Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: RETURNER nastepca AVALON'u !
CIACHO
"GAME OVER, MAN!"

MODERATOR

RETURNER nastepca AVALON'u !

Wlasnie obejrzalem THE RETURNER - kolejna wysokobudrzetowa produkcje SF z Japoni i postanowilem skrobnac o niej pare slow.

Film z czystym sercem moge kazdemu polecic - ssalem go z bolami z emuli przez ostatie pare dni (2 cd) napalony jak nie wiem, po tym co przczytalem o nim w necie i uslyszalem od kilku znajomych.

Film moze nie okazal sie az takim "kozakiem" jak oczekiwalem - ale obejrzalem go naprawde z przyjemnoscia i uwazam go za rzetelny kawalek kina SF. Szkoda ze do Polski pewnie nie trafi na zadnym oficjalnym nosniku (bo na kina nie ma raczej co liczyc - Avalon trafil do nich wylacznie dlatego ze byl krecony w Polsce) - ale od czego jest divx :)

Fabula... no nie chce walnac zadnego spoilera... film jest mieszanina Terminatora (podroze w czasie), Matrixa (unikanie kul), Awalonu i Transformers... podobal mi sie na tyle ze chyba machne do niego polskie napisy Smile - wiec mozecie juz odpalac lacza i ssac go z sieci nawet jak nie mowiecie po angielsku czy japonsku :)

Nieco wiecej mozna sie o nim dowiedziec tu:
http://www.dvdasian.com/cgi-bin/dvdasian/14979.html

BARDZO POLECAM!
2003-03-24 20:23:06
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora 1540119 Odpowiedz z cytatem
Suchy
F161

MODERATOR

Generalnie jakos AVALON nie przypadl mi do gustu. Mial "to cos" i obejrzalem go z przyjemnoscia, ale czegos mimo wszystko mi tam brakowalo. Nie mam zamiaru ogladac go drugi raz.
Pozytywnym akcentem byly postacie o imionach Ash i Bishop Very Happy
2003-03-25 07:24:54
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu