALIENS: LABIRYNTH? albo cos w tym stylu?
2003-03-29 20:34:09
Surtsey

Lieutenant Colonel

[blockquote] w ogóle go możemy nie zobaczyć, gdyż jak powiedzial Vys najpierw będzie AvP i liczenie zysków, no a poza tym Siggy nie staje się młodsza, a ja osobiście nie chciałbym ogladać jakiegoś badziewia z ponad 50 letnią "staruszką" walczącą wciąż z tym samym, a i Alien bez niej to też nie Alien[/blockquote]

Już ustaliliśmy w temacie "Obscena", że Ripley w nowym filmie zagra Pam Anderson Very Happy Very Happy Very Happy
2003-03-31 08:54:14
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

[blockquote] Nie chcialbys naprzyklad zobaczyc, no nie wiem, ekranizacji ALIENS: LABIRYNTH? albo cos w tym stylu?[/blockquote]

nie chciałbym Vys .... bardzo bym nie chciał.
Sczerze mówiąc, juz sam fakt ekranizowania gry komputerowej i realizacja idiotycznego pomysłu łączenia Predatora z Obcym, wystarczająco mnie przygnębia, a drżę na samą myśl, że ktośmógłby kręcić którakolwiek z badziewnych książek lub komiksów żerujących na popularności sagi filmowej.
2003-03-31 11:37:10
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

a ja bym wolal serial o Colonial Marines i powolne wprowadzanie z odcinka na odcinek watku Obcych
2003-03-31 13:51:54
Kolabor
Uuuuu...

Major

dokladnie Turek

kto chce zobaczyc ekranizacje marines by Rogue niech podniesie reke do gory Very HappyVery HappyVery Happy
2003-03-31 14:13:30
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

[blockquote]
nie chciałbym Vys .... bardzo bym nie chciał.
Sczerze mówiąc, juz sam fakt ekranizowania gry komputerowej i realizacja idiotycznego pomysłu łączenia Predatora z Obcym, wystarczająco mnie przygnębia, a drżę na samą myśl, że ktośmógłby kręcić którakolwiek z badziewnych książek lub komiksów żerujących na popularności sagi filmowej.[/blockquote]

Akurat ALIENS LABIRYNTH to wg mnie niezly pomysl. Zajebisty komiks i chyba najlepsza fabula ze wszystkich historii komiksowych o alienie. Napewno wolalbym to niz AvP.
2003-03-31 18:07:48
Rogue
Hisss Majesty

Lieutenant Colonel

Kolabor, rumienię się Very Happy
2003-03-31 21:47:53
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 4152914 Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu