Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Strona: 1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: SPRAWy PORZADKOWE
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

SPRAWy PORZADKOWE

Kilka kwesti porzadkowych - jak zostana zaltwione to usune tego topica zeby nie zasmiecal forum.

Przepraszam jeszcze raz wszystkich ktorym cos obiecalem i odwlekalem - teraz mozemy to zalatwic, bo pierwszy raz od dlugiego czasu po zaplaceniu rachunkow zostalo mi pare zlotych w kieszeni... i mam pozyczona nagrywarke :)

1)Obiecalem ksiazki ktore mam w podwojnych egzemplarzach - prosze jeszcze raz tych ktorzy na nie reflektowali o podanie swoich adresow - najlepiej sprawdzcie poczte ktora mi wysylaliscie i wyslijcie tego samego maila jeszcze raz

2)Obiecane plyty - jeszcze raz prosze przypomniec co komu obiecalem i podac adresy pocztowe (kompletne z kodami!!!)

z tego co pamietam:

-- komus archiwke calej strony
-- komus alien comic book adventure
-- zestaw filmow dla Virusa Kolabora i innych [paczka pojdzie na adres Virusa - Virus przypomnij mi go]
-- t2 directors cut
-- near dark
i co jeszcze tam mialo byc??

Virus, please podeslij w koncu finalna wersje okladki do Manuala...

Jak ktos jeszcze cos cche (byle z umiarem) to niech sie kontaktuje na maila lub dopisze wtym topicu!
2003-03-27 13:58:44
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Ciacho , jakby dało radę - podesłałbys mi plytkę legacy na divx ? jakoś z nikąd nie mogę jej dorwać ! thnx !!!
2003-03-27 15:20:07
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Mares, co z fotami tatuazy? Smile
2003-03-27 15:33:30
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
mares
Hitman

First Lieutenant

Suchy , widziałeś jaką mam sklerozę ?! na razie mam jedno , ale trochę lipne . muszę je ciachnąć na cyfrówce i Ci podeslę Wink
2003-03-27 16:58:56
v i r u s

Major

odnosnie porzadkow...

...niby kazdy forumowicz ma prawo do anonimowosci ale:
gdyby w kazdym profilu pojawila sie wzmianka z jakiego miasta pochodzimy umozliwilo by to np sprawna wymiane danych... np: ktos nie ma filmow a chce miec... czy inne bzdety - podanie miasta pozwoli na latwiejsza wedrowke stuffu.

odnosnie filmow od Ciacha to niech kazdy powie co tam chce. dla mnie t2, neardark, condomkillers (jak masz), dark star, returner (czy jak mu tam...) i moze ktos wie skad mozna lyknac 'swissmade' z gigerowskim stuffem?
a okladka niedlugo poleci... narazie oswajam sie z tabletem w photoshopie... reszta w mailu

v_irus@interia.pl
2003-03-27 17:04:46
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 4179076 Odpowiedz z cytatem
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Jakby sie dalo, to ja poprosze Comic Book Adventures, i tez condomkillers (ak nie masz to i tak spozo) odebrac moge osobiscie, zwracajac za plytki, bo jakos tak wyszlo ze z kraka jestem Very Happy
2003-03-27 17:23:25
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
TuReK
Weyland Yutani CEO

Captain

[blockquote] dark star[/blockquote]

oooo, to jest film jakich malo Smile
pierwowzor obcego hehehehe
2003-03-28 08:51:38
Schamann
...but there are

First Sergeant

Virus

Daj skopiować NearDark i DarkStar'a jak już zbiorczą wysyłkę od Ciacha dostaniesz Smile
2003-03-28 09:33:22
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Mares: podaj adres przez maila to dostaniesz legacy.

Vysygotek: tez podaj adres przez maila - posle poczta bo mam poczte tuz kolo domu a ostatnio zaltany jestem... kiedys sie umowimy na jakies piwo czy obcego jak go gdzies beda grac ale tym razem plyty posle ci poczta.

Cos jeszcze komus? Bo jak juz nagram i posle to nie bedzie odwrotu...
2003-03-28 16:47:34
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

I jeszcze jedno

Zapomnialem napisac... niestety musze was rozczarowac... nie posiadam DARK STAR Sad ... ale w zamian moge wam zaproponowac to: http://us.imdb.com/Title?0105242

Tez Dana O'Bannona Smile [oczywiscie bez polskich napisow]
2003-03-28 17:22:08
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Wyslalem ci maila z adresem Smile
Jak odlecisz juz calkiem, to powiedz zorganizujemy sobie zlot krakowski Razz
2003-03-28 19:15:49
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Mares: jak chcesz to legacy to odezwij sie szybko i podaj adres pocztowy... jak sie nie odezwiesz do jutra max pojutrza to bedzie po fakcie - nie bede smarzyl kopi na zapas (nagryware musze oddac), ani dwa razy na poczte latal i stal w kolejkach...
2003-03-30 19:18:22
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Rozdzial ksiazek:

Majkel - ALIENS
Mefisto - ALIEN 3
Sammel - AZYL

Myslalem ze da sie to jakos rozdzielic zeby wszyscy byli zadowolenie... niestety okazalo sie ze wasze listy priorytetow sa dokladnie identyczne... w zwiazku z tym decydowala kolejnosc zgloszen. Ksiazki sa juz zaadresowane i jak mi sie uda zostana wyslane jutro.

Plyty dopiero zaczalem nagrywac - zostana wyslane gdzies w tygodniu - pewnie gdzies pod koniec tj czwartek/piatek.
2003-03-31 02:33:12
Kolabor
Uuuuu...

Major

ciacho

mam prosbe... do T2 jest podlaczona alternatywna wersja zakonczenia- podeslesz mi ja? i masz moze jak skombinowac T1 w jak najlepszej wersji???
2003-04-01 08:49:09
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

Alternatywne zakonczenie do T2 jest nagrane jako osbny plik na plytach ktore pojda do virusa... od niego wez jak juz je otrzyma Smile
2003-04-01 12:50:18
Majkel
THIS TIME IT'S WAR !

Captain

[blockquote] mam prosbe... do T2 jest podlaczona alternatywna wersja zakonczenia- podeslesz mi ja? i masz moze jak skombinowac T1 w jak najlepszej wersji???[/blockquote]

@ Kolabor

Moge Ci to przeslac przez gadu-gadu, zajmuje ok. 30 MB, w sumie nic szczegolnego, lepsza jest scenka T1000 badajacego pokoj Johna ; )

-------

[yellow]DZIĘKI CIACHO ZA KSIĄŻKĘ ![/yellow]
2003-04-02 20:00:28
SAMMAEL
Not bad for a human

Lieutenant Colonel

Własnie przyszła do mie Pani poczta, z książką od Ciaha.

:D[b] DZIĘKI CIACHO [/b]:D

To pierwszo moja książka o Obcym (tak, tak smutne ale prawdziwe)!

Dzięki, dzięki!
2003-04-03 12:10:44
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

mój dzień pełen niespodzianek

Tak oto stałem się dziś szczęśliwym nabywcą 3 rzeczy: Giger ARh+, Obcego 3 od Ciacha (wielkie dzięki!) oraz Powrotu Mrocznego Rycerza (niewiele ma wspólnego z Obcym, ale się cieszę). Tak oto rzekłem
2003-04-03 20:26:55
Vysogotek
Weyland Yutani

Captain

Ja za to wygrzebalem druga teczke prasowych wycinkow o obcym Smile duuuuzo Razz, kurcze ten tekst o LB-462, czy jak to tam, o obcym co we wrzesniu lecial, to chyba we wszystkich gazetach bylo, tylko nie wiem w jaki sposob. Zlokalizowalem nowe wycinki, bodajze z magazynu "Click Fantasy" i tam bylo dokladnie tak samo jak w pozostalych, tych co CIACHO pisal.
No, i w niedziele bede mial plytki.
Ehhh, jak paczek w masle Smile
2003-04-03 21:48:38
Mefisto
LOCO

Lieutenant Colonel

BTW

pierwszy zamawiam stuff dla Virusa (oczywiście po nim samym Very Happy)
2003-04-05 00:25:05
Strona: 1, 2, 3  Następna Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu