Wspólne forum dyskusyjne stron:
www.aliens.ibt.pl
aliens.g4sa.net
www.fiorina.prv.pl

| PROFIL | REJESTRACJA | LOGOWANIE | SZUKAJ | TEMATY | UŻYTKOWNICY | PRYWATNE WIADOMOŚCI |
<< Poprzedni temat :: Nastepny temat >>   Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu
Autor Temat: POBUDKA, SK****SYNY! :P
Kolabor
Uuuuu...

Major

POBUDKA, SK****SYNY! :P

uff, 400-setny mail, akurat na wiosne Razz
tego, co napisalem w temacie nie bierzcie se zbyt do serca :D

Uznalem, ze skoro robi sie cieplej, milej i w ogole mozna pic jabole na legalu (Wink) czas obudzic sie ze snu zimowego...

Postanowilem, ze w te sobote odbedzie sie II Oficjalny Zlot Warszafski! (applaus, kurwa mac Wink)

Jesli ci od prognozy zapowiadaja, ze bedzie cieplo (a na to licze) zlocik moze potrwac nawet kilka godzin, co rzadko nam sie zdarza Very Happy

co do dokladnej godziny to jeszcze o tym opowiem- ranek mam zajety...

Ale nie chcialem gadac tu tylko o zlocie.
Chodzi mi o to, ze atmosfera w ostatnich miesiacach sie troche... popsula... tak wiec postanowilem wziac sie do roboty i ja troche poprawic Smile
Az dziwo, co postanowilem :P

Po pierwsze: apeluje do tych, ktorzy potrafia korzystac z profesjonalnych programow do obrobki plikow filmowych: jestem w stanie zalatwic mase programow do uzytku, ze tak powiem, "domowego" Smile Jesli ktos ma ochote na "mala zabawe" w sprawie fanFilmu, zapraszam na priva. Obecnie sam "pracuje" nad Adobe Premiere 6.5, i potrzebuje do niego sprawnej w tym programie reki Smile
Chodzi mi o to, ze mozna wspolnymi silami skombinowac cos naprawde ogromnego i porzadnego. Nie mysle o nikim szczegolnym- kazdy moze sie zalapac. Nie mowie tez, kogo chcial bym widziec w tej sprawie, bo mam nadzieje, ze sam sie odezwie w odpowiednim czasie. Pamietajcie- Agent jest wsrod was :P

Po drugie: trzeba ograniczyc zuzycie prezerwatyw do minimum Very HappyVery Happy:D

Po trzecie: suchy, rogue- napiszcie do mnie na GG, mam z wami do pogadania :)

Po czwarte: prace w sprawie smartgana zostana niedlugo wznowione!(fanfary, kurwa mac Wink)
Jest wiosna, moja dzialka jest obudowana ceglami, mozna tam nocowac, ogladac TV, nawet mozna sie juz myc Very Happy Chodzi mi przede wszystkim o garaz. Mozna tam bedzie montowac wszystko, spawac, wiercic, zrec ogorki kiszone i popijac jabolami oraz kwasem octowym Very Happy Bede w stanie zalatwic mozliwie najlepszy sprzet do wlasciwie wszystkiego Smile Zalatwie deski, rury metalowe, kraty- mase metalu i sprzetu, z ktorego bedzie mozna zrobic h*j wie co Smile Poza tym zawsze moge liczyc na 60-letnich kumpli mojego dziadka Franka, ktorzy do remontu i rozrobki sa pierwsi Very Happy

Po piate: jesli ktos umie korzystac z Adobe Premiere 6.5, niech natychmiast sie do mnie zglosi- potrzebuje malej pomocy Smile Mam do wyboru jeszcze nieszczesne VD i Windows Movie Maker Razz
Mam na glowie naprawde sporo roboty, i nie jestem na silach, by rozgryzac ten program kawalek po kawalku... Moge tylko powiedziec, ze szykuje sie cos naprawde wielkiego :)

Hm.. trace watek tematu...

Nie bede pisac, ze byc moze ten post wniesie cos na forum, bo prawdopodobnie minie on jak reszta takich postow, ale chcialbym napisac jedna rzecz: piszcie ludki, piszcie, bo wam bozia jezyk upier**li Smile

Przede wszystkim chcialbym ponowic sprawe fanFilmu. Nie rozumiem was ludzie. Gdyby kazdy dorzucil cos od siebie, praca szlaby tak lekko jak kupa w kiblu, ale zdaje sie, ze wszyscy maja na forum jakies zatwardzenie Razz

Zwracam sie wiec do Was, wierny ludu pracujacej Polski: robcie a nie myslcie, roboty nigdy za duzo! Smile

Jesli ktos sie czepia szczegolow (a mowiac szczerze mam nadzieje, ze tak bedzie) wszystko wyjasnie tu, w tym temacie, gdzie kazdy bedzie mogl sobie poczytac i pogrzac dupke przed ekranem monitora ;)

A ja sobie popracuje...

AVE
2003-03-19 21:00:13
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Schamann
...but there are

First Sergeant

Kolabor

Kolabor....

odstaw amfę.

jeśli to nie amfa - odstaw kawę.

jeśli to nie kawa - przestań słuchać Lutosławskiego :P

jeśli to nie Lutosławski - zacznij się bać.

BTW - jak tam moja Carmina Burana się miewa? I jak zamierzać wytłumaczyć czemu od tylu miesięcy jej nie oddajesz?
2003-03-20 09:24:52
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

hieh, myslalem, ze bedzie jakis odwet...

ale widocznie lejecie na to... albo na mnie

wiec, adios muchachos...

ps. Shamann: twoja carminka czeka tylko, abys sie po nia zjawil na zlocie Smile ostatnim razem Cie nie bylo, wiec nadal lezy w mojej polce
2003-03-20 09:24:54
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość 1935635 Odpowiedz z cytatem
Surtsey

Lieutenant Colonel

off topic

ja w sprawie postu o wojnie, nie wedziałem gdzie to napisać to piszę tu. Zapomniano o mnie i zamknięto temat zanim wpisałem mój głos.

Buuuuuuu Sad

A miałem takie filozoficzne argumenty, ale nie chcecie to nie

{foch Very Happy}
2003-03-20 10:53:17
Zobacz profil autora Wyślij email Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

[red]UPDATE!!![/red]

Napisalbym to w pierwszym poscie, ale nikt by tego pewnie nie przeczytal (i tak pewnie tego zrobilk Razz)...

Plyty, ktore kiedys obiecalem, teraz moge zaczac wysylac.

Dzis do mojej kolekcji trafil Evil Dead I,II i III oraz Predator (wydanie dwuplytowe) i Predzio 2 (troche gorsza wersja). Standardowo moge tez przeslac 4 czesci Aliens (Aliens SE mam na 2 plytach, lub na jednej- do wyboru, do jakosci Smile)
Poza tym: Terminator 1 i 2 (dwojka na 2 plytach) i Milczenie Owiec (2 CD)

A zeby nie bylo kompletnie offtopicowo, napisze, ze Aliens to fajny film :P

Wysylajcie wszystkie zamowienia na maila...
2003-03-21 08:35:35
Schamann
...but there are

First Sergeant

Kolabor

o ile mnie pamięć nie myli, to miałeś dokładnie napisać, gdzie i o której godzinie chcesz się z ludźmi jutro spotkać - potem będziesz buczał, ze nikt nie przyszedł.

a o jakiejś cywylizowanej godzinie (nie przed 12) to i może nawet ja bym dał rady.
2003-03-21 09:01:50
Ender

MODERATOR

Heh...

Nastepnym razem jak bede w w-wie postaram sie dac wczesniej znac (i obym mial czas) i mozna bedzie sie spotkac w kilka osob. Tak to tylko z Schamannem konsumowalismy piwo Smile Zeby nie bylo offtopicowo - powiem, ze gadalismy dosyc duzo o Aliens (glownie o RPG, ale...) Wink))
2003-03-21 12:15:27
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odpowiedz z cytatem
Kolabor
Uuuuu...

Major

jesli chodzi o zlot, to chcialbym, aby kazdy byl juz na godz. 13.00. Sam moge sie spoznic, wiec jakby co, czekajcie na mnie tam, gdzie zazwyczaj sie spotykamy, czyli Sala Kongresowa, wejscie B.
2003-03-21 16:34:58
Schamann
...but there are

First Sergeant

no i widzisz Kolabor...

wypisujesz takie rzeczy 10 minut po tym jak ja wyłączę kompa i wyjde z pracy .....

Arghhh!

WCZEŚNIEJ PROSZĘ!!

z jakims cywilizowanym wyprzedzeniem - nie mówię, że od razu miesiąc, ale dwa-trzy dni...

bo inaczej będziesz musiał cały czas marudzić, że ty zwołujesz, a lud nie przychodzi
2003-03-24 10:40:49
Tematy    Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu